Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

HERKESE SELAMLAR ARKdSLAR BU KONUYU AÇMA SEBEBİM İNSANLAR SARI SAÇ İÇİN KUAFÖRLERE COK PARA ÖdÜYORLAR KİMİ KUAFÖRSE MAHVEdİYOR.. BUNUN SEBEBİ YAKMA KORKULARI BENdE BELKİdE SAÇIMIN KALİTESİNdEN dOLAYI BİLEMİCEM AMA SAÇLARIMI 2 KEZ MAVİ TOZ İLE KOMPLE AÇTIM ÜZERİNE SARILARIN HER ÇEŞİdİNİ SÜRdUM KÜLLÜ RENK BOYUYORdM EYVAH GRİ OLdU dİORdUM ARdINdAN TEKRAR YOGUN AÇICI İLE AÇARdIM :) BİLEMİORdUMKİ O KÜLLÜ RENK YIKAYA YIKAYA HARİKA BEYAZLARA dÖNÜŞTÜĞÜNÜ BUNU SONRAdAN FARKETTİM VE BUYUZdEN ANLAdIMKİ BEN SAÇI AÇMAK BEYAZA YAKIN SARILAR ELdE ETMEK HİÇTE ZOR dEĞİLMİŞ... GUNUMUZdE CIKAN PİLATİN RENGİ AdI ALTINdAKİ BOYALARI Cİddİ ANLAMdA TAVSİYE ETMİYORM BUNCA OLAY SAÇIMI YAKMAZKEN :) BNM SAÇLARIMI PİLATİN BOYA MAHVETMİŞTİ.. SAKIN İSMİNE KANIPTA 12 LERİ ALMAYIN SAÇI YAKAN BOYALAR 11 VE 12 SERİLERdİR BİLGİNİZE :)

Çok güzel olmuş bravo gerçekten. Ben de kestane saçlarımı karamel yapmak istiyorum. Açıcı ile boya karıştırılabilir mi ayrı ayrı mı kullanıcam yardım ederseniz sevinirim.

cok TŞKRLER cnm :) ben kahverengi saçlarımı ilk yogun açıcı ile açtıgımda karamelimsi bir renk elde etmiştim.. sende saçlarını once açmalısın daha sonra karamel rengine boyamalısın :) cunku karamel rengi kestane saçında daha açık oldugu için tutturman boyayla olmaz oncelikle yogun açıcı alıp açmalısınki renk tam olsun ve unutma açık renk saça karamel balkopugu tarzı renkler daha gzl tutuyor

canımm çok teşekkür ederim.... önümüzdeki hafta yapıcam hemen bu hafta bi düğün var şehir dışına gdicem geldiğimde ilk iş bunnu yapmak bide şöyle birşey var daha önce sadce 3 kez işlem yaptırdım kople açma olmadı röfle gibi ara ara yapıldı en son cila yapıldı bide .....yani hangisini alim ben 9.1 mi 10.1 mi cnm ? inş becerebilirim aslında elim çok yatkındır ama korkuom birazzcık :18::18:

Son düzenleme:

peki hangi boyayı tavsiye edersin yani kaç numarayı?

canımcım sen izmirde nerdesin?? geçenlerde bahsetmiştim ya karşıyaka şemiklerde bir harun kuaför varmış.onun röflesini çok beğendim, birinde gördüm.tanıyor musun,biliyor musun diyecektim...yarın veya perşembe boyatıcam artık..:18: inşallah yine hayat kadınına dönmem :84: çok endişeliyim inan.cevabını bekliyorum..

bu mümkün değil gibi cunku röfleler o kadar sık kı ve benım sacımda o kadar kıvırcık ki ben bunu tek basıma hayatta yapamam kuaförde ugrasmaz bnle:) ugrassada dunyanın parasını ıster en ıyısı ben ıyıce uzamasını beklıyım.

cnm saçını açıcaksn onceden zaten sonra boyama işlemine geciceksn istedigin tonu elde edene kdr açılsn saçın sonrası 9.1 boyarsn yada cila yaparsn sulandırıp :) az zarar görmuş olur hem sacın 10.1 biraz daha açma etkisi yuksek oldugu için sen 9.1 boya %6 oksidan ile...

sık röflen var ise saçına cok ince ince atılmş tabiki paket şansı yok bunu kuaförde yapamaz yapmaz hatta ugrasmaz sürücek saçlarının hepsine açıcıyı yine aynı şey sen bilirsn her halukarda saçın yıpranıcak röfle yapılmş saçın uzerine her açıcı saçı yakar. dikkat et tatlım

uzamasını beklemen yerine gzl bir sarıya boyayabilirsn cok harika renkler var palettede o röflelerinde harika ışıl ışıl sarı olur :) uzamasını beklemek yerine bi tavsie sana

hahaha :)) cnm ksk da pek bi kuaför bilgim yok maalesf eger guzelse röflesi sanada cok iyi atar :) foto paylaşırsan sevinirim sonra

jully sana bı sorum olacak.koleston perfect 12.11 aldım gecen gun ıkı kutu.fakat oksıdanı yok.sacım en son koleston 11.1 ıle boyandı ve ortalardan uçlara doğru turunculuk var.bu perfect serısınde açık sarı oldugundan uzerındekı talımata gore 60ml tüpe 120 ml oksıdan koyuluyormuş.ama bu daha turuncu yapmaz mı ben 60 ml tüpe 60 ml oksıdan mı koymalıyım sence uzerınde yazanı mı uygulamalıyım?bılgı verır mısn

yardım aciiiiiiiiiiil

tamam dur sakin :))) oksidanı ml olarak hiç hesaplamamıştm ama bi tupe bi 60 koyuyordm ben fazla koyarsan oksidanın %sine göre turuncıluk yapar fazla koymak saçın rengini daha sabitlemek içindir. %6 lı oksidan koyarsan az turunculuk olur %9 koyarsanda ki bahsettgn renklerde %12lik %9 luk oksidan olur buna dikkat et 6lı koy

tatlım benım aldığım koleston perfect yanı profesyonel boya.ayrıca sarı serısı 12.11 buna %9 luk oksıdan koyulması lazım sacımın tonunu da açması ıcın onda sıkıntı yok.fakat sorum su benim.uzerındekı kâğıtta bu sarı serısı ıcın bır tüpe ıkı 60 ml sıse oksıdan yazıyor.sitede de araştırdım.bu perfect sarı serısınde herkes farklı olcu vermıs oksıdan ıcın.kagıttakı olcuyu uygularsam boyayı fazla sulandırıp saçta yıne turunculuk yapar gıbıme geliyor.ben bır tüpe bır sıse oksıdan koysam fark eder mi???ya da fark ne olur???

cnm inan bahsettiğin boyayı anlayamadım bu gune kdr kullandıgım butun boyalarda bende perfect kullandm hiçbiri 2 sise oksidan yazmamıştı ona şaşırdm yardımcı olamıcam kusura bakma ben her zaman 1/1 ölcüm yaptıgım için 1e2 nasıl olur bilemedende sana bişey sölemeyim zaten arastırmışsn demekki birşey olmaz

canım koleston perfect spesial blond yaziyor üzerınde.sıtede bırı daha kullanmıs o da bıre bır bucuk oksıdan kullanmıs.9.1 rengını.kafam karıstı sımdı

bu bya canım

canım koleston perfect spesial blond yaziyor üzerınde.sıtede bırı daha kullanmıs o da bıre bır bucuk oksıdan kullanmıs.9.1 rengını.kafam karıstı sımdı

ve cnm %6 oksidan dememin sebebide % arttıkça evet saçı açması daha artıo ama saç yıpranıor die sölemiştim tabi saç bianda cok acılıncada turuncu yansıma fazlalaşıyor die :) tabiki %9 açma işlemleri için ideal oksidandır ama ben insanları yanlış yonlendirip saçlarını yıpratmaları yerine yavaş yavaş açtırma taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…