... ve derken...
Yagmurluk çıkagelir...
Bir yaz gününün kavurucu sıcaklığında, toprağı serinleten bir yağmur damlası gibi gelir...
Bıkmadan usanmadan bu başlıktaki mesajları temizlemekle uğraştığın, sabrın ve iyi niyetin için...Bir kez daha teşekkürler Sevgili Yagmurluk...
Yokluğumda şahsıma yapılan nahoş suçlama ve imalar konusunda beni uyaran ve buna ek olarak gerekli cevapları veren arkadaşlarıma topluca teşekkür ediyorum...İyi ki varsınız kızlar...
Bir süre daha yoğunluk yaşamaya devam edeceğim yani aranızda pek sık olabilme şansım yok ama inanın ki hayatımda çok güzel şeyler oluyor... Uzun yıllardır yapmak istediğim bir şey var ki, yakın zamanda nihayete ermek üzere yani bunca yıldır ektiğim tohumlar sonunda filizlendi ve şimdi hasat zamanı... Elbette ki bunda sizin güzel enerjileriniz ve dualarınızında etkisi var, bu yüzden lütfen benim için bir kez daha dua edin ve yakın zamanda vereceğim müjdeleri bekleyin... Merak edenler için konunun kesinlikle saç veya güzellik sektörü ile alakası yok, beni tanıyanlar az çok neyin ne olduğunu anlayacaktır :)
Hepinizi seviyorum...