Çok güzel olmuş bravo gerçekten. Ben de kestane saçlarımı karamel yapmak istiyorum. Açıcı ile boya karıştırılabilir mi ayrı ayrı mı kullanıcam yardım ederseniz sevinirim.
anlıyorm cnm peki ben sana malzemeleri yazayım git satın al hem sor saçını yakındanda gören iyi fikir oldugunu sölücektir. palette yogun renk açıcı 3-4tona kdr olandan saçının uzunluguna göre 3 paket sanırım sana ancak yeter cunku onlaırn içindeki toz azcık oluo.. saçların yarım kalmasın bu cok önemli heryere eşit orantıda sürülmmesi şart. ben bu şekilde açtım koyu saçlarımı sana 1 açım yetecektir uzerinede 10.1 olur 9.1 de olabilir ilk açma etabından sonra 10.1 belki agır gelirmi die dusunuorm onceden cok açıcı uygulanmadıysa saçına boyayabilirsn ilk dumanlı bi renk olucak ama o geçior korkma ... birde diplerin cıktıysa once uclardan başlayın açma boyası sürmeye en son dipler diplerin bu işlem sonraalarında biraz koyu kalıcak onuda dier diplerini 10.1 boyaya boyaya açacaksın kolay gelsin :) saçın yıpranıcak azda olsa hemen ardından bnmde kullandıgım ELSEWE KOLAJEN tavsiyemdir bu şampuanı kullan ve argan yagı içerikli saç bakım maskelerini
palette yogun açıcı gzl yıpratmaz evet heryere sürüceksn ama once uçlar kademe kademe sonra orta en son dipler cunku dibin cıkmş cok turunculu olmasını istemem oyuzden en son dip sür ve açılana kdr beklet cig bi turuncu cok açık olucak sonrası boyama işlemine geç boyama işlemide aynen uçlardan başlayıp diplere dogru sür beklet ve yıka beyazımsı yerler grili olucak korkma o akıcak bidahaki yıkamanda beyazlaşıcak saçların 8.1 koyu bi renktir tavsiye etmiorm eger 8.1 yaparsan garip bi renk cıkar sölim... açıcıyı sürerkende dikkat et heryere gelsin yama yama kalmasın heryere sürüldüğünden emin olun
cok TŞKRLER cnm :) ben kahverengi saçlarımı ilk yogun açıcı ile açtıgımda karamelimsi bir renk elde etmiştim.. sende saçlarını once açmalısın daha sonra karamel rengine boyamalısın :) cunku karamel rengi kestane saçında daha açık oldugu için tutturman boyayla olmaz oncelikle yogun açıcı alıp açmalısınki renk tam olsun ve unutma açık renk saça karamel balkopugu tarzı renkler daha gzl tutuyor
cnm ben her yazılana cvb veriorm belki görmemişsindir simdi sen saçını eger komple açarsan evet dogru o röfleleri eline alırsn.. senin saça röfleleri paketleyip açıcı uygulanması gerekli açıcı uygulandıktan sonra eger istenilen kdr açılmazsa sacın cunku bilemicem tam ne gerek uzerine tekrar açıcı yapmalısın saç yıpranıor evet ama ben bu renk olmak için 2 kez açmıştm hemde toz acıcı ile ben gibi cesaretliysen toz açıcıyla aç yani mavi toz oreal ama yavaş yavaş açaım yanar die korkuorsanda o röflelere gelmicek şekilde butun koyu yerleri açarsn üzerinede gzl bi küllü boyarsn cnku en gzl sarı küllü sarıdır .. röflelerini yeşillendirir küllü boyalar oyuzden işlemleri yaparken röflelerine gelmicek şekilde yaparsan harika olur :)
canımm çok teşekkür ederim.... önümüzdeki hafta yapıcam hemen bu hafta bi düğün var şehir dışına gdicem geldiğimde ilk iş bunnu yapmakbide şöyle birşey var daha önce sadce 3 kez işlem yaptırdım kople açma olmadı röfle gibi ara ara yapıldı en son cila yapıldı bide .....yani hangisini alim ben 9.1 mi 10.1 mi cnm ? inş becerebilirim aslında elim çok yatkındır ama korkuom birazzcık :18::18:
peki hangi boyayı tavsiye edersin yani kaç numarayı?
bu mümkün değil gibi cunku röfleler o kadar sık kı ve benım sacımda o kadar kıvırcık ki ben bunu tek basıma hayatta yapamam kuaförde ugrasmaz bnle:) ugrassada dunyanın parasını ıster en ıyısı ben ıyıce uzamasını beklıyım.
bu mümkün değil gibi cunku röfleler o kadar sık kı ve benım sacımda o kadar kıvırcık ki ben bunu tek basıma hayatta yapamam kuaförde ugrasmaz bnle:) ugrassada dunyanın parasını ıster en ıyısı ben ıyıce uzamasını beklıyım.
canımcım sen izmirde nerdesin?? geçenlerde bahsetmiştim ya karşıyaka şemiklerde bir harun kuaför varmış.onun röflesini çok beğendim, birinde gördüm.tanıyor musun,biliyor musun diyecektim...yarın veya perşembe boyatıcam artık..:18: inşallah yine hayat kadınına dönmem :84: çok endişeliyim inan.cevabını bekliyorum..
yardım aciiiiiiiiiiil
tamam dur sakin :))) oksidanı ml olarak hiç hesaplamamıştm ama bi tupe bi 60 koyuyordm ben fazla koyarsan oksidanın %sine göre turuncıluk yapar fazla koymak saçın rengini daha sabitlemek içindir. %6 lı oksidan koyarsan az turunculuk olur %9 koyarsanda ki bahsettgn renklerde %12lik %9 luk oksidan olur buna dikkat et 6lı koy
tatlım benım aldığım koleston perfect yanı profesyonel boya.ayrıca sarı serısı 12.11 buna %9 luk oksıdan koyulması lazım sacımın tonunu da açması ıcın onda sıkıntı yok.fakat sorum su benim.uzerındekı kâğıtta bu sarı serısı ıcın bır tüpe ıkı 60 ml sıse oksıdan yazıyor.sitede de araştırdım.bu perfect sarı serısınde herkes farklı olcu vermıs oksıdan ıcın.kagıttakı olcuyu uygularsam boyayı fazla sulandırıp saçta yıne turunculuk yapar gıbıme geliyor.ben bır tüpe bır sıse oksıdan koysam fark eder mi???ya da fark ne olur???
cnm inan bahsettiğin boyayı anlayamadım bu gune kdr kullandıgım butun boyalarda bende perfect kullandm hiçbiri 2 sise oksidan yazmamıştı ona şaşırdm yardımcı olamıcam kusura bakma ben her zaman 1/1 ölcüm yaptıgım için 1e2 nasıl olur bilemedende sana bişey sölemeyim zaten arastırmışsn demekki birşey olmaz
cnm inan bahsettiğin boyayı anlayamadım bu gune kdr kullandıgım butun boyalarda bende perfect kullandm hiçbiri 2 sise oksidan yazmamıştı ona şaşırdm yardımcı olamıcam kusura bakma ben her zaman 1/1 ölcüm yaptıgım için 1e2 nasıl olur bilemedende sana bişey sölemeyim zaten arastırmışsn demekki birşey olmaz
Eki Görüntüle 783474
bu bya canım
canım koleston perfect spesial blond yaziyor üzerınde.sıtede bırı daha kullanmıs o da bıre bır bucuk oksıdan kullanmıs.9.1 rengını.kafam karıstı sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?