Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Benim de keratinim dolapta bekliyor,ben eylülü beklemicem 1 hafta sonra falan yapacam
dip boyamı yaptırmayı bekliyodum yaptırdım,denize havuza da kafamı sokmadan girmeye devam edicem
yazın bakımlı saçlarla dolaşmak istiyorum eylülde falan da bi fırsat yakalayıp İstanbulda yenilerim keratinimi...

Saçımı sülfattan arındırmak için bir kaç kere nude ile yıkıyacam,sanki bir defada iyi arınmaz gibi yani
bu hafta nude ile yıkarım iyice arınmış olur mu dersiniz???*

Kılıçbalığı,çoook tatlısın,allah saçlarına zaval vermesin...
ben de resim koyacam keratin sözü
:KK19:

canım uzun zamandır girmediğim için msjını şimdi gördüm:KK53:işin kötüsü benim 100 msj olmadığı için cvp yazamadım..sanırım isim veremiyoruz burdan ama şöyle söylim benim kullandığım ve tek geçtiğim şampuan watsons da satılıyor, bu mağaza bütün alışveriş merkezlerinde de var neredeyse..orada çalışanlarda şampuanı biliyor sen git brezilya fönü için diye söyle hemen verirler zaten :KK9:

yazın geç gelmesinden dolayı ancak geçen haftasonu denize girebildim hemde iki gün neredeyse denizden hiç çıkmadım :KK60::KK60::KK60: ve korktuğum olmadığı için çok mutluyummm..deniz suyu fönü bozmadı, havuzdan tereddütüm çok ki yüksek ihtimal bozacaktır, bu yüzdende rahatlığımı riske atamıycam ve denizle yetinicem :KK9::KK9::KK9: ben yapalı tam bir ay oldu, hafiften bozulmaya başladı gibi ama ilk yapışım olduğu için..eminim ikinciden ve sonraki uygulamalardan sonra saçta kalma ömrü gittikçe uzayacaktır..kılıçbalığımmm sen bi tanesin valla :KK66:

Son düzenleme:
Benim de keratinim dolapta bekliyor,ben eylülü beklemicem 1 hafta sonra falan yapacam
dip boyamı yaptırmayı bekliyodum yaptırdım,denize havuza da kafamı sokmadan girmeye devam edicem
yazın bakımlı saçlarla dolaşmak istiyorum eylülde falan da bi fırsat yakalayıp İstanbulda yenilerim keratinimi...

Saçımı sülfattan arındırmak için bir kaç kere nude ile yıkıyacam,sanki bir defada iyi arınmaz gibi yani
bu hafta nude ile yıkarım iyice arınmış olur mu dersiniz???*

Kılıçbalığı,çoook tatlısın,allah saçlarına zaval vermesin...
ben de resim koyacam keratin sözü
:KK19:

NUDE arındırmak için kullanılmıyor sadece Keratin bakımından sonra Korumak için kullanılıyor . Arındırmak için Özel ayrı bir şampuan var. Onuda kılıçbalığından öğrenebilirsin özel mesaj atarsan

Herkese merhaba,kılıçbalığı bana keratinin markasını mesaj atıcaktın ama atmamışsın,unuttun herhalde.Bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim.Herkese iyi tatiller...

NUDE arındırmak için kullanılmıyor sadece Keratin bakımından sonra Korumak için kullanılıyor . Arındırmak için Özel ayrı bir şampuan var. Onuda kılıçbalığından öğrenebilirsin özel mesaj atarsan

Yooo benim kullandığım keratin yani şu saçta üç gün bekletilen, onun öncesi ve sonrasıda NUDE yi kullandım, kılıçbalığına sorarak üstelik..gayette memnunum, yani iki ayrı şampuana gerek yok

Yooo benim kullandığım keratin yani şu saçta üç gün bekletilen, onun öncesi ve sonrasıda NUDE yi kullandım, kılıçbalığına sorarak üstelik..gayette memnunum, yani iki ayrı şampuana gerek yok

Cemre ben de öyle biliyorum
kılıça sordum,danıştım zaten o da sadece nude yeterli demişti.:KK52:

$STA_0316.jpg $IMG_0317.jpg $STA_0316.jpg $IMG_0317.jpg

Benim saçlarımın nude ile yıkanıp kendi halinde kurumuş durumu budur
çok kıvırcık ve kabarık cumartesi keratinimi uygulicam inşallah o zaman önce ve sonrasını
bir arada koyacam.bu öncesi inşallah bundan sonra hep öncesi olarak kalacak.:KK34:

ince tutamlar halinde ve 230 derece press ile yapmayı ihmal etmeyin. bana balık oyle onermişti, değil mi balığım?
benim kendi pressim 200lük diye hususi başka bi tane aldım. rowentanın ıslak kuru kullanılabilen bir düzleştiricisi...

balığım kitaplara daldı foruma giremiyorrr :KK68:
sana kuantum düşünce gücüyle telapatik mi ulaşsam acaba =)

Eki Görüntüle 228667 Eki Görüntüle 228666 Eki Görüntüle 228667 Eki Görüntüle 228666

Benim saçlarımın nude ile yıkanıp kendi halinde kurumuş durumu budur
çok kıvırcık ve kabarık cumartesi keratinimi uygulicam inşallah o zaman önce ve sonrasını
bir arada koyacam.bu öncesi inşallah bundan sonra hep öncesi olarak kalacak.:KK34:

Valla merak ettim cnm..ben de aldım balıgımdan keratin ve agu stos sonunu bekliom bayrama hazırlık yanee...benimde sacım senin gibi dalgalı ve tiftik tiftik :KK1::KK1: ben 1 aydır falan NUDE kullanıyorum bile :KK34::KK34::KK34::KK34: hemen paylas resimleriEn Büyük KKEn Büyük KK

Slm kızlar..
ben keratin yapalı 2 ay oldu..cok rahat kullandım..fakat sac diplerimin boyanması lazım ve işlemi tekrar etmek istiyorum ancak benim aldıgım ilaç cok koku yaptıgından rahatsız etmişti..
kokusuz 100 ml alabileceğim marka ismi önnerebilir misiniz)özelden yada internetten sipariş adresi..şimdiden tşk ederim

Son düzenleme:
Kizlar maalesef bilgisayarim bozuldu, zaten ufaktan problemi vardi gecen sabah ise kizim (kedi kizim)yine yapmis yapacagini uyandigimda bilgisayarimi yerde ters donmus vaziyette buldum kisaca nallari dikmis :)gerci yenisini almayi dusunuyordum ama biraz ani gelisti, neyseki agabeyim gozyaslarima dayanamayarak bana mezuniyet hediyesi olarak bir notebook aldi,gelmesini dort gozle bekliyorum.Kisaca bilgisayar gelene kadar ben bir sure daha foruma pek giremeyecegim.simdi hizlica gozume carpan birkac soruya cevap vereyim;
İslem oncesi ve sonrasi icin nude uygundur, ekstra sampuan almaya gerek yok
marka paylasimi hala yasak
sac fotograflarini ekleyen fistigim saclarin harika olmus ve cok yakismis ama o arkadaki balyajlar icin kuaforun kafasini kirsan yeridir.
Arada kacirdiklarim vardir muhakkak onlari ancak bilgisayar gelince cevaplayacagim,beni ozleyin kizlar:)))))

kızlar keratinimi sürdüm şimdi bekleme süresindeyim son 10 dk kaldı
kılıçbalığının dediği gibi bu süreyi bitki çayı içerek değil,sigara tellendirerek ve de siiize yazarak geçiriyorum

dikkatinizi çekecek bi kaç noktayı anlatayım
burda her okuduğumda "cık,bana 80ml hayatta yetmez,ben o 200ml keratini anca boca etsem bu
kütük saçıma ancak yeter" diyordum,hiç öyle değilmiş essahtan da 80ml yetiyormuş,:KK1:bana sürerken kardeşim yardım etti
soğan zarı kadar bir tabka sürdü ve yedirdi zaten yağlı yağlı oldu,cıbır cıbır yapmaya gerek yokmuş.
ince aralı bir tarak edinin keratini sürüp yedirirken çok iş görüyor.
Bu arada ben streç film bulamadım evde kafama torba geçirdim ve havluya sardım heralde aynı etkiyi vermiştir.

Şimdi kurutmaya gidiyorum sonuçu çekim koyarım.
öpüldünüz:81:

Eveeet işte sonuçççç:
Saatlere dikkat edin ben saat 9 gibi başladım 1 de bitti
kardeşimin kolları koptu preslemekten.
bu arada benim presim phlips pro XL yani son çıkanlardan ama
max.205e kadar ısınıyormuş onu son dk farkettim ve 205le presledim
olmamışsa sebebi budur diyebilirm.İnşallah olmuştur.
230a kadar ısıtan hangi marka,model pres var???

$IMG_0317.jpg $IMG_0321.jpg $IMG_0324.jpg $IMG_0325.jpg $IMG_0326.jpg

Yarın akşam yıkasam olur mu?Pazartesiyi mi bekleyim dersiniz?
Aslında bu soru kılıçbalığına ama bakabilir mi bilmem,kedicik yaktın bizi
kırdın koydun bilgisayarıııı:KK37:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş, bu sıcakta o kadar uğraşmışsınız mutlaka pazartesiyi bekle yıkamak için. Yıkadıktan sonrada resim bekliyoruz.

Benimde keratinim dolapta eylülü bekliyordu fakat dayanamadım, meraktan önlerine uyguladım işlemi. Perşembe yaptım, yarın akşam yıkayacağım. Bakalım nasıl olacak önler :)
Fakat sıcaklarda çok zormuş onu anlamış oldum. Bu havada saçları toplamadan durmak bile işkence, ben topluyorum tabi bir güzel. nasılsa sadece önleri :)

Sorma bi de ben mersindeyim aslında dün akşam balkonda yaptık,rüzgar vardı zaten gözlerimiz hemen hemen hiç yanmadı diyebilirm
ama işte toplama olayı çok fena,saçaklı saçaklı geziyorum,beni gören bunalıma giriyor
ama arada taç takıyorum,kelebek tokayla topluyorum,tenime deyip tuzlu tuzlu teri emmesi de bozacak sonuçta
tuz deymesin de biraz iz kalabilir,sonuçta böyle jilet gibi dümdüz kalmicak biliyorum ben saçımı.

sen 230 dereceyle mi yaptın?
ne marka düzleştiricin???

Eylüle ben de tekrar yapacam:KK34:

Eveeet işte sonuçççç:

Eki Görüntüle 229180 Eki Görüntüle 229181 Eki Görüntüle 229182 Eki Görüntüle 229183 Eki Görüntüle 229179

bence pazartesiye bekle En Büyük KKEn Büyük KK yıkadıktan sonrada merak ediom yaaa...unutma koy resmi..nasıl yumusakmı simdi sacların belli etmistir :KK1::KK1::KK1::KK1:

mommy bende 1-2 ay önce yapmıstım ama internetten almıstım ozaman keratini..aynı böle presledim 4 gün beklettim ama olmadı..ya keratinden yada düzlestiricimden..benimkide 200 dereceye kadar:KK43: birde ben atlamısım sacıma keratini sürmeden önce düzlestirmemişim ondanda olabilir:KK50::KK50: ee tabi hem bunların hepsi bi araya gelince normaldir dedim ama saclarım eskisi gibi kabarmıyodu bakım yapılmıs oldu hehe oda güzel:KK42::KK42: neyse bende bayrama dogru yeni keratinimle yapcam:KK31:hem kendime hem kızıma:79:

Eveeet işte sonuçççç:

Eki Görüntüle 229180 Eki Görüntüle 229181 Eki Görüntüle 229182 Eki Görüntüle 229183 Eki Görüntüle 229179

canım aynı benim saçlarım.hehe yoksa benim saçların resmini mi çekip koydun :KK9:

ya maalesef benimkilerde röflelerden yanık uçuş uçuş böyle tiftikten öteye geçmiş yoluk cinsinden.hala okumakla ve sizin deneyimlerinizden tecrübe edinerek geçiştiriyorum bakım yapmayı ama yakında beni tamamen bırakacak gibiler.proteke devam ediyorum.ama pekte düzeltmeyecek gibi duruyor.senin bugünkü yorumlarını çok merak ediyorum.bugün yıkama günündü hadi bakalım güzel ve bakımlı saçlarının son halini bekliyorum...:KK51:

X