Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

çok sağolasın balığım inşallah iyileşir yanıklarım zaten keratini sürer sürmez anında o yanıklar kırıklar kayboluyo parım parım parlıyo saçlarım hiç olmadığı kadar , ama sonra yıkayınca püff geri dönüyo yanıklar işte o keratini sabitlemeye korkuyorum artık daha kötü yanar diye , ama dediğin gibi uygulicam sağol balığım

rapunzeeel herkese cevap yazmışsın ama benimkne yazmamışsın. bana da özel mesajla bilgi verebilir misin rica etsem..

Bana özel bir soru olmadığı için görmemişim canım. Ama yanıtlamışlar zaten.

Rica ederim canım, sen cidden rapunzelmişsin bu arada

Elimizden geldiğince

Görmüşken cevap yazmadan geçemedim. Kılıçbalığı olmasaydı hiç birimizin ne evde brezilya fönü yapmaya cesareti olurdu ne de aklına gelirdi. Teşekkür edeceğinize lütfen daha fazla kırmayın. Bir çıkarı olsaydı asıl reklam yapardı. Topik sahibi o ve o istemiyorsa da kimse söylemez olur, biter. Çok zor bir şey değil keratin yazdığınız gibi bir sürü marka çıkıyor. Madem beğenmeyip laf söylüyorsunuz kılıçbalığına, o zaman onun değil kendi araştırdığınız keratine güvenirsiniz.

yandaş medya gibi olduk ha , balık yandaşları...
eğer baştan sona kadar okusaydınız balığın hiçbir çıkarı olmadan emek emek nasıl bızımle uğraşıp cevap yazdığını görürdün. bırde bunun özel msj kısmı var hala utanıyorum ben bırde parayı başka yere yatırdım parasını bıle almadan bana ürünü gönderdi, elinizi vicdanınıza koyun ya... baluuuum seni çok seviyoruzzz!

Son düzenleme:

Muhtemelen işe yarayacaktır tatlım, haber verirsin mutlaka, olmadı farklı bir yol düşünürüz...

Sen küçükken keratin kazanına düşmüşsün bence, o saç başka türlü böyle olmaz tatlım

Ben artık bu konuya takılmıyorum kızlar, sizin iyi niyetiniz, sevginiz ve dualarınız bana yeter... Burada aile gibi olduk artık, birbirimizden gizlimiz saklımız yok negatif insanların düşünceleri bizi ırgalamaz... Bende seni ve sizi seviyorum Osge

maşallah maşallah, kedi canını senin
pek bi fevkalede olmuş değil mi saçlar
pisi canını senin

Hahahahahahah hahahahaha sinirlerim bozuldu Amonra

rapunzeeel tatlım, bu gün hiç de hazetmediğim bir şekilde tuhaf bir olay yaşadım, Amonra bu yüzden benimle dalga geçiyor yanlış anlama...

Son düzenleme:
Nazar değmesin inşallah ve maşallah

maşallah maşallah, kedi canını senin
pek bi fevkalede olmuş değil mi saçlar
pisi canını senin

Hahahahahahah hahahahaha sinirlerim bozuldu Amonra

rapunzeeel tatlım, bu gün hiç de hazetmediğim bir şekilde tuhaf bir olay yaşadım, Amonra bu yüzden benimle dalga geçiyor yanlış anlama...

Teşekkür ederim tekrar yok yanlış anlamadım bir şeyi, düşünüp söylemen yeter :)

Son düzenleme:
çok sevgili kılıç balığı öncelikle hazirandan beri bu topiği takip ediyorum evde yapamıyacağımı bile bile beceriksizliğime rağmen bu topiği hep okudum, herkese cevap vermen o kadar çok hoşuma gidiyodu ki hep sayfaları okudum bende kendi arkadaşlarıma tavsiye ettim,keratin markasını söylememktede çok haklısın şampuanlar hakkında bilgilendirmelerinide hep not ettim açıkçası hayranın gibi birşey oldum bu beceriksizlikle burdakilere yapamam ama tanıdıklarıma fikir verebilirim.

Geçenlerde işyerinin içindeki kuaföre gitmiştim, brezilya fönünü evde yapacağımı söyleyince çok zor o işlem, çok ince tutamlar alman lazım, senin saçın çok fazla, hakkıyla yapamazsın dedi. Ve de düzleştiricim brezilya fönü için üretilmiş olanlardan olmalıymış, sıradan ev tipi düzleştiriciler ile tam verim alamazmışım. Onun yerin 50 TL ver malzemeni götür kuaförde yaptır dedi. Bende tam yapmaya hazırlanıyordum, biraz korkuttu beni. Gerçektende saçım çok fazla ve yardım edecek kimsem yok, sanki yüzüme gözüme bulaştıracakmışım gibi geldi. Güvenilir bir kuaför bulursam anlaşmaya çalışacam bakalım :)

birgün önceden fönle uygulayup beklettim , ertesi gün hasarlı bölgelere keratinimi sürdüm düşük ısı ilede bi güzel düzleştirdim , beklemedeyim inşallah sorun ortadan kalkar , şuan hiç kırık değiller çok güzel görünüyo yıkayıncada öyle olur inşallah.. kurumaz umarım. Kestirmek istemiyorummm

bu arada biliyorsun dualarımız hep seninle balığım , sen böyle yap , hiç takılma moralini bozma aynen devam tamgaz devaaam :))))))))))))))))

Son düzenleme:
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, bizde çok büyük becereilere sahip değiliz aslında dikkatli okuyup dikkatli uyguladıktan sonra işlem başarılı oluyor...

Bu kuaförler hep aynı,
-kaliteli keratin bulamazsınız sizi kazıklarlar
- normal düzleştirici olmaz özel düzleştirici almanız lazım
-bu şampuan olmaz özel şampuan almanız lazım
-kendiniz yapamazsınız saçı yakarsınız vs vs vs bu replikler hiç bitmez hahahahaha bu lafı söyleyen kuaför arkadaşlar bir zahmet bu başlığa girsinler bakalım :) Tatlım, kendin başaramayacağını düşünüyorsan elbette birilerine yaptırabilirsin ancak bunun sebebi saçlarının gür olması ve yorgunluktan bıkıp yarıda bırakma ihtimalin olabilir, diğer türlü düzleştiriciymiş şuymuş buymuş hikaye...

İnşallah düzelmiştir tatlım, o keçeleşme insanı deli ediyor çünkü... Dualarınızı her daim hissediyorum sayenizde herşey yolunda ve bu başlığı veya beni karalamaya çalışanlarada gülüp geçiyorum artık, insanlar son derece menfaatçi olmuş veya bu ara bize bunlar denk geliyor...Şımarıklık diz boyu, istedikleri yapılmayınca bir havalar bir tripler...Tuhaf...

slm kızlar.bu konuyla ilgili aklıma takılan birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.evde yapılanla kuaförlerin yaptığı ürün aynı etkiyi gösteriyormu?saçın yanma riski olduğunu söylüyor uzmantvde bir kuaför uzman elde kaliteli ürün kullanılmalı diyor onun için evde yapsam sonuç hüsran olurmu diye korkuyorum:18:birde saç yıkandıktan sonra dümdüz oluyormu yoksa kuruturken yine fırçayla şekil vermekmi gerekiyor?son olarakta bu ürünü ne kadar sürede bir tekrarlamalıyız yani defrize gibi dipten uzayanlarmı dalgalı oluyor yoksa belli bir süre sonra artık eskisi kadar düz durmuyormu?şimdiden teşekkürler sevgiler

Yeni arkadaşlar lütfen konuyu okuyun, hiç değilse ilk mesajı okuyun rica ediyorum...

Son düzenleme:

Canım biz kafana takılan soruları zaten defalarca yanıtladık...

Aynı etki belkide daha iyi bir sonuç evde alınabilir, dikkat ettiğin sürece saçını nasılki düzleştirirken yakmıyorsan bu işlemdede yakmazsın, eğer saç tipin hafif dalgalı ise ilk işlemde genellikle jilet gibi olur ve yıkayıp kuruttuğunda dümdüz görünür ama eğer saçların kıvırcık veya kalın telli ve dalgalı ise 2 veya 3 uygulama yapmak gerekir...4-6 ay arası dayanır bu işlem, 4- 6 ayda dipler çok fena görünmüyor ama ihtiyaş duyulursa diplere uygulama yapılabilir, uygulamadan sonra geçen zamanda eğer 4-6 ay sonra yeni uygulama yapılmazsa saçlar ilk haline döner... Daha öncede yazdığım gibi bunların hepsini yanıtladık, daha fazla bilgi için eski mesajları okuyabilirsin...

Balıkçım merhaba...
Ya ben ilk 50-60 sayfayı okudum..Öncelikle çok teşekkür ederim kendi adıma ellerine sağlık. Çünkü tam kuaföre yaptırmayı düşünüyordum bu konuyu bulduğumda..
Herşey güzel hoş da, ben style keratin treatment kullanmak istiyorum. Sanırım en yaygın ve güvenilir olan bu. Sana marka sormayacağım bu yüzden :) Ama bir türlü alabileceğim bir internet sitesi bulamadım.. Bir de sanrım 100 ml den başlıyor bu ürünler ama bu da bir tek seferlik için ancak yeter verdiğin bilgilerden anladğım.. Ben daha büyük boylarından almak istiyorum 5-6 ayda bir tekrarlamak için.. Ya alabilceğim bir site önerirmisin bana ?? Yada kullanan veya alan diğer arkadaşlara sorum. Hangi siteden sipariş verdiniz arkadaşlar???

Bu arada benim saçım omuzlarımın 4-5 parmak altında kendi saç rengim, daha önce çok boyadım ama en sonunda asıl rengime özüme döndüm :) uzatmak için sağlıklı kalsın diye hiçbir işlem yapmıyorum ve sadece topluyordum saçımı.. Yani onarılması değil benim isteğim, dalgasını ve kabarıklığını gidermek :) Umarım güzel olur.
Tekrar ellerine ve yüreğine sağlık bu güzel paylaşım için..:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…