- 18 Nisan 2008
- 119
- 3
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.841
topiği baştan sona bir okuyun isterseniz çok şey öğreneceksiniz. madem yapmaya karar verdiniz yararlı olacaktır.saçlarınızda baya bir uzunmuş ziyan olmaz en azından.birde Kılıçbalığı hiçbir zaman marka adı vermedi.ama belirli isimler var onları araştırıp içerikleri hakkında bilgi alıp burada kılıçbalığına sorarsanız ,gereken yönlendirmeleri yapar size.şimdiden kolay gelsin.
uygulama hakkında bılmedııgm yok dıyebılırım topık accıldıgından berı zaman zaman gırıp okuyorum gecmısı tumunu belkı ıkı kez okumus kadar olmusumdur
dogru reklam olmasın dıe burdan yazmadı ama ozelden mesaj atabılıyor ısteyenlere kılıcbalıgı ozel mesaj hakkım olmadıgı ıcın ozelıne yazamadım onun
sız yapmısmıydınız bu uygulamayı ?
bende brezilya fönü yatrmaya karar verdim nette araştırıken bu topiği gördüm baştan sona okudum kılıçbalığından Allah razı olsun o kadar guzel ve en ınce ayrıtısına kadar anlatmışki kendım yapmaya karar verdım keratin siparişimin gelmesini bekliorm umarım becerebilirm :18:
yasak!
verilen keratin adıyla işlem yaptığınızda sorumluluk size ait, formaldehitsiz felan , hikaye o canım.
Nasıl hikaye tüm avrupa birliğinde formaldehitli keratinler kanser yaptığı yasaklandı diye duydum ben yalan mı bu peki
Nasıl hikaye tüm avrupa birliğinde formaldehitli keratinler kanser yaptığı yasaklandı diye duydum ben yalan mı bu peki