Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

anladım canım coooook saol normal koleston boyaları 40 ml onlara bır sıse oksıdan (60 ml)koyuluyor.bu 60 ml ıkı sıse oksıdan yazıyor uzerınde hatta1:2 karışım yazıyor.tekrar baktım.ben cok sulu olur dıye tereddutluydum sen gormussun yogun bı boya dıosun.dogrudur o zaman .

aynen cnm sen ne yazıyorsa onu yap boşa yazmamışlardır kolay gelsin

sımdı aldıgım kozmetıkcıyı aradım o da bı tupe bır sıse koy dıo.uzerınde boyle yazıo dıorum hayır yanlsınız var dıo.allahım sana gelıorum:)unv mezunuyum.yazılanı yanlıs algılama problemım yok henuz

tmam cnm benim ne iyisin sen yaa herkese yardımcı olmaya çalışıosun burdaa çok güzel gerçekten çok sağol
yaa çok soru sordum ama benim aralarda görünmesede ba ya beyaz var yani çok açılmış yerler... açma işlemi yaparken elimde kalmasın bide onlar ??? direk 10.1 e boyasam olmazmı? açıcaksamda önce uçlardanmı başlıyım yapmaya ? bide cila yaparken nasıl karışım yapıyım su ve boya miktarı yani??? çok tedirgin oluorum yapamam yakarım saçları die de kusura bakma ondan bu kadar soru soruyorum

Son düzenleme:

julyy merhaba yine ben yardımcı olabilir misin ben daha öncede resim paylaşmıştım ama kuaföre yaptırmak istemiyorum bana tarif eder misin kendim nasıl yapabilirim o paylaştığım resimlerdeki saç renklerini uçlar açık olacak diplere doğru koyu olacak bide boyayalı baya oldu dibim geldi onu ne yapayım yardımına ihtiyacım var

bende uzun yıllar koleston 11.1 açık küllü sarısını kullanıyorum.artık saçlarım o kadar kurudu ve yıprandıki anlatamam.
palettenin sarı serileri saçları yıpratmıyormu acaba..

uzamasını beklemen yerine gzl bir sarıya boyayabilirsn cok harika renkler var palettede o röflelerinde harika ışıl ışıl sarı olur :) uzamasını beklemek yerine bi tavsie sana

bunu sordum ben zaten öyle yapmak ıstıyodum ustune acık sarı boyayla o kahve yerler hafıf turuncu gıbı platın yerlerle karıscaktı guzel olcaktıda sonucta o boyanın ıcındede oreal varya bunu sordum ıste boyadakı orealde röflelerın kopmasına sebep olurmu dıye olmuyomus boyayım ozaaman :)

bende uzun yıllar koleston 11.1 açık küllü sarısını kullanıyorum.artık saçlarım o kadar kurudu ve yıprandıki anlatamam.
palettenin sarı serileri saçları yıpratmıyormu acaba..

ah cnm ben konunun başındada yazmştım ara arada yazıyorm 11 ler 12 ler saçları mahvediyor 9 ve 10 serilerine donersen saçlarındaki yıpranma olayının azaldıgını kurulugun kaybolması içinse argan yagı sürmeni tavsiye ediyorm bende kullanıorm saçlarm yumuşacık ve pırıl pırıl uclar bile allık fırcası yumuşak olur ya işte öle :))) benzetmem komik oldu ama anlamışsndır.. palette 7 özel yag ile saçı beslior ben nevacolor koleston asla kullanmıorm sadece palette cok sonra keşfettm ama olsn :) tavsiyem kesinlikle palettedir

cnm boyalarda kesinlikle OREAL yoktur. oksidanında açıcı vardır ve oda toz acıcı kadar yıpratmaz kullanabilirsin tabi.. ben sana neden bunu yazdm cunku sen simdi saçını sarıya boyasan o koyu yerler turuncu cok kotu bir renk olucak die açmanı önermiştim unutmaki boya boyayı asla açmaz yer yer dalgalı kalır saçın boyalar heryeri açmaz cnm bilgin olsn.sıcak tuttugun yerler ve dipler cok açılır boyanın açma etkisi zamanla olur hep boyaman gerekicek ki sabit bi renk olsun aralarn boya röflelerine zarar cok cok vermicek kdr az verir karar senin

cnm bana fotonu tekrar atarsan sevinirim cok kişiye cvb veriorm cunku ne istediğini ve fotolarını tekrar atarsan yardımcı olurum

çok saol bunları bılmıyordum gercektende.ögrendıgım cok ıyı oldu.

senin için o kuaför arkdsıma ulaşmaya çalıştm fakat ulaşamadım ulaştıgım an yazıcam ama senin süren kaldımı bilemiorm üzgünüm cnm en iisi bir kuaföre gir sor boyanı söle yardımcı olurlar elbet herşey para değil

cnm saçının kalitesine göre değişir ben korkusuzum gercekten saçıma herşei hemen sürüorm aman banene yanarsa keserim diorm tabi herkeste o cesaret yok zaten olmasında :d ben gibi deli ... neyse saçına sen once bnm dediğim gibi 10.1 yapma cnm üzülürüz falan sonra o beyaz yerler kopar cok kotu hissederim kendimi 1 ay sonrası tekrar 10.1 boyarsın acele etmemeni tavsiye ederim. cila işlemi ise tupun hepsini sık içine saçının uzunluguna göre bi su bardagı ılık su ile gzlce cırp hemen saçına lavaboda şampuanlar gibi sur heryere yedir azcık bekle ama cok az cunku cila hemen renk alır bu işlemi saçının butun turunculuklarını almak için yapıcaksın unutma boyama işlemi değildir bu ciğliği almak için yapılır sonra hemen durula şampuanla ilk garip gelir gözüne ama 2. yıkamanda dahada oturur gzl bir renk yerine.. sonra misal hala koyu geldi tam süper sarın olmaz zaten ilk açılımda.. yine alırsn sarı boyanı boyarsn bu şekil açarsan saçın saglıklı açılmş olur bianda açayım ya ugrasmayım dersen de 2. sinede 3-4ton palette yogun açıcı alıp sürersin ve uzerine 10.1 boyarsn ama %6 oksidanla al sana bnm son foto gibi saç

cnm ya artık yettim biliorum ama soru sormaktan kendim rahatsız oldum şimdi ben napıyorum ilk ? 1 ay bekliomuyum .. cilayı hangi boyayla yapıyorum yani renk olarak kafam çok karıştı benim yaa ( kusura bakma nolur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…