Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

yarın boyamış olurum resimde görürsünz sizde ona göre bişeyler yaparz birde birşey sorcm kuaförde saçım daha çok yıpranıyor neden acaba kendim boyayınca böyle bi problem olmuyor

yarın boyamış olurum resimde görürsünz sizde ona göre bişeyler yaparz birde birşey sorcm kuaförde saçım daha çok yıpranıyor neden acaba kendim boyayınca böyle bi problem olmuyor

seni alıntılamadan resimlerimi atmışım yukarıda bakarsn 2.resim grilikler varya küllüden kaynaklı seninde o tarz olucak ilkte. yıkayınca gecicek .. kuaförlerde cunku boyaları profesyonal boyalar ve açıcılıkları daha guclu onlar takmazki saçını yakarım ederim diye basıyolar peditrolü içine hep toz açıcılar atıyorlar eminim buyuzden saçlar kuaförlerde anında daha cok açılıyor ama sertleşiyor işte

Tamam teşekkür ederim çokyeni resimlerinde saçlarin cok cok güzel görünüyor bu arada cok cesaret isteyen bir sari

cnm o resimlerm bikaç ay oncesine ait saçlarımı neva color platine boyamak gibi bi cahillik yapmştm :)) yandı uçları kestirdim buyuzden NEVA COLOR markayı kimseye önermiyorum ve su platin adı altındaki tum boyaları sarı saça sürünce platinleştiriceine yakıyor bilgisi olsun herkesin

unutmadan cnm eger fudge bulamazsan saçlarını cokcokaçık küllü sarıya boya tamam yani L+++ gibi ... ilk gri gibi durucak 2 yıkama sonrası açılıcak grilik gidicek.. turunculuklarını almamız gerekli cunku küllü boya yaparak... ve saçların ne ton açıldı istediğin tonu elde etmen için cok açılması gerekir bana bir ftoda atarsan cok sevinirim cnm (saçların suan cok açık bi turuncu olması lazım)

İnternetten ismarladim cnm urunlerin hepsini. Sacim suan dipleri daha turuncu ve uclarina dogru kumral turuncu karisik bisey oldu. Bu haliyle resim atmak istemiyorum ama tamamen bitince islemlerim hemen resimler eklicem. Herkes gorsun senin bilgilerini vallah supersin sen.

bana guvendiğin için ben tşkr ederim cnm :) inşallah gönlüne göre olur mutlu olursun cok öpüyorm ve bekliyorm :)

merhabaaa :) ben de o güzel bilgilerinizden yararlanmak isterimmm. benim saçlarım şuan loreal preference 8.1. ilk boyadığım zaman tam istediğim gibi güzel küllü şekilde oluyor ama tabi daha sonra akıyor bunu önleyebilir miyiz? :/ bir de kendi saçımın rengi orta küllümsü kahve renginde. mecburen açtırarak boyatıyorum. en son kuaförde boyatmıştım orealla açtı öyle boyadı ama akınca çok çiğ bir renk oldu hiç memnun kalmadım evde kendim ne şekilde açabilirim ve istediğim şekilde bir renk yakalayabilirim acaba? bu resimdeki bayanın saç rengini çok beğeniyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler :))

cnm bana saçının fotosunu atarsan belki yardımım dokunur :)

canımm saçlarına bayıldım son hali mükemmel olmuş yaa bende sarı olma çabasında biriyim ama ne yazıkki kuaförüm istediğim saç rengini elde edemiyor. benim istediğim saç rengi bu sitedeki kızda ;( CARA LOREN ) bakarsan çok sevinirim... ama kuaförüm bunu yapamıyorr.. bende araştırırken senin kini gördüm :) çok beğendim ... benim saç rengim bu

gerçekte burda göründüğü gibi değil çiğ bi sarılık var yoğunluğunda ve hiç hoşnut değilim
yani demem o ki senin boyadığın boyayla bu saçın üstüne boya yapsam nasıl olurr????
gerçekten hiç içime sinmiyor saç rengim, beni çok olgun gösteriyor hiç beğenmiyorum
yarımcı olursan çok sevinirimmm :)

cnm istediğin saç rengi ultraplatin o rengi tutturman için saçını 2 kez oreal ile açman gerekli ve cok acıkküllü sarıya boyaman gerekli ki platin olsn bazı boyalarda fildişi var oda olur. ama cok yıpranır saçın baştan söyleyim eger gzl bnm tarzı bi sarı elde etmek istiyorsan yapman gereken saçın suan cok dalgalı renkler birbirine girmiş bu saça 3-4ton açıcı sürmelisin tamamını açman gerekli daha sonra hafif aralar turunculu o açık yerlerde platine yakın olucak üzerine cokcok acık küllü sarı boyamalısın ben öle yapmştm %6 oksidan ile içindeki oksidanı %9luktur cunku ayrı alırsn :)

güneşte ve gölgede olan fotolarımı koyuyorum o zaman:) Eki Görüntüle 781190 Eki Görüntüle 781191

saçındaki ciğliği alman için küllü renklere boyaman gerek cnm oncelikle zaten istediğin fotograftaki renk küllü aralara soguk sarı sık balyaj atılmş saçına direk cokcok acık küllü sürersen foto kadar açık bi renk elde edemezsn oyuzden sanada 1 kez açmanı önericem kesin fotografa benzesin diye yogun acıcı al bekle gzlheryeri açılsın üzerinede cokcok acık küllü sarılardan palette olabilir sür fotograftaki rengi elde edebilirsin bu şekilde. kuaföre gitsen oda once açıcak uzerine küllü boyucak zaten. ilk dumanımsı olucak o beyaza yakın yerler daha sonrası 2 yıkamayla beyaz olucak aralar o turuncu olan yerlerde küllü olucak :)

ben sana daha öncede yazmıstım ama msjıma cvb bulamadım belkide sen yazdın ben tek tek baktım sayfaları ama göremedım gözümdenmi kaçtı bilmiyorum tekrar yazıyorum kusura bakma nolur.benım saclarım dogal rengın ustune koyu kahvenın ustune yanı sık platın röfle seklınde.bu durumu sevmıyorum sıyaha beyaz gıbı tuhaf duruyor.dipleride 2 aylık bi sekılde uzamıs halde.sacımı bebek sarısı gibi yapmak istiyorum.en acık sarıdan alsam vital marka boyayla evde komple boyasam acık renklerın içinde oreal oldugundan o röfle yapılan yerler koparmı acaba onlarıda orealle actılar ya.birde acık sarı yapcagım için dipler turuncu kalıcak.acık küllü kumrala boyasam o sarı olan platinlerde komple küllü renkmi olur acaba.yada ıkı boya alıp karıstırıp mı boyasam napsam bilemedim.

yoğun açıcının hangisini tavsiye edersin? her tarafa mı süreyim yoksa sadece dipleri mi açayım? ben acaba kendim açsam da sonra üstüne loreal excellence 8.1 falan mı yapsam acaba düşündüm :S bi de açınca hemen boya yapmalı mıyım daha önce evde kendim hiç denemedim de açmayı

canım cvp için çok teşekkür ederim ama benim şöyle bir sorunum var ben daha önce başkası hariç kendime hiç boya yapmadım açma işlemide yapmadım .... diğer saç yıpratıcı olucaksa onu göze alamam... senin ki gibi olsun benimkide çok severimm öle olursaa senden ricam eğer seni yormıycaksam bana ayrıntılı bir şekilde nasıl yapıcamı anlatırsan çok sevinirim... çünkü buna çok ihtiyacım var ....

palette yogun açıcı gzl yıpratmaz evet heryere sürüceksn ama once uçlar kademe kademe sonra orta en son dipler cunku dibin cıkmş cok turunculu olmasını istemem oyuzden en son dip sür ve açılana kdr beklet cig bi turuncu cok açık olucak sonrası boyama işlemine geç boyama işlemide aynen uçlardan başlayıp diplere dogru sür beklet ve yıka beyazımsı yerler grili olucak korkma o akıcak bidahaki yıkamanda beyazlaşıcak saçların 8.1 koyu bi renktir tavsiye etmiorm eger 8.1 yaparsan garip bi renk cıkar sölim... açıcıyı sürerkende dikkat et heryere gelsin yama yama kalmasın heryere sürüldüğünden emin olun

cnm ben her yazılana cvb veriorm belki görmemişsindir simdi sen saçını eger komple açarsan evet dogru o röfleleri eline alırsn.. senin saça röfleleri paketleyip açıcı uygulanması gerekli açıcı uygulandıktan sonra eger istenilen kdr açılmazsa sacın cunku bilemicem tam ne gerek uzerine tekrar açıcı yapmalısın saç yıpranıor evet ama ben bu renk olmak için 2 kez açmıştm hemde toz acıcı ile ben gibi cesaretliysen toz açıcıyla aç yani mavi toz oreal ama yavaş yavaş açaım yanar die korkuorsanda o röflelere gelmicek şekilde butun koyu yerleri açarsn üzerinede gzl bi küllü boyarsn cnku en gzl sarı küllü sarıdır .. röflelerini yeşillendirir küllü boyalar oyuzden işlemleri yaparken röflelerine gelmicek şekilde yaparsan harika olur :)

anlıyorm cnm peki ben sana malzemeleri yazayım git satın al hem sor saçını yakındanda gören iyi fikir oldugunu sölücektir. palette yogun renk açıcı 3-4tona kdr olandan saçının uzunluguna göre 3 paket sanırım sana ancak yeter cunku onlaırn içindeki toz azcık oluo.. saçların yarım kalmasın bu cok önemli heryere eşit orantıda sürülmmesi şart. ben bu şekilde açtım koyu saçlarımı sana 1 açım yetecektir uzerinede 10.1 olur 9.1 de olabilir ilk açma etabından sonra 10.1 belki agır gelirmi die dusunuorm onceden cok açıcı uygulanmadıysa saçına boyayabilirsn ilk dumanlı bi renk olucak ama o geçior korkma ... birde diplerin cıktıysa once uclardan başlayın açma boyası sürmeye en son dipler diplerin bu işlem sonraalarında biraz koyu kalıcak onuda dier diplerini 10.1 boyaya boyaya açacaksın kolay gelsin :) saçın yıpranıcak azda olsa hemen ardından bnmde kullandıgım ELSEWE KOLAJEN tavsiyemdir bu şampuanı kullan ve argan yagı içerikli saç bakım maskelerini

Çok güzel olmuş bravo gerçekten. Ben de kestane saçlarımı karamel yapmak istiyorum. Açıcı ile boya karıştırılabilir mi ayrı ayrı mı kullanıcam yardım ederseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…