Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende dün alıp deneyeyim dedim, sonuç fiyasko. Birde kokusundan nefret ettim hiç bana uygun değil... Bu arada senin brezilya fönü uçtu mu, niye gliss kullanıyorsun? Hadi ben kendimi denek ilan ettim de seninki niye

anım ben yazın o kadar çok işlem yaptırdım ki brezilya fönünden eser kalmadı.
bugün düzleştiricim de geldi öğlen arası denedik süper gerçekten, birkaç güne kadar tekrar brezilya fönü telaşına giricem

YENİ listeye benide eklemisin....

Kızlar bir sorum var,
saç tipine göre nude nin güçlendirici yada nemlendiricisini alıyorsunuzya,
okuduğumda önceki sayfaları, saç çok yağlanmıyorsa nemlendirici olan tavsiye ediliyor.
Benim saçım çok yağlanan bi tip değil ama güçlendiricide de kaldı aklım,yarın siparişi vericem, tavsiyeleriniz lazım yine

Ekledim gitti...

Kuzum benim saçlarım normalde yağlı ben yinede nemlendirici kullanıyorum, güçlendirici olanı denedim aynı etkiyi yaratmadı ama saçlarım diken diken kaldı bilemiyorum. Yinede güçlendirici olanı kullanıp çok memnun kalan arkadaşlarda var, istersen bir tane alıp dene...

1.MichaelScofield 500 ml
2.mahlep 250 ml
3.mavis81 250 ml
4.Avukat16 250 ml
5.Metoz 250 ml
6.sidre80670 250 ml
7.Nly26
8.Cancum(belki)

Kızlar bu liste eğer tamamsa artık alım yapabiliriz, Cancum'dan haber bekliyorum...
Mavişim senin durumun nedir, eski fiyat tamam mıdır senin için?

Bu arada bu listeye göre 250 ml fazlalık görünüyor ama geçen seferki alımdan cayan arkadaşlar sebebi ile 250 ml fazlalık var elimde...
Ben yavaştan bilgileri gönderiyorum herkese, ancak toparlanırız...

Son düzenleme:
evet madem eski fiyat ben alacam:)ne zaman tamam dersen ben gönderirim havaleyi.hesap no aynı değilmi herhangi bir değişiklik yok?

Tamam tatlım nemlendiriciyi önce alıyorum o halde.
Nasıl tutuyorum kendimi anlatamam,daha öncekini bile uygulayamadım arkadaşı bekliyorum,
ama elimde dursun istiyorum
Yinede 2 aya kadar balığım başının etini yersem yeni liste yapalım diye, alamayız deme noluuuuuuur

Son düzenleme:
kızlar az önce okudum da ben gene aceleci bacı olduğumdan pek anlayamam bu tür konularıda amonranın bahsettiği konu için sanırım 15 kişi toplanmamız lazımmış pro üye olmadığımız için ,"bedensel engellilere yardım için" ben çok şükür aylık alan bi memurum etrafımda yardım edebileceğim çok kişi olmuyor ,olsa da ben biraz utangacım yardım etmeye bile utanırım
bu tür fırsatlar önüme çıkarsa yok diyemiyorum hepimiz birer engelli adayıyız saçıma 35tl vermeye hiç acımıyorum saçıma servet yatırdım şimdiye kadar aranızda bana katılmak isteyen varsa gelin birlik olalım... öğrenciyken bile bu tür yardımlardan kaçmadım hepinizin eminim maddi zorluğu vardır ama unutmayın ki paranın bereketi yapılan hayırla artar... lütfen sizin için önemli olmayan ihtıyacınızdan kısıp birlik olun...

iyi ki paylaşmışsın canım aydınlattın yine bizi sağol :) sırası geldikçe ben de denicem bir bir

Sanırım tek olarakda pro üye olunabiliyor yine bağış yapmış oluyorsun kuzum ama Amonra daha iyi bilir... Seni tebrik ediyorum bu arada:13: Helal olsun...

iyi ki paylaşmışsın canım aydınlattın yine bizi sağol :) sırası geldikçe ben de denicem bir bir

Bir deneyip bakayım eğer cidden anlattıkları kadar iyise alın tabii...

Seçeneklerin artması iyi bir şey bence... Özellikle saç maskeleri bence hem saçı tamir etmede hemde brezilya fönünün kalıcılığını arttırmada faydalı oluyor diye düşünüyorum...

kızlar haydi elimizi çabuk tutalımda siparişi biran önce verebilelim.öncekiler gibi sürünmesin bu kez yaaçılışı ben yaptım az önce yatırdım.devamı en kısa zamanda gelir inşallah

kızlar haydi elimizi çabuk tutalımda siparişi biran önce verebilelim.öncekiler gibi sürünmesin bu kez yaaçılışı ben yaptım az önce yatırdım.devamı en kısa zamanda gelir inşallah

Evet rekor yine sende, tebrik ediyorum... Avrupa ve Balkanların en hızlı havale yapan Keratinkoliği seçtim seni

Baş keratinkolik benim tabii

Son düzenleme:

rica ederim kuzum inşallah sen de memnun kalırsın
ben de sipariş vericem tekrar ya da burdan eczacıma söylerim getirtirse ondan alırım

canım bireysel olarak da katılabilirsin
15 kişilik bağış işlevsel bi sandalye demek sadece
hassasiyetin için tebrik ederim ayrıca

Son düzenleme:
kızlar bu arada özelden mesaj yazıp keratinle ilgili soru soran arkadaşlar var.sorularınız hepsinin cevabı sayfada var zaten burdan okuyabilirsiniz.markaya gelince kılıçbalığı isim vermiyor.

rica ederim kuzum inşallah sen de memnun kalırsın
ben de sipariş vericem tekrar ya da burdan eczacıma söylerim getirtirse ondan alırım

Ohoo toplantın bitti demek sonunda
Kuzu eczaneye sordum benim 33 e aldığım maske için biri 54 lira dedi, kendi online satıl sitesindede 55 lira, sen yine sor ama söylediğim online eczaneden almak daha mantıklı.Kapıda ödeme falanda var zaten.

canım bireysel olarak da katılabilirsin
15 kişilik bağış işlevsel bi sandalye demek sadece
hassasiyetin için tebrik ederim ayrıca

kızlar bu arada özelden mesaj yazıp keratinle ilgili soru soran arkadaşlar var.sorularınız hepsinin cevabı sayfada var zaten burdan okuyabilirsiniz.markaya gelince kılıçbalığı isim vermiyor.

Hala özelden soru soran mı var, inanamıyorum...Okumak niye bu kadar zor geliyor bu insanlara yahu...İyi madem okumayın yakın saçlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…