- 4 Şubat 2022
- 108
- 80
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst balkondan düşmüştürDaha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar
Ya tam yaziyordummmm amaaaÜst balkondan düşmüştür
Ah ah benzetmek gibi olmasın ama benim de böyleydi.Ex benden önce çıkar benden sonra gelirdi eve.Bazen ama benden önce geldiğini gördüğüm oluyordu,hatta arıyordu beni "Canım benim kırıklığım vardı izin aldım 2-3 gün,evdeyim şimdi,sen napıyosun "..Evde toka,saç telleri görmüştüm,evde raporlu oturduğum zamanlarda da cüzdanında prez.Sac telinde hiç konduramadim ama her gördüğüm şeyde şüphelerim arttı.Bir tek yatakta yakalayamadım,o yüzden hala inanamıyorum.Daha önce toka çıkmıştı şimdi de külotlu çorap çıktı kirli sepetinden. Eşimle çalışma saatlerimiz aynı eve birlikte geliyoruz evden birlikte çıkıyoruz bensiz evde oldugu olmadı hiç e bizden başka eve giren de yok nerden geliyor bu eşyalar
Yapan var yani. Ben erkekler için eşi ile yaşadığı eve kadın getirmek riskli diye düşünürdüm önceden; ama erkek kafasına göre orasının en risk olmayan yer olduğunu öğrendim. Eve beraber gelmiyorlar, millet adamı işte diye düşünüyor, tek bir kadın eve girdiğini görse bir komşu, eve misafir geldi sanıyor. Tek risk eşin eve erken gelmesi ki o ihtimalde bile genelde kadınlar eşlerini arayıp haber veriyor. Erkek kafası böyle işliyorBiaaaaa nında dediği gibi mesaj vermeye çalışıyor eve gelen