Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kılıcım,balığım,Canım keratinime bugün kavuştum
tekrar teşekkür ederim ama henüz uygulamadım
haftaya saçımın dip boyasını yaptıracam sonra deneyecem..

bu arada kızlar,keratin güzelleri,Adrianalar Limalar,Mirandalar Kerrler
bi fırsat sitesinde gl.......l markayla yapan bi yer buldum evime yakın 90TL ye
,gl........l nasıl iyi mi dersin alayımmııı????Markayı çakallar anladılar demiii

Bilenler bi zahmet cvp yazın alacam elim mause da ona göre hadi be hacılar be bi cvp be

Özelden yazmıştım buradan da yazayım tekrar %4.4 lük formaldehit oranı ile Türk piyasasına girmiş muhteşem kanserojen özellikte bir ürün...Bizim sağlık bakanlığının eli yine armut topluyor belli ki :)

Anladım Merci şekerim,bilgiler için kız sen olmasan kanser oluruz demekki

ben gene ilk uygulamamı hayat su marka keratinle yapacam,o nasıl,formaldehiti en düşüklerden biri mi???

Anladım Merci şekerim,bilgiler için kız sen olmasan kanser oluruz demekki

ben gene ilk uygulamamı hayat su marka keratinle yapacam,o nasıl,formaldehiti en düşüklerden biri mi???

Formaldehit yok içinde balmumu var :) Hayat su, her eve lazım hahahahah

ay evet canım bahsettiğim ürün bu, içi pembe olması lazım . saçlar nemlyken suruluyo kurutuluyor. fönu bozmuyor canım sankı koruyo gbii geldı bana ben çok memnunum hemde çok ucuz bende tekrar sipariş ettım ama temsılcı unutmuş yazmayı ( o yuzden gelmıcek...
bunla beraber bazen gene avonun yeşik serumu varya 7tl olan onuda kullanıyorum elrktırklenmıyor saçlarım ıyı oluyo

buysa olleyyy ozaman hemen kullanmaya başlıyorum zaten ben onun kokusunu çok severdim fön yapınca bozar diye kullanamamıştım ama içeriğini yazmışmıydın sen balığa.dün yaptım ben uygulama keratinliyim hala yeni yapmışken bozulmasın bide.o bahsettiğin serumda saç uçları için olan değilmi küçük şişede kapağı yeşil.oda var bende.balığımmmmm hemen adresini ver banaaaa buymuş ürün

Hemen yolluyorum kuzum, çoook teşekkür ederimm

canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmiyo. kullandığın ürünleri ve nerden temin ettiğini yazabilir misin. topiğe baktım ama göremedim. çok güzel olmuş saçlarıınn

Kızlar saçıyla bu kadar alakadar bu kadar bakımlı hatunları bir arada bulmuşken danışayım
hem bizim topiğimiz pek aktif,diğer topikler gibi günlerce boş kalmii

Benim kaşlarım küsmüş durumda şöyle ki,alt taraflarından yer yer boşluklar düzensizlikler var hergün dışarı çıkarken mutlaka
kaş kalemiyle dolduruyorum,hergün kullandığım tek makyaj malzemem haline geldi kaş kalemim,olmazsa olmazım yani

soru geliyor: Kaş kontörü yaptıranınız var mıdır?memnun mudur?tavsiye eder mi?
benim yaptıran bir tanıdığım var yani kaşı kalıcı makyajla doldurmuşlar sanırım ama etkisi geçmeye yakın acayip bir renk yani mavi mor arası
silikleşmişti hiç hoş durmuyordu,bir de saçlarını açtırmıştı ama kaşlar kalın ve kara kara kezban gibi durmuştu
böyle sakıncalar olabilür müüü???ne dersiniz hı???

Tatlım, sarışınım, kaşlarım ince ve aralarında boşluklar var buna rağmen kaş kontürü yaptırmadım, ne kadar iyi malzeme kullanılırsa kullanılsın sonuç anlattığın biçimde oluyor ve asla tam manası ile geçmiyor. Kesinlikle bir bayanın hiç bir şekilde yaptırmaması gereken bir şey...Doğallıktan uzak ve çirkin bir şey...

Badem yağı sür kaşlarına ve kirpiklerine...Her gün düzenli masaj yap ve haftada bir kere ortadan ikiye kestiğin sarımsağı kaşlarının üzerinde iyice gezdir suyu çıksın, yarım saat beklet ve yıka...Mac cosmetics'in kaş farları var onlarda gayet başarılı geçiş döneminde kullanabilirsin çünkü çok kalıcı...

canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmiyo. kullandığın ürünleri ve nerden temin ettiğini yazabilir misin. topiğe baktım ama göremedim. çok güzel olmuş saçlarıınn

Alıntı yaptığın mesajın en üstünde kırmızı ile yazan kısmı yeniden okur musun? Şimdiden teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…