- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.821
Tekrardan herkese merhaba,kılıçbalığı ve diğer kızlardan bazıları önceki sayfalarda watsons ballı waxı kullandığını yazmış,bendede aynısının avokado özlü olanı var,birkaç ay önce almıştım,biraz kullandım öyle bir köşede duruyordu.Diğer topiclerdende gördüğüm kadarıyla herkes ballı waxı çok beğenmiş,keratinide bozmadığına göre bende benim avokado özlü olanı kullansam saçtaki keratini bozmaz değilmi?Birde bir sorum daha olacak watsons marka waxlardan ballısı saçı daha mı yumuşak yapıyor,birde biralı olanı varmış galiba kullananlardan varsa hangisinin daha iyi olduğunu veya hangisinin kuru saçlar için daha iyi olduğunu yorum yazarsa çok sevinirim
Kuzum, keratini bozmuyor sorun yok ama bu waxın etki alanı anladığım kadarı ile kişiye göre değişiyor şöyle ki;
İlk olarak aylar önce biralı wax aldım ancak saçlarımı yumuşatmak şöyle dursun öyle bir sertleştirdi ki anlatamam, bende biralı olanın sertleştirme özelliğinden yola çıkarak bu maskeyi sadece saçlarıma maşa yapacağım zaman kullanmaya başladım, bu sayede saçlarım düşmüyor dalga dalga kalabiliyor...Diğer kızlardaki etkisi saçlarını yumuşatıp parlatması, bende ki etkisi saçlarımı setleştirmesi oldu...
Gelelim ballı wax'a...Bu maskeyi biraz korkarak aldım ve ne şekilde etki alacağımı bilmeden kullandım ama saçlarımı son derece dolgun ve su gibi akan bir görüntüye kavuşturdu çok memnun kaldım haliyle...Bende ki etkisi iyi oldu yani ama mesela protek başlığında brownii bu üründen hiç memnun kalmadığını yazdı mesela, saçlarını bir türlü arındıramıyormuş bu yüzden kesin bir şey söyleyemeyiz denemen lazım tatlım...
Brownii'nin mesajı için tıklayın
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...tin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey-56.html