- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.801
Sorma bi de ben mersindeyim aslında dün akşam balkonda yaptık,rüzgar vardı zaten gözlerimiz hemen hemen hiç yanmadı diyebilirm
ama işte toplama olayı çok fena,saçaklı saçaklı geziyorum,beni gören bunalıma giriyor
ama arada taç takıyorum,kelebek tokayla topluyorum,tenime deyip tuzlu tuzlu teri emmesi de bozacak sonuçta
tuz deymesin de biraz iz kalabilir,sonuçta böyle jilet gibi dümdüz kalmicak biliyorum ben saçımı.
sen 230 dereceyle mi yaptın?
ne marka düzleştiricin???
Eylüle ben de tekrar yapacam
ya arkadaşlar lütfen şu keratinin markasını özelden atabilirmisiniz.burayı baştan sona okudum markaları da araştırdım ama bi türlü karar veremedim.biliyorum sitede ismini vermek istemiyorsunuz reklam olmasın diye.ama özelden atmak zor olmasa gerek.daha öncede yazmıştım fakat kimse cevap vermedi.
Canım markasını bize yollayan arkadaş da söylemek istemiyor
yani biz de tam olarak emin değiliz hangi markayı kullandık
daha doğrusu bana bi marka adı söyledi ama ben onu int.te bulamadım,bilinmiş bi marka değil sanırsam
Benim saçımın keratinden sonraki yıkayıp fönle kuruttuğum hali,buyurunuz:
Herkeste yıkadıktan sonra kepek oldu mu?Bana niye söylenmedi?neden kimse uyarmadı?
anormal derecede kepek oldu şu an kuru olduğu için görünmüyor hiçbiri,belki de yabancı bi maddeye maruz kalınca kafa derim kalktı
kepek oldu,belliki geçici bişey,ama ben uyarayım,tarağa baya bi kepek yapışıyor,kuruturken etrafa uçuşuyor,siz de benim gibi şok olmayın.
bu arada ben çoook memnun kaldım,kılıçbalığına cesaret verdiği ve bilgilendirdiği için müteşekkirim,allah razı olsun
tereddüt edenlere kesinlikle öneriyorumben size saçımın her halini koydum nerelerden nerelere geldi kendiniz karar verin.şimdi pırıl pırıl elimden akan saçlarım var,:78:yer yer kıvırcıklarım var ama eskisi gibi asi değil çok güzel duruyor,benim çok içime sindi.
Aslında düz veya dalgalı saçlılar her an fönlü gibi gezmek için,kıvırcık saçlı bayanlarsa optimum düzlüğe ve yumuşaklığa erişmek için mutlaka yaptırın diyorum.
Balıgımız tatilde bence..ve BALIK gibi denizlerde sacını savura savura yüzüyordinlenmeyi hakketti
benimde kepek oldu saçlarımda, ama Nude kepek yaptı bende, keratin değil. benimki güçlendrici özl. olan.
gecen dayanamayıp pantene şampuan, saç kremi ve elseve bakım maskesi yaptım saç derim rahatladı.
kepeklerime savaş açtım
merhaba kızlar. bende tatilden döndüm. bol bol denize havuza gırdım. yanımda nude şampuanımı götürmüştüm otele gıdınce cantayı bı actım sampuan dokulmş kutu boşalmış. tatılde sampuansız kaldım malesef. saçlarımı normal sampuanla yıkadım. deniz ve havuzda eklenınce bozulmalar oldu . eskisi gıbı değil ama artık banyo yaptıktan sonra 5-10 dakıka sacımı duzleştırıyorum dümdüz olsun dıye. yoksa hafıf dalgalı kalıyor. yinede buna sukur dıyorum . eskiden yarım saatte anca düzleşirdi ne yaparsam yapayım dümdüz olmazdı. Allah razı olsun kılıçbalığından
benımde sacımlarda kepek oldu. nude kullanıyorum ondan belkıde. birde saçlarım cok dolaşıyor dıye elsevin keratin onarıcı saç bakım maskesını kullanıyorum. cok beğendim tavsıye ederım. kırmızı kapaklı yuvarlık kutuda. aslında balığım sarı kapaklı olanını al dedı ama hıcbıryerde yoktu bende mecburen bunu aldım gayet guzel yaptı saçlrımı
Benim anladığım kadarı ile denizden çok havuz bozuyor saçı, benim çok şükür bozulma yok ama havuza girmedim bu yüzden olabilir... Eğer kepek oluştuysa muhtemelen şampuan saç derini çok kurutuyordur ph değeri uymamıştır tatlım sen isteren birde Live Clean dene, bu çok daha yumuşak bir şampuan ama mesela benim saçımı çok yağlandırmıştı, istersen bir dene...Maskenin resmini koyarsan diğer kızlara yol göstermesi açısından iyi olabilir...Deniz mevsiminden sonra bir kere daha uygulama yaparsın tatlım şu anda bence dokunma...
aslında evet sanırım klor daha cabuk bozuyor saçı. ama eski halini düşürsem saçlarım hala cillop gibidümdüz olmasa bile kabarmıyor. düzleştirmek 5 dakıkamı almıyor bazen. hala keratın kokusu var saclarımda. söyledığın sıteden 2 kutu nude sampuan aldım balığım onlar bıtsın olmadı bırde live cleanı denerim.
balığım ben 1 ay sonra saçımı boyatıcam. o yüzden bende suan yapma taraftarı değilim. zaten elimde keratınımde yoksaçımı boyatıyım ıyıce bozulsun eylül gıbı yapayım tekrar dıyorum.
bu arada yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun balığım. güle güle kullan. yaramaz kedicik bir daha bozmaz umarım
4Kızlar bu da kullandığım saç bakım maskesi saçları yumuşacık yapıyor
Eki Görüntüle 230947
Elsève Komple Onarıcı 5 yıpranmış saçlara eksiksiz onarım sağlayan ilk üründür. L’Oreal Laboratuarları yapılandırıcı ve doku yenileyici bir etki için Bio-Seramid içeren bir formül geliştirdi. Günden güne saçlarınız komple onarılıyor.
Yıpranmış saçlar için ilk komple onarım.
Tekrar yapılandırma : Pro-Keratin lifi onarır, saçın tüm yapısı güçlenir, yeni bir saçın direncine kavuşur.
Doku yenileyici : Seramid hücrelerarası bağı güçlendirir, saçın yüzeyini düzenli ve düz bir yapıya dönüştürür.
Günden güne saçınız tamamen onarılır :
1.Yeniden yapılandırma
2. Güçlendirme
3. Canlılık
4.İpeksi dokunuş
5.Kırıkları onarım
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum kuaförüm brezilya fönü ile saçlar kıvırcık da yapılabiliyor dedi tek fark presle düzleştirmiyormuş yüksek ısılı maşa ile kıvırıyormuş ve çok da iddialıydı ama bana çok doğru gelmedi bu konuda bilgisi olan var mı ?