anladım canım coooook saol normal koleston boyaları 40 ml onlara bır sıse oksıdan (60 ml)koyuluyor.bu 60 ml ıkı sıse oksıdan yazıyor uzerınde hatta1:2 karışım yazıyor.tekrar baktım.ben cok sulu olur dıye tereddutluydum sen gormussun yogun bı boya dıosun.dogrudur o zaman .
aynen cnm sen ne yazıyorsa onu yap boşa yazmamışlardırkolay gelsin
cnm saçını açıcaksn onceden zaten sonra boyama işlemine geciceksn istedigin tonu elde edene kdr açılsn saçın sonrası 9.1 boyarsn yada cila yaparsn sulandırıp :) az zarar görmuş olur hem sacın 10.1 biraz daha açma etkisi yuksek oldugu için sen 9.1 boya %6 oksidan ile...
aynen cnm sen ne yazıyorsa onu yap boşa yazmamışlardırkolay gelsin
uzamasını beklemen yerine gzl bir sarıya boyayabilirsn cok harika renkler var palettede o röflelerinde harika ışıl ışıl sarı olur :) uzamasını beklemek yerine bi tavsie sana
bende uzun yıllar koleston 11.1 açık küllü sarısını kullanıyorum.artık saçlarım o kadar kurudu ve yıprandıki anlatamam.
palettenin sarı serileri saçları yıpratmıyormu acaba..
bunu sordum ben zaten öyle yapmak ıstıyodum ustune acık sarı boyayla o kahve yerler hafıf turuncu gıbı platın yerlerle karıscaktı guzel olcaktıda sonucta o boyanın ıcındede oreal varya bunu sordum ıste boyadakı orealde röflelerın kopmasına sebep olurmu dıye olmuyomus boyayım ozaaman :)
julyy merhaba yine benyardımcı olabilir misin ben daha öncede resim paylaşmıştım ama kuaföre yaptırmak istemiyorum bana tarif eder misin kendim nasıl yapabilirim o paylaştığım resimlerdeki saç renklerini uçlar açık olacak diplere doğru koyu olacak bide boyayalı baya oldu dibim geldi onu ne yapayım yardımına ihtiyacım var
cnm boyalarda kesinlikle OREAL yoktur. oksidanında açıcı vardır ve oda toz acıcı kadar yıpratmaz kullanabilirsin tabi.. ben sana neden bunu yazdm cunku sen simdi saçını sarıya boyasan o koyu yerler turuncu cok kotu bir renk olucak die açmanı önermiştim unutmaki boya boyayı asla açmaz yer yer dalgalı kalır saçın boyalar heryeri açmaz cnm bilgin olsn.sıcak tuttugun yerler ve dipler cok açılır boyanın açma etkisi zamanla olur hep boyaman gerekicek ki sabit bi renk olsun aralarn boya röflelerine zarar cok cok vermicek kdr az verir karar senin
sımdı aldıgım kozmetıkcıyı aradım o da bı tupe bır sıse koy dıo.uzerınde boyle yazıo dıorum hayır yanlsınız var dıo.allahım sana gelıorum:)unv mezunuyum.yazılanı yanlıs algılama problemım yok henuz
cnm bana fotonu tekrar atarsan sevinirim cok kişiye cvb veriorm cunku ne istediğini ve fotolarını tekrar atarsan yardımcı olurum
tmam cnm benim ne iyisin sen yaa herkese yardımcı olmaya çalışıosun burdaa çok güzel gerçekten çok sağol
yaa çok soru sordum ama benim aralarda görünmesede ba ya beyaz var yani çok açılmış yerler... açma işlemi yaparken elimde kalmasın bide onlar??? direk 10.1 e boyasam olmazmı? açıcaksamda önce uçlardanmı başlıyım yapmaya ? bide cila yaparken nasıl karışım yapıyım su ve boya miktarı yani??? çok tedirgin oluorum yapamam yakarım saçları die de kusura bakma ondan bu kadar soru soruyorum
bu kendi saç rengimdi Eki Görüntüle 783870
bunlarda istediklerimEki Görüntüle 783871 Eki Görüntüle 783872 Eki Görüntüle 783873 Eki Görüntüle 783874
hangisi daha uygun olur ve kendim yapabilir miyim acaba :26:[/QUOTE
yapacagın işlem cok cok cok kolay :)))) hemen 10.1 alıosunnn 2 paket bol bol olsn boyan bununla saçlarına krepe balyaj atıosun butun uclaraa buyuk buyuk balyajlarr paketleyip bekletiosn bilgisi olan birinden yardm al atsn balyajını al sana bu tarz uçları soguk sarılar :) kolay gelsn..
çok saol bunları bılmıyordum gercektende.ögrendıgım cok ıyı oldu.
tatlım ama saçımda 9.1 boya var çok farkeder mi 10.1 yaparsam ben bu rengimden daha açık olmasını istiyorum da bide kaçlık oksidan olmalı :26:bu kendi saç rengimdi Eki Görüntüle 783870
bunlarda istediklerimEki Görüntüle 783871 Eki Görüntüle 783872 Eki Görüntüle 783873 Eki Görüntüle 783874
hangisi daha uygun olur ve kendim yapabilir miyim acaba :26:[/QUOTE
yapacagın işlem cok cok cok kolay :)))) hemen 10.1 alıosunnn 2 paket bol bol olsn boyan bununla saçlarına krepe balyaj atıosun butun uclaraa buyuk buyuk balyajlarr paketleyip bekletiosn bilgisi olan birinden yardm al atsn balyajını al sana bu tarz uçları soguk sarılar :) kolay gelsn..
tatlım ama saçımda 9.1 boya var çok farkeder mi 10.1 yaparsam ben bu rengimden daha açık olmasını istiyorum da bide kaçlık oksidan olmalı :26:
%9luk oksidan olmalı senin saçın koyudan 9.1 yapmışsn ama suan saçın açık bir renk öle cok bariz koyu yok... evet normalinde sana misal yanımda olsan once butun uçlarını pakete alıp hem rofle seri hem yogun açıcı karıştırır butun uçlara balyaj röfle atardm uzerine küllü boyardm fakat bu işlem bilir kişi taraınfndan yapılması gerekior bunları yapacak bir tanıdıgın var ise süper olursn.. ama saç uçların yıpranır haberin olsn ... ben yıpratmak yerine 2 3 boya sonrası böle olmanı tavsiye ederim karar yine senin
%9luk oksidan olmalı senin saçın koyudan 9.1 yapmışsn ama suan saçın açık bir renk öle cok bariz koyu yok... evet normalinde sana misal yanımda olsan once butun uçlarını pakete alıp hem rofle seri hem yogun açıcı karıştırır butun uçlara balyaj röfle atardm uzerine küllü boyardm fakat bu işlem bilir kişi taraınfndan yapılması gerekior bunları yapacak bir tanıdıgın var ise süper olursn.. ama saç uçların yıpranır haberin olsn ... ben yıpratmak yerine 2 3 boya sonrası böle olmanı tavsiye ederim karar yine senin
tamam bunu deneyecem kesinteşekkür ederim ara sıra seni böyle rahatsız ederim artık kusura bakmazsın umarım
cnm saçının kalitesine göre değişir ben korkusuzum gercekten saçıma herşei hemen sürüorm aman banene yanarsa keserim diorm tabi herkeste o cesaret yok zaten olmasında :d ben gibi deli ... neyse saçına sen once bnm dediğim gibi 10.1 yapma cnm üzülürüz falan sonra o beyaz yerler kopar cok kotu hissederim kendimi 1 ay sonrası tekrar 10.1 boyarsınacele etmemeni tavsiye ederim. cila işlemi ise tupun hepsini sık içine saçının uzunluguna göre bi su bardagı ılık su ile gzlce cırp hemen saçına lavaboda şampuanlar gibi sur heryere yedir azcık bekle ama cok az cunku cila hemen renk alır bu işlemi saçının butun turunculuklarını almak için yapıcaksın unutma boyama işlemi değildir bu ciğliği almak için yapılır sonra hemen durula şampuanla ilk garip gelir gözüne ama 2. yıkamanda dahada oturur gzl bir renk yerine.. sonra misal hala koyu geldi tam süper sarın olmaz zaten ilk açılımda.. yine alırsn sarı boyanı boyarsn bu şekil açarsan saçın saglıklı açılmş olur bianda açayım ya ugrasmayım dersen de 2. sinede 3-4ton palette yogun açıcı alıp sürersin ve uzerine 10.1 boyarsn ama %6 oksidanla al sana bnm son foto gibi saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?