Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Tekrardan herkese merhaba,kılıçbalığı ve diğer kızlardan bazıları önceki sayfalarda watsons ballı waxı kullandığını yazmış,bendede aynısının avokado özlü olanı var,birkaç ay önce almıştım,biraz kullandım öyle bir köşede duruyordu.Diğer topiclerdende gördüğüm kadarıyla herkes ballı waxı çok beğenmiş,keratinide bozmadığına göre bende benim avokado özlü olanı kullansam saçtaki keratini bozmaz değilmi?Birde bir sorum daha olacak watsons marka waxlardan ballısı saçı daha mı yumuşak yapıyor,birde biralı olanı varmış galiba kullananlardan varsa hangisinin daha iyi olduğunu veya hangisinin kuru saçlar için daha iyi olduğunu yorum yazarsa çok sevinirim:KK54:

Kuzum, keratini bozmuyor sorun yok ama bu waxın etki alanı anladığım kadarı ile kişiye göre değişiyor şöyle ki;

İlk olarak aylar önce biralı wax aldım ancak saçlarımı yumuşatmak şöyle dursun öyle bir sertleştirdi ki anlatamam, bende biralı olanın sertleştirme özelliğinden yola çıkarak bu maskeyi sadece saçlarıma maşa yapacağım zaman kullanmaya başladım, bu sayede saçlarım düşmüyor dalga dalga kalabiliyor...Diğer kızlardaki etkisi saçlarını yumuşatıp parlatması, bende ki etkisi saçlarımı setleştirmesi oldu...

Gelelim ballı wax'a...Bu maskeyi biraz korkarak aldım ve ne şekilde etki alacağımı bilmeden kullandım ama saçlarımı son derece dolgun ve su gibi akan bir görüntüye kavuşturdu çok memnun kaldım haliyle...Bende ki etkisi iyi oldu yani ama mesela protek başlığında brownii bu üründen hiç memnun kalmadığını yazdı mesela, saçlarını bir türlü arındıramıyormuş bu yüzden kesin bir şey söyleyemeyiz denemen lazım tatlım...

Brownii'nin mesajı için tıklayın

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...tin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey-56.html

Kılıçbalığı benim makinem pihilips pro XL salon straight
güçlüsü diye onu aldıydım ama tabi aklımda o zaman brezilya fönü falan yoktu,
sadece düzleştirmeye yetiyordu.205derece yeterli olmamıştır belki ama ben gene de sonuçtan çok memnun kaldım.Tekrar teşekkürler

Bu arada ben de nude kullanıyorum hala biraz kepek oluyor ama sanırım keratin etkisinden diplerim kıvırcık kalmasın diye dibe çok yakın sürdük
muhtemelen ondandır ama yavaş yavaş her yıkamada biraz daha azalıyor kepeklerim.

Ben saç kremi olarak john freida/Blondes kullanıyorum sarı saçları parlatmak için
sizce nasıl?Bu markayı kullanan var mı?

Bir de jöleyle ıslak saçı şekillendirsem,keratine zararı olur mu??:KK76:

Bonun zorlukla alakası yok, reklamında özeli tüzeli olmaz ayrıca...

Ben mi söylemek istemiyorum? Herkes biliyor da bir sen mi bilmiyorsun tatlım aşkolsun...Gayet bilinen bir marka üstelik:KK1::KK1::KK1:

Canım söyledin de ben onu internetten bulamadım,google yazdım ama öyle bi marka hiç çıkmadı
o yüzden dedim heralde söylemek istemiyor ama biz güveniyoruz diye,yoksa nerden aldın,kaça aldın gibi sorular hiç sormadım
zaten güvenmesem almazdım,aldım ve çok memnun kaldım.:KK71:

ya ben de evde brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçlarımın keçe gibi ya:KK5:piyasada çok fazla kreatin markası var hangisi daha iyidir bilemedim:KK50:kılıçbalığı sen hangi markayı kullanıyorsun ve nerden alıyorsun bana özelden mesaj atabilir misin ben henüz atamıyormuşum da:KK59:yazarsan çok sevinirim:81:

Kızlar evet 10 gündür tatildeydim.denizden çok havuza girdim.kılıcımın dediği gibi klor bizim fönü bozuyor. Tescilledim.saçlarım epeyce bozuldu.neyseki elimde kılıcımın gönderdiği keratinim duruyor hala.canım hemen tekrar keratin yapmak istiyor ama bayramda gene tatile gidicem yazık etmesem mi keratine bilemedim. Kılıçbalığım sana 2 sorum var cevaplarsan sevinirim canım.1-bu gönderdiğin keratin 3 kullanıma yeter sanırım.annem ablam ve bana kullanıcam.eylül ayında gene bize yardımcı olursun di mi keratin almamızda? 2-ablamada kullanıcam ya keratini bana inatla markasını soruyor.bana özelden atabilirmisin elimizdeki keratinlerin markasını. şimdiden teşekkürler canım.iyi ki varsın.sayende 35 senedir ilk defa 4 aydır dümdüz saçlarla geziyorum.......:KK52::KK52:

Kılıçbalığı tatlım.ilk sayfada yaptığın anlatımlarını ve resimlerini bir başka sitede gördüm.birebir kopyalamış o kişi.kızdım ama birşey yazmadım.emek hırsızlarını hiç sevmem.

merhaba kılıçbalığı ben düz fönlü saç istemiyorum ama bu keratin olayı sırf saça bakım olsun diye boyadan yıpranmış saçlar için falan da sırf bakım olarak duzlestırme yapılmadan da yapılabılıyormus ... bunun için düzleştirme yapmadan oylece bırakackmıyız sacı ? keratın yapınca yıkamadan oylece kalacakmı?

merhaba kılıçbalığı ben düz fönlü saç istemiyorum ama bu keratin olayı sırf saça bakım olsun diye boyadan yıpranmış saçlar için falan da sırf bakım olarak duzlestırme yapılmadan da yapılabılıyormus ... bunun için düzleştirme yapmadan oylece bırakackmıyız sacı ? keratın yapınca yıkamadan oylece kalacakmı?

bende kıvırcıklarımdan vazgeçmek istemiyorum.çok güzel bir soru sormuşsun arkadaşım.cevabı merakla bekliyorum.:KK71:

Canım hiç olur mu,zaten keratin saça ısıyla tutnuyor:KK68:
yoksa sadece keratini sürmek bi işe yaramaz hatta burda hemen hemen her sayfada ısıyla ilgili bir msj var
200 derece yetmez deniyor 230 derece olsun deniyor falan,yani düz saçlılar bile keratinin tutunması için mecburen
pres yapıyolar

hehehehheyyy ben bugun kuaforde keratın bakımı yaptırdım ( kendım keratın satan bır kozmetıkcı bulamadım :) ) neyse askerıyede orduevının kuaforune gıttım orda 20 tl ye yapıolarmıs brezılya fonu degıl sadece keratın surulup yarım saat beklenıp yıkandı bakım yanı ... veeee etkısı muthıssss bu keratın denen sey harıka bır olaymıs ,ben sımdıye kadar boyle etkı eden bır bakım gormedım ...ama acılen bu keratını satan yerı bulmam lazım neresı satıyordur?

Canım hiç olur mu,zaten keratin saça ısıyla tutnuyor:KK68:
yoksa sadece keratini sürmek bi işe yaramaz hatta burda hemen hemen her sayfada ısıyla ilgili bir msj var
200 derece yetmez deniyor 230 derece olsun deniyor falan,yani düz saçlılar bile keratinin tutunması için mecburen
pres yapıyolar

canım bence onun sebebı brezılya fonu olabılmesı ıcındır , yuksek ısıyla keratını ıyıce tutturacaksın sacına kı kalıcı fonlu goruntuye ulasasın peramk gıbı dusun yanı cok mantıklı ... ama normal bakım olarak keratın kullanılabılır dıye dusunuyorum ben sonucta saca cok faydalı bır olay keratin... ben yağ bakımı yerıne 15 gunde bır falan bunu yapmayı dusunuyorum artık ben ... bakım olan keratınde oyle sılıkonsuz sampuan zorunlulugu da yok sanırım eve gelınce saclarımı normal sampuanımla yıkadım cıktım kuruduktan sonra superdı dısarı cıktım erkek arkadasım saclarını mı yaptırdın ne guzel olmus dedı :KK19::KK19::KK19:
hem bu duzlestırıcı olayı zaten sacı yakıp kavuran cok zararlı bırsey bu sekılde bakım yapmanın daha faydalı oldugunu dusunuyorum sacları toparlamak ıcın

evet bencede keratin bakım amaclıda yapılıyor sanki daha önceki sayfalarda okudum...press düzlestirmek icindir..mantıklı:KK42::KK42:

aa !!! arkadaşlar şuan şok oldum ve çok uzuldum yaa rutın bakım dıye dusundugum sey çok zararlıymıs megersem bu keratının ıcınde formaldheıt denen ve guclu bıor kanserojen madde varmış :KK43: kullanılmaz kı ozaman bu meret :KK43:

aa !!! arkadaşlar şuan şok oldum ve çok uzuldum yaa rutın bakım dıye dusundugum sey çok zararlıymıs megersem bu keratının ıcınde formaldheıt denen ve guclu bıor kanserojen madde varmış :KK43: kullanılmaz kı ozaman bu meret :KK43:

Cok uzun zamandir foruma yazmamistim, ara ara firsat buldukca bir-iki sayfa okuyabildim ancak. Kizlar siz forumda yeni sayilirsiniz haliyle sayfalar biriktikcede useniyor herkes ilk sayfalara goz atmaya, bu formaldeheit konusu baslarda cok gecti. Evet bu meret kansorejen ve cok zararli bir madde yalniz bu madde kozmetikte bircok alanda kullaniliyor, hatta surdugumuz ve asla vazgecemeyecegimiz ojelerin icinde bile oldugunu ben forumda ogrendim. Onemli olan bu maddenin orani, belli bir orana kadar insan sagligini tehdit etmiyor arkadaslar. Yeni nesil brezilya fonu keratinlerindede bu oran insan sagligini tehdit etmeyecek oranda hatta bazilarinda hic olmadigi soyleniyor. Bu yuzdende keratin alirken iyi arastirin eger sevgili arkadasim kilicbaligi sizlerede bize oldugu gibi yardimci olup sizin adiniza temin edip gonderdiyse gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz, cunki arkadasimiz bu konuda tartismasiz bir numara:) en ince ayrintisina kadar arastiriyor ve butun bildiklerinide bizlerle paylasiyor:KK66: herkese saglikli dumduz saclar diliyorum.. Ben 3. Uygulamami sicaklar ne zaman beni bunaltmaktan ter icinde birakmaktan vazgecerse ozaman uygulayacagim:) zira havuz, deniz, rofle derken saclarim yine mahvoldu:KK43:((

Aynen canım bu formaldehit oranı konusu da çok tartışılmış
tabiki içinde var hatta burda marka vermeden hangisinde var hangisinde az
hemen hemen her sayfada yazılmış,konuşulmuş,iyi araştırın veya önceki sayfaları okuyun:KK42:

Merhabalar, bende kuaförümde brezilya fönü yaptırdım çok memnumum. Fakat saç şekilledirmek dalga vermek için köpük,sprey, wax gibi şekillendiriciler kullanamazmıyım, keratin fönünü bozar mı ? watsons ballı waxı önermişsiniz, diğer waxlarda bozma mı yapıyor ?

Birde dalga vermek istediğim yere düzleştirici ile kıvırarak kalıcı olsa bile dalga versem, keratini bozar mı, bir sakıncası olur mu ? Şimdideden yardımlarınız için hepinize Tşşkürler :)

defalarca foruma yazıp ozel mesajlarla sızlerden bılgı almama ragmen bırtulu karar verememıstım bu uygulamaya ancak bakıorum yapanlar memnun denene denene en ıyı urunlerde bulunmus :KK70: bende yapmaya karar verdım hatta bır arkadasımıda ıkna ettım :KK70: kılıcbalıgı sanırım kk kuralları degıstı 100 msj dolmadan ozel mesaj atamazsınız uyarısı aldıgımdan buraya yazıyorum umarım kusuruma bakmazsın.

urunu buyukcene alıp ıstedıgın arkadaslara gonderdıgını bılıorum cok ta yararlı bı ıs aslında fakat bız ıkı rapunzel acaba bıze ne kadar lazım olur kılıcbalıgından mı rıca edelım bızmı ortaklasa bır urun alalım karar veremedık bu yuzden senden bır kac bılgı rıca edıyorum: urunun adı nedır kac gramlık alıosun ve fıyatı ne kadar bırde ozellıkle bel uzunlugunda orta yogunlukta bır saca tek uygulamada ne kadar keratın kullanmamız gereklı bana ozelden mesaj atabılırsen ınan cok sevınecegız :KK70:

forumu kılıcbalıgından bıldıgım ıcın ozellıkle onun adını belırttım ancak o sanırım bu aralar cok sık gıremıyor nete merak ettıklerımzıın cevabını bılen farklı bır kısı olur ve ozelden mesaj atabılırse de cok sevınırız :KK70:

defalarca foruma yazıp ozel mesajlarla sızlerden bılgı almama ragmen bırtulu karar verememıstım bu uygulamaya ancak bakıorum yapanlar memnun denene denene en ıyı urunlerde bulunmus :KK70: bende yapmaya karar verdım hatta bır arkadasımıda ıkna ettım :KK70: kılıcbalıgı sanırım kk kuralları degıstı 100 msj dolmadan ozel mesaj atamazsınız uyarısı aldıgımdan buraya yazıyorum umarım kusuruma bakmazsın.

urunu buyukcene alıp ıstedıgın arkadaslara gonderdıgını bılıorum cok ta yararlı bı ıs aslında fakat bız ıkı rapunzel acaba bıze ne kadar lazım olur kılıcbalıgından mı rıca edelım bızmı ortaklasa bır urun alalım karar veremedık bu yuzden senden bır kac bılgı rıca edıyorum: urunun adı nedır kac gramlık alıosun ve fıyatı ne kadar bırde ozellıkle bel uzunlugunda orta yogunlukta bır saca tek uygulamada ne kadar keratın kullanmamız gereklı bana ozelden mesaj atabılırsen ınan cok sevınecegız :KK70:

forumu kılıcbalıgından bıldıgım ıcın ozellıkle onun adını belırttım ancak o sanırım bu aralar cok sık gıremıyor nete merak ettıklerımzıın cevabını bılen farklı bır kısı olur ve ozelden mesaj atabılırse de cok sevınırız :KK70:

topiği baştan sona bir okuyun isterseniz çok şey öğreneceksiniz. madem yapmaya karar verdiniz yararlı olacaktır.saçlarınızda baya bir uzunmuş ziyan olmaz en azından.birde Kılıçbalığı hiçbir zaman marka adı vermedi.ama belirli isimler var onları araştırıp içerikleri hakkında bilgi alıp burada kılıçbalığına sorarsanız ,gereken yönlendirmeleri yapar size.şimdiden kolay gelsin.

X