- 29 Temmuz 2010
- 171
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.741
Alıntı yaptığın mesajın en üstünde kırmızı ile yazan kısmı yeniden okur musun? Şimdiden teşekkür ederiz...
gördüğümü aynen yazıyorum benden günah gittibalsamo senza risciacquo all olio di mandorle e avocado,per capelli secchi e danneggiati
Kuru ve yıpranmış saçlar için avakado ve badem yağlı durulanmayan saç balsamı...İtalyanca...Demek ki içindekiler kısmı yok kuzu...
evet yok içeriği tatlım.her dilde Kuru ve yıpranmış saçlar için avakado ve badem yağlı durulanmayan saç balsamı yazmışlar ama içeriğini yazmamışlar.napceeezz
bulamadım yaa özgeeeeeeeeee kuzummmm yazarmısın içeriğini benmi bulamıyorum yorgunluktan algılayamıyomuyum?yazmaması gibi bi durum söz konusu olamaz değilmi?
Çok tatlısın canım sağol bilgilendirdiğin için,ne bilem yapan,yaptıran var mıdır dedim ben de..Tatlım, sarışınım, kaşlarım ince ve aralarında boşluklar var buna rağmen kaş kontürü yaptırmadım, ne kadar iyi malzeme kullanılırsa kullanılsın sonuç anlattığın biçimde oluyor ve asla tam manası ile geçmiyor. Kesinlikle bir bayanın hiç bir şekilde yaptırmaması gereken bir şey...Doğallıktan uzak ve çirkin bir şey...
Badem yağı sür kaşlarına ve kirpiklerine...Her gün düzenli masaj yap ve haftada bir kere ortadan ikiye kestiğin sarımsağı kaşlarının üzerinde iyice gezdir suyu çıksın, yarım saat beklet ve yıka...Mac cosmetics'in kaş farları var onlarda gayet başarılı geçiş döneminde kullanabilirsin çünkü çok kalıcı...
içeriğini buldum kızlar ;
aqua , cetearly alcohol, cyclopentasıloxane, propylene glycol, dımethıcone, guar hydroxypropyl trımonıum chlorıde, parfum , cetrımonıum chlorıde, ısopropyl alcohol, methylparaben , peg-90m , persea gratıssıma oıl, prunus amygdalus dulcıs oıl, cıtrıc acıd, alcohol denat ,coumarın ,butylphenyl methylpropıonal, lınalool , hexyl cınnamal, limonene .
amaaan ne zor oldu kı yazmak
kılıçbalığım ve kızlar hepinize selam...gülşahcım aynı üründen bende de var lakin şu anda bende değil arkadaşımda,ürünün alt kısmında yuvarlak bir etiket var ucu u şeklinde.o ucu tırnağınla hafifçe kaldır altında ürünün açıklaması olan başka bi etiket çıkıcak ortaya umarım doğru tarif edebilmişimdir.hepinizi öpüyorum kızlar
bu fonu yaptıran dalgalı veya kıvırcık saclı biri var mı gorunuse gore super bisey fakat benm saçlarım kıvırcık acaba etkisi geçtikten sonra saçım tekrar kıvırcık mı olacak yoksa sacma sapan biraz düz biraz kıvırcık mı olacak????? umarım benim durumumda biri vardır ve cevap yazar cunku hemen yapmayı planlıyorum teskler simdiden kızlarrr:)
Canser bence bir ay falan bekle sonra kendin yenile
biraz kullan saçında zaten şu anda keratin var,derim ben ama konunun uzmanı kılıçbalığı
ürünüm elime gecti. çok teşekkürler Kılıçbalığı :90:
cok da güzel paketlemişsin. ellerine sağlık. izmirde şu an evin içindeyim ve sıcaklık 32 derece. sıcaktan yüzüm gözüm şişti.
keratin terapisi yerine serinlik terapisine ihtiyacım var :95:
en kısa zamnada sonuçları resimli paylaşacağım. önceki hali hazır ama sonraki hali yapmadığım için yok =)
sevgilerrr
kılıçbalığım ve kızlar hepinize selam...gülşahcım aynı üründen bende de var lakin şu anda bende değil arkadaşımda,ürünün alt kısmında yuvarlak bir etiket var ucu u şeklinde.o ucu tırnağınla hafifçe kaldır altında ürünün açıklaması olan başka bi etiket çıkıcak ortaya umarım doğru tarif edebilmişimdir.hepinizi öpüyorum kızlar
canım daha önceden balıkta sordu ama malesef yok yazmıyor hiçbişey ama ben 2haftadır sureklı kullanıyorum benım saçımı bozmadı hiç hemde... benım saçımı protek amıno keratın bozuyo bende koksuunu çk sevmeme rağmen malesef ondan kullanamıyorum öyle bıraktım duruyor. ama bu maske vazgeçilmezlerım arasında ... bi de gliss in yenı şampuanı çıkmık kızlar keratın içerikli içinde sıvı keratın varmış rengı sımsıyah ben gazetede gördum eğer görüp kullananız var ise haberdar edin lütfen... saç serumlarıda keratını bozmuyor denendi onaylandı ... jöle de bozar dedıler ama o da bozmadı ama sanki azcık etkılendı çok çok az . bi kuaföre gitmiştim öyle şeyler bozmaz bır tek şampuan bozar dedi. bılemıyorum artık ....
içeriğini buldum kızlar ;
aqua , cetearly alcohol, cyclopentasıloxane, propylene glycol, dımethıcone, guar hydroxypropyl trımonıum chlorıde, parfum , cetrımonıum chlorıde, ısopropyl alcohol, methylparaben , peg-90m , persea gratıssıma oıl, prunus amygdalus dulcıs oıl, cıtrıc acıd, alcohol denat ,coumarın ,butylphenyl methylpropıonal, lınalool , hexyl cınnamal, limonene .
amaaan ne zor oldu kı yazmak
Çok tatlısın canım sağol bilgilendirdiğin için,ne bilem yapan,yaptıran var mıdır dedim ben de..
yves saint laurent 5 numara kaş kalemim var onla boyuyorum,çok kalıcı ve doğal duruyor ama hani kalıcı kontürle rahat ederim belki de dedim,
yok yaavv ben almayim o vakit
:126:
canım süpersin yaaa kırk yıl düşünsem etiketin altında bi etiket daha olcağı aklıma gelmezdi.çoook teşekkürler. tam yazıcaktımki özgecim yazmış allah razı olsun özgem yaa işten yeni geldim yorgunluktan geberiyorum.o iki satırı yazmak bile öyle zor geldi ki anlatamam.o halde kılıçbalığım bi baksın bakalım inşallah uygundur bize.mis kokulu kremime kavuşmak istiyorum tekrardan çünkü fönden önce vazgeçilmezimdi o benim
İnşallah yıkamamışsındır...kimsecikler yok yatayım bari bende.bekledim azıcık kimse gelmeditatlı rüyalar hepinize çok seviyorum sizi.buarada saçımın yarın son günü.ama koca bi günü daha nası geçiricem bilmiyorum.öncekinde dayanamayıp ikinci gün yıkamıştım umarım yarın işe giderken yıkamam dayanamayıp kendimi çok çirkin hissediyorum psikolojim bozuldu.pazar akşamüstü yaptım ne zaman yıkamam gerekiyor balığım yaa.yarın sabah olmaz dimi?
Sana mesaj yazacağım şimdi bilgilerini bana yaz ki bir şey olursa sana ulaşabilelim... Utanacak bir şey yok canım, hepimiz burada ortak bir şeyler yapıyoruz, benimde avon bulabileceğim bir yer yoktu sağolsun Gülşah İzmir'den yolladıKızlar aylardır bu konuyu okuyorum, en sonunda bende karar verdim evde kendim yapmaya. Deniz mevsimi bir geçsin, eylül ekim gibi deneyeceğim inşallah. Eklediğiniz fotoları gördükçe hevesleniyorum, umarım becerebilirim. Kılıçbalığı sende fazla keratin varsa yada tekrar almayı düşünürsen beni unutma ne olurSenden istemeye utanıyorum aslında çünkü çok uğraştın ama daha öncekileri kaçırdım bari tekrar almaya karar verirsen kaçırmayayım. Söz ben üzmem seni. Eğer alamazsan o kuaför sitesinde satılan 4 gün bekletilenden alıcam mecburen. Hepinize sevgiler.
işte bende bunu merak ediyorum, kıvırcıkta seviyorum çünkü arada
mrblarr bende yaptırdım keratini sizlerden cesaret aldım yaptıranlar çok memnundu.ama benim umduğum gibi olmadı gerçi eskisinden bin kat iyi ama hafif dalgalanmalar var.kuaförüm kurutmadan kaynaklanıyo falan dedi.acaba üzerinden bi katda ben gitsem nasıl olur? ne dersiniz??
Tatile gidip gelsin bence...Canser bence bir ay falan bekle sonra kendin yenile
biraz kullan saçında zaten şu anda keratin var,derim ben ama konunun uzmanı kılıçbalığı
kılıçbalığı nerelerde?
Tatlım bir ihtimal denizden dolayı boulabilir zaten o yüzden tatilden sonra yap derim...mommy sağol aslında haftaya tatile çıkacağım bu yüzden biraz panik oldum.salına salına gezmek istemiştim.düzleştiricide bozar dedi benim kuaför.bozuluyomiki??
Allah iyiliğini versin canım çok güldüm, serinlik terapisiymiş
Nsılsın kuzum, yoktun çoktandır??? Herşey yolunda mı?
Canım içerik olarak keratin olması ir şey ifade etmiyor, bizim için önemli olan sodyum ve sülfat ki normalde şampuanlarda bu iki maddeden bol miktarda var, ben bir bakınayım etrafa bulursam içeriğine bakacağım söz...Bu arada glissin kashmir durulanmayan serumunu kullandım kısa bir süre, bozmadı doğrudur çünkü saç kremlerinde sülfat olmaz :)
Çin alfabesi gibi değil mi
Ne varsa kalemde var boşver sen, hem bu gün saçı siyah veya kahve olan yarın sarı ve kızıl yapmayacak diye bir kaide yok, eee o kaşlar ne olacak peki simsiyah mı kalacak :) Rutinden uzak durun
Baktım, denedim onayladım...Bu arada tatlım sana bir kere daha buradan teşekkür ediyorum çok ama çok sağol, sabah kargo gelince nasıl mutlu oldum anlatamam sana
Cidden harika kokuyor bu ürün, bayıldım
Şu sıra taktıklarım şunlar; Selective protek maske, watsons ballı wax, stout saç serumu eh birde avon geldi şimdi harika oldu yaşasın saçlarımın yeniden doğuşu...Bu arada saçlarım gün geçtikçe güzelleşiyor, darısı herkesin başınaaaaa
İnşallah yıkamamışsındır...
Kızlar bu ara foruma çok sık girmiyorum farkındasınızdır, bol bol kitap okuyorum ayaklarımı uzatıp, okul bitti tabii ben yine rahat durmadım, bir yandan kuantum ile alakalı kitaplar okuyup bir yandan modern ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum suni bir yoğunluğum var laf aramızda...Olsun bütün kış yoruldum artık dinlenme vakti, birde şöyle güzel bir tatil yapabilsem
Sana mesaj yazacağım şimdi bilgilerini bana yaz ki bir şey olursa sana ulaşabilelim... Utanacak bir şey yok canım, hepimiz burada ortak bir şeyler yapıyoruz, benimde avon bulabileceğim bir yer yoktu sağolsun Gülşah İzmir'den yolladı
Etkisi geçtikten sonra saçların eski kıvırcıklığına geri dönecek, tek fark benim gördüğüm kadarı ile elektriklenme olmuyor etkisi geçtiğinde bile...
Gayet iyi olur...
Tatile gidip gelsin bence...
Kendimi kitaplara vurdum
Tatlım bir ihtimal denizden dolayı boulabilir zaten o yüzden tatilden sonra yap derim...
ne demek bitanem yaa sen bizim için ne fedakarlıklar yapıyorsun bi krem yollamışım çokmu.içeriğinin uygun olmasına nasıl sevindim anlatamam çünkü kokusuna hastayım.bitince haber ver yine yollarım.buarada ben izmirde değilim kuzucum marmaristeyim.izmirliyim ama 2 yıl kadar oldu marmarise taşındık.ayrıca kendimi tuttum ve saçımı bu sabah yıkadım ama yinede istediğim gibi olmadı.bukez yanlış uygulamada yapmadım kurallara uydum ama bi yerde atladığım bişey var sanırım.hayal ettiğim gibi olmuyor.ben ilk izmirde kuaförde yaptırmıştım hatırlarsan o ilk yaptırdığım hali inanılmaz bişeydi.parlaklığına babaannem bile şaşırmıştı elektiriklenme tülerme kesinlikle olmadı.ve bir günlük işlem yapılmıştı.o haline kavuşmak istiyorummmm şuan çokta kötü deil aslında ama en iyisini görünce insan elindekiyle yetinmiyor.hafif tülerme oluyor uçlardaki kırıklar gitmedi.oysa ilk yapıldığında annem saçlarımın uçlarını kestirdim sanmıştı.nerde yanlış yapıyorum acaba :44: