- 6 Mart 2011
- 135
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.761
Tatlım, saçlarını yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdin mi keratini sürmeden? Daha evvelde sordum galiba ama çoğunlukla bunu atlıyor kızlar...Bende anlamadım neden olmadığını acaba düzleştiricinin ısı mı yetmiyor? Osge ve sende işlem hep başarısız, hani bende ve diğer kızlarda bir sorun olsa keratinde sorun olduğunu düşüneceğim kesinlikleParlak olmaması çok daha garip...Kurultayı toplayıp fikir yürütelim derim...
Ahh o en iyi hissi yok muSize söyledim bu keratin bağımlılık yapıyor diye...
Bu arada kargonun üzerinde zaten yazıyordur marmaris diye ben ısrarla hala İzmir diyorum alemim
canım yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdim fön makinesiyle ama ona gerek bile yoktu çünkü saçlarım hala dümdüz.düzlüğü hiç bozulmadı.ama böyle tüy gibi uçuşuyor kabarıyo,uçları falan çok kötü.yani hala düzleştirici kullanma ihtiyacı duyuyorum.ayrıca bu sabah yıkadım saçımı ve avonu denedim kuruttum kabardı saçlarım bi garip oldu.düzleştiriciyle düzelttim tekrardan.tabi öyle olunca daha beter oluyo saç yanıyor kırılıyor.moralim bozuldu yaaböyle sağa sola salladığımda dolgun dolgun akıp gitmiyor uçuşuyo saç anlatabildimmiki noluyyyy benimde saçlarım güzel olsun yaaa :84:
iyiyim canım sen nasılsın ?herşey yolunda keratinim dolapta,buralardayım hep takipteyimen son görüşmemizde yazlığa gideceğimi söylemiştim ama bir türlü gidemedim.en sonunda ailecek karar verdik ve yarın sabah gidiyorum. bir süre takipçin tatilde gelince görüşürüz kılıçbalığım ve kızlar...
uyy guzum kremı beğenmene çok mutlu oldum demek yeni gözdemız bu:)
bende çok memnunum bırde tabııki yeşil serumundan:)
baluğum allah aşkına su yumaklarıma bi çare çıldırcam ne toplayabılıyorum ne açık bırakıyrum allahım garip bı halde yaa hayatımda böyle kötu saçlarım olmamıştı sanki koyun var kafamda hangı kuaför görse bu nasıl oldu ya dıyoo
sağol canım teşekkürler düşünmen yeter bugun kuaföre gıttım saçlarımı ıkı ay sonunda ılk kez boayattım tesadüf onlarda keratın bakımı yapıyolarmış şöyle ki; keratini sürüyorlar 15dk ısıyla bekletıyorlar sonra yıkıyorlar krem surup gene aynı şekil bekletıyolar sonra yıkayıp fön çekıyolar... yumaklarım umarım azalmıştır... şuan fönlü olduğu için bilemıyorum...
Ugulamayı sonunda bugun yaptım.meraklı bekleyiş başladı...
3. gunun sonunda Nude ile yıkayıp resmini paylaşacağımı bildiririm =)
ben saçlarımı düz kullanmayı hiç sevmiyorum ama saçıma keratin takviyesi yapmak istiyorum desem bu mümkün olur muydu saçımın dalgalarını bozmadan?
ya bende keratin almak istiyorum yine ortak alsak ne derseniz ???? Kiliçbaliği ilgilenir misiniz acaba keratin konusunda daha önce strong olan keratin pek etkili değil zayıf demişsiniz o strong olan keratinin fiyatı uygun içeriği yazmıyor önermez misiniz acaba ??