-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.881
canım çoooooook teşekkür ederim bi yardım eden çıktı sonunda :) öpüyorum mucxxxx
Canım zaten biseyler var sende uzun zamandır yok oldugundan anladık...sabırsızlıkla bekliyoruz merakla heyecanla...eee tabi bukadar insanın hayır dualarını aldınallah herseyi senin güzel gönlüne göre versinnnn............
o kişilere yazdığım cevaplarda ayıplı bişi yoktu ama silinmiş, neyse öyle uygun görülmüştür onlarınki de silindiği için gerek kalmamış diye düşünuyorum. kılıcbalığı verdiğin habere çok sevındım canım allah gönlüne göre versin senin için çok dua ettik etmeye de devam edeceğiz.
gelelim keratine kalın saçlı olupta uygulayan var mı, ne alemdesiniz ?
yardım etmek isteyen yok mu gercekten
maşallah bir çoğunuz uygulamışsınız keratini pırıl pırıl saçlara kavuşmuşsunuz. Daha önceki mesajımda da yazdığım gibi ben de saçıma keratin uygulamak istiyorum. Bu başlığı nerdeyse dipten doruğa okudum. ama keratini güvenilir bir yerden almak istiyorum. KILIÇBALIĞI ve onunla birlikte ortak olanlar gayet memnunlar gördüğüm kadarıyla. merak ettiğim elinde hala keratin var mı ? varsa ben de almak isterim. elinde Kılıçbalığının kullandığı keratinden olan varsa, ya da nasıl edinebileceğim hakkında bi fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. özel mesaj atamıyorum. benimle iletişime geçerseniz sevinirim...
İlk defa yapıcam bu uygulamayı ve tutup tutmamasından ziyade sağlığa olan etkisi benim için çok önemli. farkında olmadan kanserojen içerikli bir madde alıp sağlığımı riske atmak istemiyoum. Ailemde göğüs kanseri olan var ve ben de risk altında olduğumu düşünüyorum. bu yüzden her konuda tedbir alıyorum. eğer bana keratin konusunda az ve ya çok öneride bulunmak isteyen varsa sevaba girer ve hayır duamı alır....
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
çok teşekkürler bu paylaşımın için, ama kafama bişi takıldı. bn de bikaç gün kuaförde yaptırmıştım ama bnmkini saç köklerimden itibaren sürdüler doğal olarak kafa derime de sürülmüş oldu, sen de 2 cm aşağıdan olması gerekli tene temas edilmemeli demişssin, tehlikelerini araştırdım ama bulamadım. ne gibi tehlikeleri olur. bnmki oldu bitti 2 gün önce yıkandı ve çok memnun kalmıştım sonuçtan ancak şu cilde temas tehlikelerinden de bahseder misin lütfen?
Çok teşekkürler bundan sonra bn de evde yapıcam :)
Ve unutmadan her şey için kılıçbalığı arkadaşımıza sonsuz teşekkürler
saçlarıma fazla keratin uyguladım sanırım.saçımda çok kalın bir görüntü var bugün 2. günüm ama hala kurumayan yerler var ayrıca saçımı 4 gün önce boyatmıştım ve açık kumraldı bayağı koyu bir kahve yaptırmıştım.şuan boya saçımdan resmen uçtu.preslerken rengi açıldıkça açıldı.ne olduğunu anlayamadım lütfen yardımm :2: :2: :2:
Canım zaten biseyler var sende uzun zamandır yok oldugundan anladık...sabırsızlıkla bekliyoruz merakla heyecanla...eee tabi bukadar insanın hayır dualarını aldınallah herseyi senin güzel gönlüne göre versinnnn............
kilicim tekrar dua ettim sana istedigin hersey gonlunce tez zamanda olur insallah
bu arada yeni farkettim yanlis alinti yapmisim kilicim senin mesajindan alinti alicaktim bu cocuklar kafa birakmiyorlar insanda yavvv.
... ve derken...
Yagmurluk çıkagelir...
Bir yaz gününün kavurucu sıcaklığında, toprağı serinleten bir yağmur damlası gibi gelir...
Bıkmadan usanmadan bu başlıktaki mesajları temizlemekle uğraştığın, sabrın ve iyi niyetin için...Bir kez daha teşekkürler Sevgili Yagmurluk...
Yokluğumda şahsıma yapılan nahoş suçlama ve imalar konusunda beni uyaran ve buna ek olarak gerekli cevapları veren arkadaşlarıma topluca teşekkür ediyorum...İyi ki varsınız kızlar...
Bir süre daha yoğunluk yaşamaya devam edeceğim yani aranızda pek sık olabilme şansım yok ama inanın ki hayatımda çok güzel şeyler oluyor... Uzun yıllardır yapmak istediğim bir şey var ki, yakın zamanda nihayete ermek üzere yani bunca yıldır ektiğim tohumlar sonunda filizlendi ve şimdi hasat zamanı... Elbette ki bunda sizin güzel enerjileriniz ve dualarınızında etkisi var, bu yüzden lütfen benim için bir kez daha dua edin ve yakın zamanda vereceğim müjdeleri bekleyin... Merak edenler için konunun kesinlikle saç veya güzellik sektörü ile alakası yok, beni tanıyanlar az çok neyin ne olduğunu anlayacaktır :)
Hepinizi seviyorum...
Bu topikte marka ismi verilmemesi konu sahibinin isteği üzerinedir. Konusunda herhangi bir reklam olsun istememektedir ve buna rağmen bu topikte reklam yapmaya çalışıp siteden uzaklaştırılanlar olmuştur. Eğer merak ettiğiniz veya kullandığınız keratin markaları var ise bu topikte değil ayrı bir konu açarak - ve tabii ki reklama izin vermeyerek- kullanıcılardan yorum alabilirsiniz.
kılıçbalığım ben yaptım keratinimi fakat saç uçlarımı çok yaktım sanırımçok sert ve kırık kırık oldular .. Acaba bi kere daha saç uçlarıma yapsam mı ? ne dersin balığım onarılır mı ? mesela az önce sürdüm uçlara kırıklar falan hepsi kayboldu yumuşacık oldu ama düzleştirmeye korktum gene kırılır diye , sonra yıkayınca eski haline döndü sertleşti. ilaç onarıyo ama saçıma sabitleyemiyorum , kaç derece ısı kullanmalıyım çok kırık balığım ya :18:
evet dediğin gibi oldu saçlarım tuttu onarıldı ama rengim çok kötü oldu sağlık olsun artık tekrar boyatırım haftaya.herşey için çok sağol kılıçbalığı,paylaşımların olmasa yapamazdım sanırım
Umarım herşey gönlünce olur,tüm güzel dileklerimi yolluyorum sana :79:
ben bu konuda çok fazla çıkar ilişkisi görüyorum kılıç balığı ve yandaşları durumu söz konusu bırakın kim ne kullandıysa söylesin sonuçta kullanmak isteyende araştırır aklına yatarsa bakar sonuçta burası bir forum insanlar buraya niye bakıyoorbu kadar yazıyı niye okuyor kafası karışık olduğu için marka söylemeyin nerden aldığınızı söylmeyin en iyisini kılıçbalığına sorun yada o olmasa yandaşları atlar cevap verir.
Keratin markaları diye konu açın o zaman. Herkes fayda gördüğü görmediği markayı yazsın. burada marka paylaşımı yapamayanlar da o konuya yazsın. Yani bunu daha önce de söyledim. Herşeyi tek bir konudan beklemeyin. Yeni konular açın, içerik girin ama reklam yapmayın
ahh kılıçbalığı beni çok büyük yanlışlardan döndürüyosun inan çok teşekkür ederim boyamı sipariş vermiştim yarın geliyor ama bozulacaksa göze almam tabi boyamayı.röflemi kapattırmıştım keratin yaptıktan sonra platin kısımlar dalga dalga açıldı.saç rengim öyle çok kötü değil ama dalga dalga renk farklılıkları var şu anda.ama idare eder sanırsam beni bir süre en azından okul açılana kadar :97:
o halde ben saçımı 1 ay sonra boyayayım.keratinden sonra saç boyası yapılabilir denilince böyle bir yanlışa düştüm.
1 ay sonra boyarım.fönümde zarar görürse artık tekrar yaparım boyadan sonra.çok sağol canımsın valla.saçların hep parlak ve sağlıklı,kirpiklerin her daim kıvrık olsun herşey için milyonlarca teşekkürler