- 21 Ocak 2011
- 67
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.781
Benim de keratinim dolapta bekliyor,ben eylülü beklemicem 1 hafta sonra falan yapacam
dip boyamı yaptırmayı bekliyodum yaptırdım,denize havuza da kafamı sokmadan girmeye devam edicem
yazın bakımlı saçlarla dolaşmak istiyorum eylülde falan da bi fırsat yakalayıp İstanbulda yenilerim keratinimi...
Saçımı sülfattan arındırmak için bir kaç kere nude ile yıkıyacam,sanki bir defada iyi arınmaz gibi yani
bu hafta nude ile yıkarım iyice arınmış olur mu dersiniz???*
Kılıçbalığı,çoook tatlısın,allah saçlarına zaval vermesin...
ben de resim koyacam keratin sözü
Benim de keratinim dolapta bekliyor,ben eylülü beklemicem 1 hafta sonra falan yapacam
dip boyamı yaptırmayı bekliyodum yaptırdım,denize havuza da kafamı sokmadan girmeye devam edicem
yazın bakımlı saçlarla dolaşmak istiyorum eylülde falan da bi fırsat yakalayıp İstanbulda yenilerim keratinimi...
Saçımı sülfattan arındırmak için bir kaç kere nude ile yıkıyacam,sanki bir defada iyi arınmaz gibi yani
bu hafta nude ile yıkarım iyice arınmış olur mu dersiniz???*
Kılıçbalığı,çoook tatlısın,allah saçlarına zaval vermesin...
ben de resim koyacam keratin sözü
NUDE arındırmak için kullanılmıyor sadece Keratin bakımından sonra Korumak için kullanılıyor . Arındırmak için Özel ayrı bir şampuan var. Onuda kılıçbalığından öğrenebilirsin özel mesaj atarsan
NUDE arındırmak için kullanılmıyor sadece Keratin bakımından sonra Korumak için kullanılıyor . Arındırmak için Özel ayrı bir şampuan var. Onuda kılıçbalığından öğrenebilirsin özel mesaj atarsan
Yooo benim kullandığım keratin yani şu saçta üç gün bekletilen, onun öncesi ve sonrasıda NUDE yi kullandım, kılıçbalığına sorarak üstelik..gayette memnunum, yani iki ayrı şampuana gerek yok
Eki Görüntüle 228667 Eki Görüntüle 228666 Eki Görüntüle 228667 Eki Görüntüle 228666
Benim saçlarımın nude ile yıkanıp kendi halinde kurumuş durumu budur
çok kıvırcık ve kabarık cumartesi keratinimi uygulicam inşallah o zaman önce ve sonrasını
bir arada koyacam.bu öncesi inşallah bundan sonra hep öncesi olarak kalacak.
Eveeet işte sonuçççç:
Saatlere dikkat edin ben saat 9 gibi başladım 1 de bitti
kardeşimin kolları koptu preslemekten.
bu arada benim presim phlips pro XL yani son çıkanlardan ama
max.205e kadar ısınıyormuş onu son dk farkettim ve 205le presledim
olmamışsa sebebi budur diyebilirm.İnşallah olmuştur.
230a kadar ısıtan hangi marka,model pres var???
Eki Görüntüle 229180 Eki Görüntüle 229181 Eki Görüntüle 229182 Eki Görüntüle 229183 Eki Görüntüle 229179
Yarın akşam yıkasam olur mu?Pazartesiyi mi bekleyim dersiniz?
Aslında bu soru kılıçbalığına ama bakabilir mi bilmem,kedicik yaktın bizi
kırdın koydun bilgisayarıııı
bence pazartesiye bekleyıkadıktan sonrada merak ediom yaaa...unutma koy resmi..nasıl yumusakmı simdi sacların belli etmistir
Eveeet işte sonuçççç:
Saatlere dikkat edin ben saat 9 gibi başladım 1 de bitti
kardeşimin kolları koptu preslemekten.
bu arada benim presim phlips pro XL yani son çıkanlardan ama
max.205e kadar ısınıyormuş onu son dk farkettim ve 205le presledim
olmamışsa sebebi budur diyebilirm.İnşallah olmuştur.
230a kadar ısıtan hangi marka,model pres var???
Eki Görüntüle 229180 Eki Görüntüle 229181 Eki Görüntüle 229182 Eki Görüntüle 229183 Eki Görüntüle 229179
Yarın akşam yıkasam olur mu?Pazartesiyi mi bekleyim dersiniz?
Aslında bu soru kılıçbalığına ama bakabilir mi bilmem,kedicik yaktın bizi
kırdın koydun bilgisayarıııı