Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

saçlarıma fazla keratin uyguladım sanırım.saçımda çok kalın bir görüntü var bugün 2. günüm ama hala kurumayan yerler var ayrıca saçımı 4 gün önce boyatmıştım ve açık kumraldı bayağı koyu bir kahve yaptırmıştım.şuan boya saçımdan resmen uçtu.preslerken rengi açıldıkça açıldı.ne olduğunu anlayamadım lütfen yardımm :2: :2: :2:

Amin canım benim, çok teşekkür ederim...Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım
Annemin saçları kalın telli, sanıyorum ona uygulama yaptığımdan beri 2.5 ay geçti, denize girip çıkıyor fakat henüz bozulma yok, sadece ensedeki saçlarda ufaktan kıvrılma söz konusu...

Canım aslında dün cevap vermiştim ama mesajlar temizlenince benim mesajda uçtu gitti...Keratinim yok uzun bir sürede olmayacak yani en azından yaz sıcakları tamamen geçene kadar...

Kafa derine temas etmesinin aslında ciddi bir sakıncası yok sadece çoğunlukla kepek yapıyor ve kafa derisine kadar sürülen keratine pres uygulanamayacağı için(kafa derin yanar) o bölgeye sürmek son derece luzumsuz.Bu yüzden presin yaklaşabileceği maksimum konum olarak 2 cm den itibaren uygulama yapmak esastır...

Ve unutmadan her şey için kılıçbalığı arkadaşımıza sonsuz teşekkürler

Rica ederim canım, sen cidden rapunzelmişsin bu arada

Biz bu konuya defalarca değindik aslında, gözünden kaçmış herhalde...Keratin kimi saç rengini açar, kimini koyulaştırır bazısında ise hiç değişiklik yapmaz...Bu senin saçındaki katiküllerin durumuna bağlı... Bu arada yine defalarca belirttiğimiz gibi bazı saç tiplerinde bu şekilde yağlı görüntü oluşabilir ama bu saçının tutmayacağı manasına gelmez...Mesajların geçmişine şöyle bir göz atarsan senin durumunda olan bir çok insan olduğunu fark edeceksin...

kılıçbalığım ben yaptım keratinimi fakat saç uçlarımı çok yaktım sanırım çok sert ve kırık kırık oldular .. Acaba bi kere daha saç uçlarıma yapsam mı ? ne dersin balığım onarılır mı ? mesela az önce sürdüm uçlara kırıklar falan hepsi kayboldu yumuşacık oldu ama düzleştirmeye korktum gene kırılır diye , sonra yıkayınca eski haline döndü sertleşti. ilaç onarıyo ama saçıma sabitleyemiyorum , kaç derece ısı kullanmalıyım çok kırık balığım ya :18:

Bu arada mesajını yeni gördüm çoook sevindim ,ooyyy maşallah balığım inşallah dilediğin herşey gönlüne göre olur Allah daha çok versin

Arkadaşlar merhaba,
kafam allak bullak oldu. herşeyi okuyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Beox ürünleriyle Uğurkan kuaförde sizce yaptırmalı mıyım?
burda markalar da kapanmış hiçbirşey anlaşılmıyor . nolu biri bilgi versin

Arkadaşlar merhaba,
kafam allak bullak oldu. herşeyi okuyorum ama bir türlü karar veremiyorum. .........sizce yaptırmalı mıyım?
burda markalar da kapanmış hiçbirşey anlaşılmıyor . nolu biri bilgi versin

***Bu mesaj marka ve kuaför ismi paylaşıldığı için kısmen editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
Elifd 34 mesajları okuduğuna emin misin? Burada marka adı paylaşmıyoruz diye daha kaç kere söylememiz lazım?

Yagmurluğun bir sayfa evvel yazdığı mesajı kopyalıyorum sana...

Saçlarını yıka kurut, sorunlu bölgelere keratin sür 10-20 dakika beklet ve saç kurutma makinesi ile fırça kullanarak kurut, yani saç uçlarını fırça ile şekillendir o yanıklar dümdüz olsun...Ertesi gün 24 saat dolduktan sonra yıka, tekrar kurut, düşük ay düzleştirici ile düzleştir keratini sür 40 dakika bekle fırça+fön ile kurut ve son olarak 200-210 derece düzleştirici ile üstünden geç canım...sonra rutin bekleme süresi sonunda yıka...

evet dediğin gibi oldu saçlarım tuttu onarıldı ama rengim çok kötü oldu sağlık olsun artık tekrar boyatırım haftaya.herşey için çok sağol kılıçbalığı,paylaşımların olmasa yapamazdım sanırım
Umarım herşey gönlünce olur,tüm güzel dileklerimi yolluyorum sana :79:

Canım rica ederim , umarım allah seninde gönlüne göre verir...Boya konusunda şöyle bir durum var eğer komple boyarsan yaptığın keratin uygulaması güme gidecek ve bozulacak keratin...Bir süre bekle istersen eğer renkten çok rahatsız olursan sonra boyatrısın olmaz mı?

ahh kılıçbalığı beni çok büyük yanlışlardan döndürüyosun inan çok teşekkür ederim boyamı sipariş vermiştim yarın geliyor ama bozulacaksa göze almam tabi boyamayı.röflemi kapattırmıştım keratin yaptıktan sonra platin kısımlar dalga dalga açıldı.saç rengim öyle çok kötü değil ama dalga dalga renk farklılıkları var şu anda.ama idare eder sanırsam beni bir süre en azından okul açılana kadar :97:
o halde ben saçımı 1 ay sonra boyayayım.keratinden sonra saç boyası yapılabilir denilince böyle bir yanlışa düştüm.
1 ay sonra boyarım.fönümde zarar görürse artık tekrar yaparım boyadan sonra.çok sağol canımsın valla.saçların hep parlak ve sağlıklı,kirpiklerin her daim kıvrık olsun herşey için milyonlarca teşekkürler

ben bu konuda çok fazla çıkar ilişkisi görüyorum kılıç balığı ve yandaşları durumu söz konusu bırakın kim ne kullandıysa söylesin sonuçta kullanmak isteyende araştırır aklına yatarsa bakar sonuçta burası bir forum insanlar buraya niye bakıyoorbu kadar yazıyı niye okuyor kafası karışık olduğu için marka söylemeyin nerden aldığınızı söylmeyin en iyisini kılıçbalığına sorun yada o olmasa yandaşları atlar cevap verir.

Keratin markaları diye konu açın o zaman. Herkes fayda gördüğü görmediği markayı yazsın. burada marka paylaşımı yapamayanlar da o konuya yazsın. Yani bunu daha önce de söyledim. Herşeyi tek bir konudan beklemeyin. Yeni konular açın, içerik girin ama reklam yapmayın

Forumda Brezilya fönü ile alakalı tek konu bu değil, diğer başlıklarda kızlar aralarında uygulama yaptırdıkları yerleri ve kullandıkları markaları paylaşıyorlar zaten...İlle bu konu başlığı altında marka adı paylaşma ısrarı neden? Masalruya, burada bir emek söz konusu, aylarca yazdık çizdik ve bu konuyu bir editör arkadaşımın ricası ile açarken bu tarz tartışmaların yaşanmaması için marka adı kullanmamaya karar vermiştik... Ve aramızda gerçektende bir çıkar ilişkisi var, ben kızlara umut satıp onları yüreklendiriyorum, onlarda karşılığını sevgi ve mutluluk ile ödüyorlar bana, çıkar ille para demek değildir yani...

Herkese Günaydın kızlar...

Rica ederim canım benim, bir ay şöyle keyfini sür, zaten hala yaz mevsimindeyiz saçların doğal olarak gerek yıkanmaktan gerekse güneşten dolayı bir miktar açılacaktır en iyisi yaz çıkışı boyamak...Bu muhteşem dua karşılığında allah razı olsun derim canım...Bilmukabele, öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…