- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.561
Canım, akşam yapacağım sinameki kürünü Amonra'yı bekliyorum...kılıçbalığı sinamekili küre başladın mı canım? kaç saat bekleticez saçımızda?
Ben tesekkur ederim kılıcbaligi
cikolatali cok iyi olur:)
siselere paylastirdigini soyledin kargoda dokulme gibi slklntilar olmaz insallah
yok canım ben onu demek istememiştim.hani geçen alımdan benim keratinim var ya hala işte onun üstüne yeni gelenden döksem bir problem olurmu demiştim?birazını kendi keratinimin üstüne ekleyecem kalanınıda ablama verecem yani:)
Canım, akşam yapacağım sinameki kürünü Amonra'yı bekliyorum...
2-4 saat arası durması yeterli.
Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı olmadı tatlım.
Şimdi anladım canım, o mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkarttım ilginç doğrusu, kafam yine neredeyse artık
Aynı ürün, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir kaç defa öyle yaptım çünkü...
Bu arada ahşap taraklara feci halde merak saldım, bir kaç tanede sipariş verdim internetten... Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum elbette, aranızda ahşap tarak kullananınız var mı kızlar?
bende bu akşam başlıyorum bakalım hayırlısı :)
Canım ahşap tarak olması tek başına yeterli değil, Ahşap sap ve at kılından yapılmış bir tarak olması gerek. En sağlıklısı bu. Tabiki saçlar daha parlak oluyor, saç köklerine en uygun kıl yapısı at kılı olduğundan saç diplerini uyarıyor, ahşap saplı ve kılların organik olmasından dolayı da elektiriklenme yapmıyor.
merhaba, ben de ödemeyi hallettim, almıssınızdır sanırım.
kızlarr
dün keratin yapmıştım,bekleme evresindeyim, bugün herkes saçlarımı nasıl yaptığımı sordu okuldaki tüm öğretmenler ve öğrenciler, hergün böyle yap dediler, saçlarımı savura savura yürüdüm, kafamda kocaman bir kütle olduğunu düşünmeden, 2 ders sonra sıkılıp, aslan yelesi gibi saçlardan boğulup saçlarımı toplamadan.umarım yıkayınca da böyle olur sabırsızlıkla bekliyorummmm
odemeler tam olarak tamamlandigindami siparis veriliyor?
bugün siparis verilirse pzt de bizlerde olur sanirim
yok ben odemelerin tamamlandigini düsündüm. genelde firmalar 18-19 a kadar siparis alabiliyor o acidan düsünmüstüm bugün verilebilir belki diye ama eksik varmis daha:)
slm balıgım ve dıger keratınsever kızlar bayadır fazla ugrayaıyoru foruma.en fazla 5 dk durabılıp oyle cıkıyorum.ay gene alım varmıs ama bu kez param hazır olmasına ragmen sayıyı tamamladınız sanırım gene yetısemedım
slm kızlar kimsenin sesi çıkmamış bugün:44:keratin paralarından ne haber herkes yatırdımı?görüşürüz
herkese merhaba
sanirim siparis verilmis cok sevindim,tesekkurler kilicbaligi
en gec carsamba elimizde olmaya baslar diye düsünüyorum
bu arada sayfalari okudugum kadariyla saklama konusunda ısıksız ortamda olmasi gerektigi haricinde cok net bisey konusulmamis ama ben gelen 250 ml i 3 e bolmeyi düsünüyorum
ml kabım var
83 ml halinde 3 e ayiricam ve digerlerini vakumlu siselere koyup dolaba kaldiricam
3-4 ayda bir uygulama yapicam ve boyle daha saglikli olacagini dusundum
hem fazla keratin kullanmamis olurum
o bahsettin vakumlu kapları nereden temin ettin canım?
canim benimkiler cam sise ve gercekten cok sagliklilar,plastikleride var ama camlar daha saglikli
250 ml her biri
bana yurt disindan set halinde gelmisti
üstlerinde ml isaretleride var
burdan yasak sanirim adres vermek googlea yazarsan ulasabilirsin belki
herkese merhaba
sanirim siparis verilmis cok sevindim,tesekkurler kilicbaligi
en gec carsamba elimizde olmaya baslar diye düsünüyorum
bu arada sayfalari okudugum kadariyla saklama konusunda ısıksız ortamda olmasi gerektigi haricinde cok net bisey konusulmamis ama ben gelen 250 ml i 3 e bolmeyi düsünüyorum
ml kabım var
83 ml halinde 3 e ayiricam ve digerlerini vakumlu siselere koyup dolaba kaldiricam
3-4 ayda bir uygulama yapicam ve boyle daha saglikli olacagini dusundum
hem fazla keratin kullanmamis olurum
o bahsettin vakumlu kapları nereden temin ettin canım?
İstersen bana mail at, ben Maviş'e ulaştırayım tatlım...canim benimkiler cam sise ve gercekten cok sagliklilar,plastikleride var ama camlar daha saglikli
250 ml her biri
bana yurt disindan set halinde gelmisti
üstlerinde ml isaretleride var
burdan yasak sanirim adres vermek googlea yazarsan ulasabilirsin belki
kılıçbalığı sana bi sorum olcak bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama saçımı yeni açtırdım 3 ay sonrada röfle attırmayı veya boyatmayı düşünüyorum bu işlemden sonra röfle yada boya yapılabiliyor mu hani saçın dış yüzeyini tamamen kaplıyor ya boya yada röfle saça içine girer mi acaba :18: şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?