Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bende geçen hafta yaptım saçıma ve sonuçç mükemmel fönlü gibi duruyo saçlarım gercekten cok mutluyum sımdı sıra kardeşimde keratın gelir gelmez onn saçlarınada yapcaz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve keretin tedevisini evde uygulamaya karar verdim fakat keratini nerden alacağımı bilemedim güvenilir bir marka ve site öneremezmisiniz lütfen biri bana yardım etsin

Mrb arkadaşlar. Bugün saçlarımı yıkadım ve fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için fotoğraf paylaşıcam. Öncelikle benim de kılıçbalığı arkadaşımız gibi düzlük için değil bakım için yaptığımı söyliyim. Saçlarımın normal hali düz ya da çok hafif dalgalı. Düzleştirince sorun yoktu ama elektriklendiği için kurutup çıkamıyordum. O yüzden tedavi olması için yaptım. Saçlarım uzun ve gür olduğu için keratinin tam olarak yetmediğini ve presleme aşamasında saçlarımın yıpranmasından korktuğum için 205 dereceyle ve az presleme yaptığımı da söyleyerek fotoğraflara geçiyorum.

Keratin öncesi kurutulmuş hali :

Keratin sonrası kurutulmuş hali :

Üstten düzleştirilmiş hali :

Merhaba,
Ben de saçıma keratin uygulamak istiyorum. Bu başlığı nerdeyse dipten doruğa okudum. ama keratini güvenilir bir yerden almak istiyorum. KILIÇBALIĞI ve onunla birlikte ortak olanlar gayet memnunlar gördüğüm kadarıyla. merak ettiğim elinde hala keratin var mı ? varsa ben de almak isterim. elinde Kılıçbalığının kullandığı keratinden olan varsa, ya da nasıl edinebileceğim hakkında bi fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.özel mesaj atamıyorum. benimle de iletişime geçersen sevinirim...

Süpperrrrrrrrrrr.......

pempe kurdele veya rapunzeeel kreatinleri nerden aldınız arkadaşlar isimleri neler,bildiğim bikaç isim var ama özelden mesaj atma hakkım yok ki sorayım yaptıran arkadaşlar beni bilgilendiriseniz çoooook sevinirim

harika olmuş tatlım güle güle kullan saçlarını

Bu topikte marka ismi verilmemesi konu sahibinin isteği üzerinedir. Konusunda herhangi bir reklam olsun istememektedir ve buna rağmen bu topikte reklam yapmaya çalışıp siteden uzaklaştırılanlar olmuştur. Eğer merak ettiğiniz veya kullandığınız keratin markaları var ise bu topikte değil ayrı bir konu açarak - ve tabii ki reklama izin vermeyerek- kullanıcılardan yorum alabilirsiniz.

... ve derken...
Yagmurluk çıkagelir...
Bir yaz gününün kavurucu sıcaklığında, toprağı serinleten bir yağmur damlası gibi gelir...
Bıkmadan usanmadan bu başlıktaki mesajları temizlemekle uğraştığın, sabrın ve iyi niyetin için...Bir kez daha teşekkürler Sevgili Yagmurluk...

Yokluğumda şahsıma yapılan nahoş suçlama ve imalar konusunda beni uyaran ve buna ek olarak gerekli cevapları veren arkadaşlarıma topluca teşekkür ediyorum...İyi ki varsınız kızlar...
Bir süre daha yoğunluk yaşamaya devam edeceğim yani aranızda pek sık olabilme şansım yok ama inanın ki hayatımda çok güzel şeyler oluyor... Uzun yıllardır yapmak istediğim bir şey var ki, yakın zamanda nihayete ermek üzere yani bunca yıldır ektiğim tohumlar sonunda filizlendi ve şimdi hasat zamanı... Elbette ki bunda sizin güzel enerjileriniz ve dualarınızında etkisi var, bu yüzden lütfen benim için bir kez daha dua edin ve yakın zamanda vereceğim müjdeleri bekleyin... Merak edenler için konunun kesinlikle saç veya güzellik sektörü ile alakası yok, beni tanıyanlar az çok neyin ne olduğunu anlayacaktır :)

Hepinizi seviyorum...

Canım zaten biseyler var sende uzun zamandır yok oldugundan anladık...sabırsızlıkla bekliyoruz merakla heyecanla...eee tabi bukadar insanın hayır dualarını aldın allah herseyi senin güzel gönlüne göre versinnnn............

o kişilere yazdığım cevaplarda ayıplı bişi yoktu ama silinmiş, neyse öyle uygun görülmüştür onlarınki de silindiği için gerek kalmamış diye düşünuyorum. kılıcbalığı verdiğin habere çok sevındım canım allah gönlüne göre versin senin için çok dua ettik etmeye de devam edeceğiz.

gelelim keratine kalın saçlı olupta uygulayan var mı, ne alemdesiniz ?

Rapunzel, saçların çok hoş görünüyor. Fakat uçları biraz incelmiş, katlı bir kesim çok güzel görünür, hemde hava katar saçlarına :)

yardım etmek isteyen yok mu gercekten

maşallah bir çoğunuz uygulamışsınız keratini pırıl pırıl saçlara kavuşmuşsunuz. Daha önceki mesajımda da yazdığım gibi ben de saçıma keratin uygulamak istiyorum. Bu başlığı nerdeyse dipten doruğa okudum. ama keratini güvenilir bir yerden almak istiyorum. KILIÇBALIĞI ve onunla birlikte ortak olanlar gayet memnunlar gördüğüm kadarıyla. merak ettiğim elinde hala keratin var mı ? varsa ben de almak isterim. elinde Kılıçbalığının kullandığı keratinden olan varsa, ya da nasıl edinebileceğim hakkında bi fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. özel mesaj atamıyorum. benimle iletişime geçerseniz sevinirim...

İlk defa yapıcam bu uygulamayı ve tutup tutmamasından ziyade sağlığa olan etkisi benim için çok önemli. farkında olmadan kanserojen içerikli bir madde alıp sağlığımı riske atmak istemiyoum. Ailemde göğüs kanseri olan var ve ben de risk altında olduğumu düşünüyorum. bu yüzden her konuda tedbir alıyorum. eğer bana keratin konusunda az ve ya çok öneride bulunmak isteyen varsa sevaba girer ve hayır duamı alır....

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

çok teşekkürler bu paylaşımın için, ama kafama bişi takıldı. bn de bikaç gün kuaförde yaptırmıştım ama bnmkini saç köklerimden itibaren sürdüler doğal olarak kafa derime de sürülmüş oldu, sen de 2 cm aşağıdan olması gerekli tene temas edilmemeli demişssin, tehlikelerini araştırdım ama bulamadım. ne gibi tehlikeleri olur. bnmki oldu bitti 2 gün önce yıkandı ve çok memnun kalmıştım sonuçtan ancak şu cilde temas tehlikelerinden de bahseder misin lütfen?

Çok teşekkürler bundan sonra bn de evde yapıcam :)

Süpperrrrrrrrrrr.......

Çok teşekkürler

pempe kurdele veya rapunzeeel kreatinleri nerden aldınız arkadaşlar isimleri neler,bildiğim bikaç isim var ama özelden mesaj atma hakkım yok ki sorayım yaptıran arkadaşlar beni bilgilendiriseniz çoooook sevinirim

Topik sahibi arkadaşımız istemediği için burda yazmayı doğru bulmuyorum canım. Ama alabileceğin yerler hakkında özel mesaj atarım sana.

harika olmuş tatlım güle güle kullan saçlarını

Çok teşekkür ederim canım

rapunzel güzel olmuş güle güle kullan
zaten de önceden de güzelmiş saçlarııınnnn

Çok teşekkür ederim tatlımmm

kızlar boyalı saçada olurmu işlem

Olur canım, ben uyguladım.

Kalın telli saçı ya da gür saçı kastediyorsan bende ikisi de mevcut canım ve uyguladım.

Rapunzel, saçların çok hoş görünüyor. Fakat uçları biraz incelmiş, katlı bir kesim çok güzel görünür, hemde hava katar saçlarına :)

Teşekkür ederim Ben de farkındayım ama kuaförlere güvenemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…