Allah iyiliğini versin canım çok güldüm, serinlik terapisiymiş
Nsılsın kuzum, yoktun çoktandır??? Herşey yolunda mı?
Canım içerik olarak keratin olması ir şey ifade etmiyor, bizim için önemli olan sodyum ve sülfat ki normalde şampuanlarda bu iki maddeden bol miktarda var, ben bir bakınayım etrafa bulursam içeriğine bakacağım söz...Bu arada glissin kashmir durulanmayan serumunu kullandım kısa bir süre, bozmadı doğrudur çünkü saç kremlerinde sülfat olmaz :)
Çin alfabesi gibi değil mi
Ne varsa kalemde var boşver sen, hem bu gün saçı siyah veya kahve olan yarın sarı ve kızıl yapmayacak diye bir kaide yok, eee o kaşlar ne olacak peki simsiyah mı kalacak :) Rutinden uzak durun
Baktım, denedim onayladım...Bu arada tatlım sana bir kere daha buradan teşekkür ediyorum çok ama çok sağol, sabah kargo gelince nasıl mutlu oldum anlatamam sana
Cidden harika kokuyor bu ürün, bayıldım
Şu sıra taktıklarım şunlar; Selective protek maske, watsons ballı wax, stout saç serumu eh birde avon geldi şimdi harika oldu yaşasın saçlarımın yeniden doğuşu...Bu arada saçlarım gün geçtikçe güzelleşiyor, darısı herkesin başınaaaaa
İnşallah yıkamamışsındır...
Kızlar bu ara foruma çok sık girmiyorum farkındasınızdır, bol bol kitap okuyorum ayaklarımı uzatıp, okul bitti tabii ben yine rahat durmadım, bir yandan kuantum ile alakalı kitaplar okuyup bir yandan modern ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum suni bir yoğunluğum var laf aramızda...Olsun bütün kış yoruldum artık dinlenme vakti, birde şöyle güzel bir tatil yapabilsem
Sana mesaj yazacağım şimdi bilgilerini bana yaz ki bir şey olursa sana ulaşabilelim... Utanacak bir şey yok canım, hepimiz burada ortak bir şeyler yapıyoruz, benimde avon bulabileceğim bir yer yoktu sağolsun Gülşah İzmir'den yolladı
Etkisi geçtikten sonra saçların eski kıvırcıklığına geri dönecek, tek fark benim gördüğüm kadarı ile elektriklenme olmuyor etkisi geçtiğinde bile...
Gayet iyi olur...
Tatile gidip gelsin bence...
Kendimi kitaplara vurdum
Tatlım bir ihtimal denizden dolayı boulabilir zaten o yüzden tatilden sonra yap derim...