Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bunu okumasaydım kuaföre kim bilir ne kadar para dökecektim :) Sorularımı yanıtlarsanızda çok sevinirim öncelikle keratini internetten buldum ama güvenemediğim için henüz sipariş etmedim başka nereden bulabilirim ya da bulablir miyim mesela eczanelerde falan ? Diğer sorumda bulduğum sitedeki keratin bire şampuanı var tavsiye eder misiniz ? Biraz fazla oldu ama bir diğer sorumda bu işlemi yaptıktan sonra havuza veya denize girince ya da çıktıktan sonra hemen gidip duş alsak saçımızda herhangi bir sorun olur mu ve düzlüğünü kaybeder mi ? İlginiz için çoook teşekkür ederim ayrıca bu konu içinde ne kadar teşekkür etsem az :)

Canım bu sordugun soruların zaten cevapları var kılıcbalıgımız tek tek yazmıs ve soruları cevaplamıs...hani balıgımız artık pek giremiyo ondan dedim belki gec cvp yazar die...

canım yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdim fön makinesiyle ama ona gerek bile yoktu çünkü saçlarım hala dümdüz.düzlüğü hiç bozulmadı.ama böyle tüy gibi uçuşuyor kabarıyo,uçları falan çok kötü.yani hala düzleştirici kullanma ihtiyacı duyuyorum.ayrıca bu sabah yıkadım saçımı ve avonu denedim kuruttum kabardı saçlarım bi garip oldu.düzleştiriciyle düzelttim tekrardan.tabi öyle olunca daha beter oluyo saç yanıyor kırılıyor.moralim bozuldu yaa böyle sağa sola salladığımda dolgun dolgun akıp gitmiyor uçuşuyo saç anlatabildimmiki noluyyyy benimde saçlarım güzel olsun yaaa :84:

iyiyim canım sen nasılsın ?herşey yolunda keratinim dolapta,buralardayım hep takipteyim en son görüşmemizde yazlığa gideceğimi söylemiştim ama bir türlü gidemedim.en sonunda ailecek karar verdik ve yarın sabah gidiyorum. bir süre takipçin tatilde gelince görüşürüz kılıçbalığım ve kızlar...

uyy guzum kremı beğenmene çok mutlu oldum demek yeni gözdemız bu:)
bende çok memnunum bırde tabııki yeşil serumundan:)

baluğum allah aşkına su yumaklarıma bi çare çıldırcam ne toplayabılıyorum ne açık bırakıyrum allahım garip bı halde yaa hayatımda böyle kötu saçlarım olmamıştı sanki koyun var kafamda hangı kuaför görse bu nasıl oldu ya dıyoo

Canım, saç kurutma makinesi ile değil, saçını kuruttuktan sonra saçını presle düzleştirip keratini bu şekilde süreceksin...Hatanız burada ama ben kaç defadır üzerine basa basa söylüyorum tatlım.Benim saçlarım doğal olarak düz, ben buna rağmen düzleştirip bu şekilde sürüyorum çünkü aradan çıkan bebek saçların diken diken çıkması bile bu sayede engelleniyor...

Görüşürüz tatlım, size ailece iyi tatiller bizim içinde dinlenin

Tatlım ne desem bilemiyorum ki, demekki sen ciddi manada yakmışsın bu saçları...Dua et oralara yolum düşsün kuzum, gelebilirsem ilgileneceğim saçlarınla ama...

Son düzenleme:
sağol canım teşekkürler düşünmen yeter bugun kuaföre gıttım saçlarımı ıkı ay sonunda ılk kez boayattım tesadüf onlarda keratın bakımı yapıyolarmış şöyle ki; keratini sürüyorlar 15dk ısıyla bekletıyorlar sonra yıkıyorlar krem surup gene aynı şekil bekletıyolar sonra yıkayıp fön çekıyolar... yumaklarım umarım azalmıştır... şuan fönlü olduğu için bilemıyorum...

Ugulamayı sonunda bugun yaptım.meraklı bekleyiş başladı...
3. gunun sonunda Nude ile yıkayıp resmini paylaşacağımı bildiririm =)

Tatlım o has keratin yalnız, bizim kullandığımız aynı zamanda düzleştirmeyede yarayan katkılı keratin...İnşallah saçların düzelmiştir...

Ugulamayı sonunda bugun yaptım.meraklı bekleyiş başladı...
3. gunun sonunda Nude ile yıkayıp resmini paylaşacağımı bildiririm =)

Merakla beklemekteyiz tatlım benim...

Eylül ekim gelse de bende keratin alsamda bende yapsam saçlarıma brazilya fönü. Öbür ay kendi rengime de dönmeye karar verdim boya sıkıntımda olmaz mis gibi olur umarım saçlarım. Eylül gelsin sıcaklar dinsin saçlarım güzelleşsinnn

forumun ılk zamanlarında takıp edebılmıstım burayı ancak malum ıs guc denız kum gunes derken unutuldu bu ıkıncı karar verılen keratın hangı marka kızlar ?

ben saçlarımı düz kullanmayı hiç sevmiyorum ama saçıma keratin takviyesi yapmak istiyorum desem bu mümkün olur muydu saçımın dalgalarını bozmadan?

TA-TAMM
İşte benim saçlarım da sonunda keratinlendi. saçlarımın arasındaki o balyajları hiç sormayın. kuoförüm net bir siyahın üstüne dore bakır istiyorum deyip değişik bir tarz yaratmak istedi. balkonda cekildiğim için bu kadar sert ve kontrast duruyor. şimdilik kabarıklığına çare buldum ya ileride rengine de bi çare bulurum.

keratinci bilim adamları =) keşke dalgalı saçlarada kabarmasını önleyecek fön veya press dışında da bir şey bulsalar. yumuşak dalgalara sahip olsa insanoğlu ne hoş olur.
dalgalı saçları seviyorum ama hiç kullanamıyorum ki kabardığı için. neyse Kılçbalığı yardımlarından ötürü tekrar çok teşekkürler. saçlarım parmaklarımın arasından kayıp gidiyor. asiliğinden eser kalmadı diyebilirim. dalgalarıda uzayınca yeniden yakalayabilirim nasıl olsa... :128:

Eklentiler

• $keratin-ben.jpg
    158,3 KB · Görüntüleme: 63
sebnexo çok güzel olmuş, tebrikler. Güle güle kullan saçlarını. Kıvırcık hali biraz benimkine benziyor, Eylül gibi bende deneyeceğim.

kılıçbalığı, ne zamandır foruma giremiyorsun sanırım ama eğer okursan sana buradan da çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün keratinim elime ulaştı. Dayanamadım açıp kokladım, dediğin gibi çikolata kokuyor :) Şimdilik karanlık bir köşede bekliyor, deniz mevsimi ve şu sıcaklık bir geçsin diye bekliyorum.
Gerçekten çok güzel bir konu açtın ve asla cesaret edemeyeceğimiz bir konuda bizleri bilgilendirdin. Bilgilendirmekle kalmadın keratini alıp adresimize kadar gönderdin. Senin yaptığını yapan bir başkası daha çıkar mı bilmem :) Senin kk'nın kraliçesi ilan edelim

Konuyu sahipsiz bırakmayın kızlar ben takip etmeye devam edeceğim.

Herkese pürüzsüz ipek gibi saçlar dilerim.

ben saçlarımı düz kullanmayı hiç sevmiyorum ama saçıma keratin takviyesi yapmak istiyorum desem bu mümkün olur muydu saçımın dalgalarını bozmadan?

evet aynı şeyi benim kız arkadaşımda istiyor saçları kıvırcık permalı gibi ama o kıvırcıklığı bozulmadan bakım yapmak istiyor saçlarının kuruluğu gitsin ve kalınlaşsın istiyor

Benim de keratinim dolapta bekliyor,ben eylülü beklemicem 1 hafta sonra falan yapacam
dip boyamı yaptırmayı bekliyodum yaptırdım,denize havuza da kafamı sokmadan girmeye devam edicem
yazın bakımlı saçlarla dolaşmak istiyorum eylülde falan da bi fırsat yakalayıp İstanbulda yenilerim keratinimi...

Saçımı sülfattan arındırmak için bir kaç kere nude ile yıkıyacam,sanki bir defada iyi arınmaz gibi yani
bu hafta nude ile yıkarım iyice arınmış olur mu dersiniz???*

Kılıçbalığı,çoook tatlısın,allah saçlarına zaval vermesin...
ben de resim koyacam keratin sözü

ya bende keratin almak istiyorum yine ortak alsak ne derseniz ???? Kiliçbaliği ilgilenir misiniz acaba keratin konusunda daha önce strong olan keratin pek etkili değil zayıf demişsiniz o strong olan keratinin fiyatı uygun içeriği yazmıyor önermez misiniz acaba ??

o üzerinde strong yazan aslında pekte strong değilmiş adı gibi :) Aynı markanın 225 ml.olanı daha kuvvetliymiş. Eğer daha iyisini bir şekilde temin edemezsen o da fena değil aslında.

ya bende keratin almak istiyorum bu konuda bana sen yardımcı olsan sen nasıl edindin keratinini etkisi ne derece fiyatı lütfen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…