Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

topiği baştan sona bir okuyun isterseniz çok şey öğreneceksiniz. madem yapmaya karar verdiniz yararlı olacaktır.saçlarınızda baya bir uzunmuş ziyan olmaz en azından.birde Kılıçbalığı hiçbir zaman marka adı vermedi.ama belirli isimler var onları araştırıp içerikleri hakkında bilgi alıp burada kılıçbalığına sorarsanız ,gereken yönlendirmeleri yapar size.şimdiden kolay gelsin.

uygulama hakkında bılmedııgm yok dıyebılırım topık accıldıgından berı zaman zaman gırıp okuyorum gecmısı tumunu belkı ıkı kez okumus kadar olmusumdur :KK70:

dogru reklam olmasın dıe burdan yazmadı ama ozelden mesaj atabılıyor ısteyenlere kılıcbalıgı ozel mesaj hakkım olmadıgı ıcın ozelıne yazamadım onun

sız yapmısmıydınız bu uygulamayı ?

uygulama hakkında bılmedııgm yok dıyebılırım topık accıldıgından berı zaman zaman gırıp okuyorum gecmısı tumunu belkı ıkı kez okumus kadar olmusumdur :KK70:

dogru reklam olmasın dıe burdan yazmadı ama ozelden mesaj atabılıyor ısteyenlere kılıcbalıgı ozel mesaj hakkım olmadıgı ıcın ozelıne yazamadım onun

sız yapmısmıydınız bu uygulamayı ?

henüz yapmadım.yakın zamanda yani bayrama kadar düşünüyorum.

bende brezilya fönü yatrmaya karar verdim nette araştırıken bu topiği gördüm baştan sona okudum kılıçbalığından Allah razı olsun o kadar guzel ve en ınce ayrıtısına kadar anlatmışki kendım yapmaya karar verdım keratin siparişimin gelmesini bekliorm umarım becerebilirm :18:

bende brezilya fönü yatrmaya karar verdim nette araştırıken bu topiği gördüm baştan sona okudum kılıçbalığından Allah razı olsun o kadar guzel ve en ınce ayrıtısına kadar anlatmışki kendım yapmaya karar verdım keratin siparişimin gelmesini bekliorm umarım becerebilirm :18:

Sen nerden aldın canım keratini*
hangi marka?

arkadaşlar bende yaptırmıştım daha önce kuaföre dünyanında parasını verdim bozuldu epeyce.bu sefer kendim yapmak istiyorum ama bulamadım keratini.internetten siparişte veremedim bulamadım uygun markayı bir sürü var.internetten sipariş verenler hangi siteden yada markayı aldıklarını bana msj.atabilirmi.??? yada kılıçbalığı fazla varsa elinde banada gönderebilirmisin???? bayrama kadar yapmak istiyorum bende...

kılıç balığı brezılya fonunu arastırmaya oturmustum ki senin konunu gordum ya bı ınsanın bu kdr mutlu oldugu nadır anlar olur. ben de kuafor maduruyum saclarım yılllarca sarıydı sımdı karamel ama asla yıpranan sacları duzeltemedım. artık annem sacımı boyuyor dolayısıyla bu ıslemdede tum kuaforlerden cok ona guvenerek ve tabı verdıgın bılgılere dayanarak yapmaya karar verdım..
bır rıcam var benım 100 msjım olmadıgından ozel msj atamadım. alınan urun, alışveriş vs konusunda cok sanssızımdır ya bılıorum urun ısmı vermıosun ama nolur sen hangısını kullandıysan bana ozel msj ceker mısın lutfennnn

kizlar keratinin icinde yogun formaldehit var bu da sagliga zararli diye biliyorum. brezilya fonunun bendeki en onemli etkisi beni sulfatsiz sampuanla tanistirmasi oldu. biryerden kaybettigimiz sagligi baska ywrden buldum diyebilirim. fon yaptirin yaptirmayin farketmez sulfatsiz sampuani muhakkak kullanin...

kızlar arkadaşıma geçen hafta evde yaptık çokda güzel oldu saçları doğuştan kıvırcık dümdüz oldu saçları bizde alırken baya araştırdık marka soran arkadaşlara alırken iyi araştırın keratinlerin içinde formaldehit var buda kanser yapan bir malzeme daha önce kuaförde yaptıran varsa kuaför maske takar acaip bir koku çıkar işte bunu yapat formaldehit xxxformaldehitsiz kokusuz yani brezilya fönü yaptıracam diye kanser olmayın bizde araştırırken ulaştık bu bilgilere evde kendiniz yapabilmezi için setler var onlardan aldık yaptık xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl hikaye tüm avrupa birliğinde formaldehitli keratinler kanser yaptığı yasaklandı diye duydum ben yalan mı bu peki

evet canım ösge marka adı vermek yasak demiş aslında

ve o adı geçen marka en fazla formaldehit içeren markalardan birisiymiş
ben araltırınca öğrendim,iyi araştıran zaten bunu söylemez
bence formaldehit değil ama biraz reklam kokuyor bu mesaj
:KK45:

evet canım ösge marka adı vermek yasak demiş aslında

ve o adı geçen marka en fazla formaldehit içeren markalardan birisiymiş
ben araltırınca öğrendim,iyi araştıran zaten bunu söylemez
bence formaldehit değil ama biraz reklam kokuyor bu mesaj
:KK45:

ne reklam yapacam canım babamın markasımı formandet olan keratinler yaparken çok acaip derecede kötü bir koku çıkartıyormuş yapan kuförde yaptıran kişide maske takması gerekiyormuş. Yaptıran arkadaşlar bilir tüm brezilya fönlerinde formandehit varmış fakat bu aldığımız marka artık formandehitsiz keratin satıyor biz evde kendimiz yaptık ne maske taktık ne bişey kokusuda aramotik bir krem kokusu gibiydi. ben sadece yapmayı düşünün arkadaşlara tecrübemi paylaşmak istedim ama şu saatte sonra hiçbirşey yazmam kim ne yapmak istiyorsa yapsın.

Eyyyyyyyyyyy evde brezilya fönü yapan arkadaşlar:KK64:,ya şu mereti nerden alıyorsunuz,hangi siteden,bilen duyan yok mu ,bilen arkadaşlar var ise -güvenilir bir site,bir sürü site var ama hangisi güvenilir hangisi değil bilemiyorum ki:18::18:,param da accık zati -bana özelden mesaj atsa ne kaa iyi olur ,te o kaaa iyi olur :KK34:-ben atamıyorum da,öpüldünüz a dostlar :89:

canım kusura bakma ama hiçbir şey araştırmadan emin olmadan burada o ürün formandehitsiz ( biz formaldehit dıyoruz ama ) dıyorsun. insanları yanlış yönlendiriyor olman yüksek ihtimal dahilinde... sen yapmışsın madem güle güle kullan , bundan sonrasında o ürünü ya da burda adı verilen (ki yasak) herhangi bir ürünü kullanan arkadaşlar sorumluluk size ait. lütfen ürünü almadan önce araştırma yapın arayın içeriğini sorun .
kuaförler şunu kullanıyor bunu kullanıyor demeyin onlarda sizler gibi satıcılardan alıp sizler üstünde deneme yapmıyorlar mı ?? kuaförlerin kullandığı ıyı dıye bir şey mi var? farkındaysanız ben ürünü kötülemıyorum bunda kendimi yetkili görmüyorum zaten. ama formaldehitsizmiş felan diye kendınızden emin konuşmanız ve yuz kere söylendiği halde ürün adı vermeniz doğru değil.

X