Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bugün yıkama günüm 3 gün olacak ama kafam iyice ağırlaştı e bi de ben kerATİNİ YAPMAK İÇİN YILIN EN SICAK GÜNLERİNİ BEKLEMİŞİM
henüz yıkamadım,ama dün de bugün de topluyorum saçlarımı hem de tepeden,artık iz yaparsa yapsın
1 gün toplamadan gezdim çıldıracaktım
zaten toplasam da toplamasam da benim saçlarım öööylle jilet gibi dümdüz olmaz,ben malımı biliyorum.
istersem 10 seans keratin yapayım olmasss

ya arkadaşlar lütfen şu keratinin markasını özelden atabilirmisiniz.burayı baştan sona okudum markaları da araştırdım ama bi türlü karar veremedim.biliyorum sitede ismini vermek istemiyorsunuz reklam olmasın diye.ama özelden atmak zor olmasa gerek.daha öncede yazmıştım fakat kimse cevap vermedi.

Canım markasını bize yollayan arkadaş da söylemek istemiyor
yani biz de tam olarak emin değiliz hangi markayı kullandık
daha doğrusu bana bi marka adı söyledi ama ben onu int.te bulamadım,bilinmiş bi marka değil sanırsam

Benim saçımın keratinden sonraki yıkayıp fönle kuruttuğum hali,buyurunuz:

Herkeste yıkadıktan sonra kepek oldu mu?Bana niye söylenmedi?neden kimse uyarmadı?
anormal derecede kepek oldu şu an kuru olduğu için görünmüyor hiçbiri,belki de yabancı bi maddeye maruz kalınca kafa derim kalktı
kepek oldu,belliki geçici bişey,ama ben uyarayım,tarağa baya bi kepek yapışıyor,kuruturken etrafa uçuşuyor,siz de benim gibi şok olmayın.

bu arada ben çoook memnun kaldım,kılıçbalığına cesaret verdiği ve bilgilendirdiği için müteşekkirim,allah razı olsun
tereddüt edenlere kesinlikle öneriyorum ben size saçımın her halini koydum nerelerden nerelere geldi kendiniz karar verin.şimdi pırıl pırıl elimden akan saçlarım var,:78:yer yer kıvırcıklarım var ama eskisi gibi asi değil çok güzel duruyor,benim çok içime sindi.
Aslında düz veya dalgalı saçlılar her an fönlü gibi gezmek için,kıvırcık saçlı bayanlarsa optimum düzlüğe ve yumuşaklığa erişmek için mutlaka yaptırın diyorum.

Eklentiler

• $IMG_0354.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0343.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_0345.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0353.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 46
Öncelikle herkese merhaba

bende saçımın dümdüz olmasını isteyenlerdenim. Bu aynı gün yıkanan keratinle aldım yaptım ama pek kayda değer bi değişiklik olmada açıkcası saçlarım biraz kalın telli ondan olabilirmi bilmiyorum yada bi yerde hatamı yaptım anlamadım.

Canım benim düzleştiricim babyliss, 1 den 10 a kadar numaralar var üzerinde. 10 => 230 derece anlamına geliyormuş ama tam da emin değilim, aldığım yerde kız öyle söylemişti. Kullanma kılavuzunuda kaybettim

mommy çok güzel olmuş, güle güle kullan. Kepekten hiç haberim yoktu benimde, galiba herkeste olan birşey değil. Bende sadece önlerime yaptığımı söylemiştim belki hatırlarsınız, tam düz değilsede güzel oldu benimde yumuşacık

benimde kepek oldu saçlarımda, ama Nude kepek yaptı bende, keratin değil. benimki güçlendrici özl. olan.
gecen dayanamayıp pantene şampuan, saç kremi ve elseve bakım maskesi yaptım saç derim rahatladı.
kepeklerime savaş açtım

Son düzenleme:

Bonun zorlukla alakası yok, reklamında özeli tüzeli olmaz ayrıca...

Ben mi söylemek istemiyorum? Herkes biliyor da bir sen mi bilmiyorsun tatlım aşkolsun...Gayet bilinen bir marka üstelik

Tatlım üzerine basa basa kafa derinize sürmeyin dediğim halde keratini kafa derine kadar sürmedin inşallah kuzucuğum? Sürdüysen sana buradan kocaman bir alkış Mesajlarda daha önce belirttiğim gibi kafa derisine sürülmeyecek ve 1.5-2 cm öteden başlanacak ki hem keratin kafa derisi ile temas etmesin, hem düzleştiriciyi kafa derinize fazla yaklaştırıp kafa derinizi yakmayın diye...
Saçların güzel olmuş ama ısı yetersiz kalmış bu kesin, ben remington sleek and curl kullandım, iyi bir düzleştirici aynı zamanda dalga yapabilme özelliğide var, ihtiyacın varsa kalın veya ince plakalı olanlardan edinebilirsin... Allah sendende razı olsun tatlım, kepek için kafa derine badem yağı sür...

Balıgımız tatilde bence..ve BALIK gibi denizlerde sacını savura savura yüzüyor dinlenmeyi hakketti

Nerde o günler ahh ahhh

Bu arada kızlar yeni bilgisayarım geldi, doğal olarakda mesajları düzenli olarak kontrol edebileceğim...Öptüm hepinizi...

Son düzenleme:

Ben güçlendirici olanını beğenmedim, nemlendirici olanı iyi ama diğer iki çeşit bana da yaramadı...

merhaba kızlar. bende tatilden döndüm. bol bol denize havuza gırdım. yanımda nude şampuanımı götürmüştüm otele gıdınce cantayı bı actım sampuan dokulmş kutu boşalmış. tatılde sampuansız kaldım malesef. saçlarımı normal sampuanla yıkadım. deniz ve havuzda eklenınce bozulmalar oldu . eskisi gıbı değil ama artık banyo yaptıktan sonra 5-10 dakıka sacımı duzleştırıyorum dümdüz olsun dıye. yoksa hafıf dalgalı kalıyor. yinede buna sukur dıyorum . eskiden yarım saatte anca düzleşirdi ne yaparsam yapayım dümdüz olmazdı. Allah razı olsun kılıçbalığından

benımde sacımlarda kepek oldu. nude kullanıyorum ondan belkıde. birde saçlarım cok dolaşıyor dıye elsevin keratin onarıcı saç bakım maskesını kullanıyorum. cok beğendim tavsıye ederım. kırmızı kapaklı yuvarlık kutuda. aslında balığım sarı kapaklı olanını al dedı ama hıcbıryerde yoktu bende mecburen bunu aldım gayet guzel yaptı saçlrımı

Benim anladığım kadarı ile denizden çok havuz bozuyor saçı, benim çok şükür bozulma yok ama havuza girmedim bu yüzden olabilir... Eğer kepek oluştuysa muhtemelen şampuan saç derini çok kurutuyordur ph değeri uymamıştır tatlım sen isteren birde Live Clean dene, bu çok daha yumuşak bir şampuan ama mesela benim saçımı çok yağlandırmıştı, istersen bir dene...Maskenin resmini koyarsan diğer kızlara yol göstermesi açısından iyi olabilir...Deniz mevsiminden sonra bir kere daha uygulama yaparsın tatlım şu anda bence dokunma...

aslında evet sanırım klor daha cabuk bozuyor saçı. ama eski halini düşürsem saçlarım hala cillop gibi dümdüz olmasa bile kabarmıyor. düzleştirmek 5 dakıkamı almıyor bazen. hala keratın kokusu var saclarımda. söyledığın sıteden 2 kutu nude sampuan aldım balığım onlar bıtsın olmadı bırde live cleanı denerim.

balığım ben 1 ay sonra saçımı boyatıcam. o yüzden bende suan yapma taraftarı değilim. zaten elimde keratınımde yok saçımı boyatıyım ıyıce bozulsun eylül gıbı yapayım tekrar dıyorum.

bu arada yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun balığım. güle güle kullan. yaramaz kedicik bir daha bozmaz umarım

Kızlar bu da kullandığım saç bakım maskesi saçları yumuşacık yapıyor

Elsève Komple Onarıcı 5 yıpranmış saçlara eksiksiz onarım sağlayan ilk üründür. L’Oreal Laboratuarları yapılandırıcı ve doku yenileyici bir etki için Bio-Seramid içeren bir formül geliştirdi. Günden güne saçlarınız komple onarılıyor.

Yıpranmış saçlar için ilk komple onarım.
Tekrar yapılandırma : Pro-Keratin lifi onarır, saçın tüm yapısı güçlenir, yeni bir saçın direncine kavuşur.
Doku yenileyici : Seramid hücrelerarası bağı güçlendirir, saçın yüzeyini düzenli ve düz bir yapıya dönüştürür.
Günden güne saçınız tamamen onarılır :
1.Yeniden yapılandırma
2. Güçlendirme
3. Canlılık
4.İpeksi dokunuş
5.Kırıkları onarım

4

Çok teşekkür ederim tatlım, kedin mi var derdin var işte
Gelecek ay isteyenler için belki bir kere daha keratin alırız o yüzden rahat ol, çaresine bakılır yani
Bu maskenin şampuan ve saç kremini annem bir ara kullanıyordu, memnundu...

Bu arada Amonra dün gliss'in siyah serisinden bahsetti ki daha önce yine forumda kızlardan duymuş ama inceleme şansına sahip olamamıştım, bu gün inceledim saç kremi ve saç maskesi kullanılabilir, aynı zamanda birde sıvı saç kremi varmış ama o ürün baktığım yerde olmadığından onun için şimdilik bir şey söyleyemiyorum...3 kat daha fazla keratin içeriyormuş diye bir rivayet var, denemek gerek...

Son düzenleme:
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum kuaförüm brezilya fönü ile saçlar kıvırcık da yapılabiliyor dedi tek fark presle düzleştirmiyormuş yüksek ısılı maşa ile kıvırıyormuş ve çok da iddialıydı ama bana çok doğru gelmedi bu konuda bilgisi olan var mı ?

Canım dalgalı fön, içe dışa doğru fön yapılabiliyor ve gayet güzel tutuyor biz bunu normal fön üzerine yine dalga yapma özelliği olan saç düzleştirici(230 derece) ile yapıyoruz ama saç maşalarının ısısı bu işlem için yeterli değil(saça 230 derece ile maşa yaparsan erir saçların ki böyle bir maşa yok), saç düzleştirici ile bukle yapıldığında ise dalgalar çok abuk sabuk oluyor ve keratin yeterince kurumuyor, üstelik dalgalı yapıldığında penslerle saçını günlerce tutturman lazım ki düşüp düzleşmesin, tam bir eziyet yani...Arkadaşımın isteği üzerine deneme yaptım ama sonucu ben beğenmedim açıkçası ne dalgalı ne düz saçma sapan bir şey oluyor tavsiye etmem.

Tekrardan herkese merhaba,kılıçbalığı ve diğer kızlardan bazıları önceki sayfalarda watsons ballı waxı kullandığını yazmış,bendede aynısının avokado özlü olanı var,birkaç ay önce almıştım,biraz kullandım öyle bir köşede duruyordu.Diğer topiclerdende gördüğüm kadarıyla herkes ballı waxı çok beğenmiş,keratinide bozmadığına göre bende benim avokado özlü olanı kullansam saçtaki keratini bozmaz değilmi?Birde bir sorum daha olacak watsons marka waxlardan ballısı saçı daha mı yumuşak yapıyor,birde biralı olanı varmış galiba kullananlardan varsa hangisinin daha iyi olduğunu veya hangisinin kuru saçlar için daha iyi olduğunu yorum yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…