- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.821
Tekrardan herkese merhaba,kılıçbalığı ve diğer kızlardan bazıları önceki sayfalarda watsons ballı waxı kullandığını yazmış,bendede aynısının avokado özlü olanı var,birkaç ay önce almıştım,biraz kullandım öyle bir köşede duruyordu.Diğer topiclerdende gördüğüm kadarıyla herkes ballı waxı çok beğenmiş,keratinide bozmadığına göre bende benim avokado özlü olanı kullansam saçtaki keratini bozmaz değilmi?Birde bir sorum daha olacak watsons marka waxlardan ballısı saçı daha mı yumuşak yapıyor,birde biralı olanı varmış galiba kullananlardan varsa hangisinin daha iyi olduğunu veya hangisinin kuru saçlar için daha iyi olduğunu yorum yazarsa çok sevinirim
Bonun zorlukla alakası yok, reklamında özeli tüzeli olmaz ayrıca...
Ben mi söylemek istemiyorum? Herkes biliyor da bir sen mi bilmiyorsun tatlım aşkolsun...Gayet bilinen bir marka üstelik
merhaba kılıçbalığı ben düz fönlü saç istemiyorum ama bu keratin olayı sırf saça bakım olsun diye boyadan yıpranmış saçlar için falan da sırf bakım olarak duzlestırme yapılmadan da yapılabılıyormus ... bunun için düzleştirme yapmadan oylece bırakackmıyız sacı ? keratın yapınca yıkamadan oylece kalacakmı?
merhaba kılıçbalığı ben düz fönlü saç istemiyorum ama bu keratin olayı sırf saça bakım olsun diye boyadan yıpranmış saçlar için falan da sırf bakım olarak duzlestırme yapılmadan da yapılabılıyormus ... bunun için düzleştirme yapmadan oylece bırakackmıyız sacı ? keratın yapınca yıkamadan oylece kalacakmı?
Canım hiç olur mu,zaten keratin saça ısıyla tutnuyor
yoksa sadece keratini sürmek bi işe yaramaz hatta burda hemen hemen her sayfada ısıyla ilgili bir msj var
200 derece yetmez deniyor 230 derece olsun deniyor falan,yani düz saçlılar bile keratinin tutunması için mecburen
pres yapıyolar
aa !!! arkadaşlar şuan şok oldum ve çok uzuldum yaa rutın bakım dıye dusundugum sey çok zararlıymıs megersem bu keratının ıcınde formaldheıt denen ve guclu bıor kanserojen madde varmışkullanılmaz kı ozaman bu meret
Aynen canım bu formaldehit oranı konusu da çok tartışılmış
tabiki içinde var hatta burda marka vermeden hangisinde var hangisinde az
hemen hemen her sayfada yazılmış,konuşulmuş,iyi araştırın veya önceki sayfaları okuyun
defalarca foruma yazıp ozel mesajlarla sızlerden bılgı almama ragmen bırtulu karar verememıstım bu uygulamaya ancak bakıorum yapanlar memnun denene denene en ıyı urunlerde bulunmusbende yapmaya karar verdım hatta bır arkadasımıda ıkna ettım kılıcbalıgı sanırım kk kuralları degıstı 100 msj dolmadan ozel mesaj atamazsınız uyarısı aldıgımdan buraya yazıyorum umarım kusuruma bakmazsın.
urunu buyukcene alıp ıstedıgın arkadaslara gonderdıgını bılıorum cok ta yararlı bı ıs aslında fakat bız ıkı rapunzel acaba bıze ne kadar lazım olur kılıcbalıgından mı rıca edelım bızmı ortaklasa bır urun alalım karar veremedık bu yuzden senden bır kac bılgı rıca edıyorum: urunun adı nedır kac gramlık alıosun ve fıyatı ne kadar bırde ozellıkle bel uzunlugunda orta yogunlukta bır saca tek uygulamada ne kadar keratın kullanmamız gereklı bana ozelden mesaj atabılırsen ınan cok sevınecegız
forumu kılıcbalıgından bıldıgım ıcın ozellıkle onun adını belırttım ancak o sanırım bu aralar cok sık gıremıyor nete merak ettıklerımzıın cevabını bılen farklı bır kısı olur ve ozelden mesaj atabılırse de cok sevınırız