Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın boyamış olurum resimde görürsünz sizde ona göre bişeyler yaparz birde birşey sorcm kuaförde saçım daha çok yıpranıyor neden acaba kendim boyayınca böyle bi problem olmuyor
sağol cnm :) sende bak netten palettenn 9 serilerine 10da olabilir bana resim atarsn ona göre söylerim hepimizin begenileri farklı cunku
Tamam teşekkür ederim çokyeni resimlerinde saçlarin cok cok güzel görünüyor bu arada cok cesaret isteyen bir sari
![]()
Cnm bugun saclarimi dedigin gibi actim poison ile ve turuncu oldu suan.
Diger dediklerini alamadim henuz.
Anca haftasonu buyuk sehire gidip alicam. Simdi ne yapmam gerek bu turuncuya. Acik kumral bi renkmi boyayim yoksa direkt platin sarisinami boyim? Acil cevap lutfen :)
İnternetten ismarladim cnm urunlerin hepsini. Sacim suan dipleri daha turuncu ve uclarina dogru kumral turuncu karisik bisey oldu. Bu haliyle resim atmak istemiyorum ama tamamen bitince islemlerim hemen resimler eklicem. Herkes gorsun senin bilgilerini vallah supersin sen.
merhabaaa :) ben de o güzel bilgilerinizden yararlanmak isterimmm. benim saçlarım şuan loreal preference 8.1. ilk boyadığım zaman tam istediğim gibi güzel küllü şekilde oluyor ama tabi daha sonra akıyor bunu önleyebilir miyiz? :/ bir de kendi saçımın rengi orta küllümsü kahve renginde. mecburen açtırarak boyatıyorum. en son kuaförde boyatmıştım orealla açtı öyle boyadı ama akınca çok çiğ bir renk oldu hiç memnun kalmadımevde kendim ne şekilde açabilirim ve istediğim şekilde bir renk yakalayabilirim acaba? bu resimdeki bayanın saç rengini çok beğeniyorumEki Görüntüle 780832 yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler :))
canımm saçlarına bayıldım son hali mükemmel olmuşyaa bende sarı olma çabasında biriyim ama ne yazıkki kuaförüm istediğim saç rengini elde edemiyor. benim istediğim saç rengi bu sitedeki kızda ;( CARA LOREN ) bakarsan çok sevinirim... ama kuaförüm bunu yapamıyorr.. bende araştırırken senin kini gördüm :) çok beğendim ... benim saç rengim bu Eki Görüntüle 781265
Eki Görüntüle 781267
gerçekte burda göründüğü gibi değil çiğ bi sarılık var yoğunluğunda ve hiç hoşnut değilim
yani demem o ki senin boyadığın boyayla bu saçın üstüne boya yapsam nasıl olurr????
gerçekten hiç içime sinmiyor saç rengim, beni çok olgun gösteriyor hiç beğenmiyorum
yarımcı olursan çok sevinirimmm :)
güneşte ve gölgede olan fotolarımı koyuyorum o zaman:) Eki Görüntüle 781190 Eki Görüntüle 781191
saçındaki ciğliği alman için küllü renklere boyaman gerek cnm oncelikle zaten istediğin fotograftaki renk küllü aralara soguk sarı sık balyaj atılmş saçına direk cokcok acık küllü sürersen foto kadar açık bi renk elde edemezsn oyuzden sanada 1 kez açmanı önericem kesin fotografa benzesin diye yogun acıcı al bekle gzlheryeri açılsın üzerinede cokcok acık küllü sarılardan palette olabilir sür fotograftaki rengi elde edebilirsin bu şekilde. kuaföre gitsen oda once açıcak uzerine küllü boyucak zaten. ilk dumanımsı olucak o beyaza yakın yerler daha sonrası 2 yıkamayla beyaz olucak aralar o turuncu olan yerlerde küllü olucak :)
cnm istediğin saç rengi ultraplatin o rengi tutturman için saçını 2 kez oreal ile açman gerekli ve cok acıkküllü sarıya boyaman gerekli ki platin olsn bazı boyalarda fildişi var oda olur. ama cok yıpranır saçın baştan söyleyim eger gzl bnm tarzı bi sarı elde etmek istiyorsan yapman gereken saçın suan cok dalgalı renkler birbirine girmiş bu saça 3-4ton açıcı sürmelisin tamamını açman gerekli daha sonra hafif aralar turunculu o açık yerlerde platine yakın olucak üzerine cokcok acık küllü sarı boyamalısın ben öle yapmştm %6 oksidan ile içindeki oksidanı %9luktur cunku ayrı alırsn :)
yoğun açıcının hangisini tavsiye edersin? her tarafa mı süreyim yoksa sadece dipleri mi açayım? ben acaba kendim açsam da sonra üstüne loreal excellence 8.1 falan mı yapsam acaba düşündüm :S bi de açınca hemen boya yapmalı mıyım daha önce evde kendim hiç denemedim de açmayı
ben sana daha öncede yazmıstım ama msjıma cvb bulamadım belkide sen yazdın ben tek tek baktım sayfaları ama göremedım gözümdenmi kaçtı bilmiyorum tekrar yazıyorum kusura bakma nolur.benım saclarım dogal rengın ustune koyu kahvenın ustune yanı sık platın röfle seklınde.bu durumu sevmıyorum sıyaha beyaz gıbı tuhaf duruyor.dipleride 2 aylık bi sekılde uzamıs halde.sacımı bebek sarısı gibi yapmak istiyorum.en acık sarıdan alsam vital marka boyayla evde komple boyasam acık renklerın içinde oreal oldugundan o röfle yapılan yerler koparmı acaba onlarıda orealle actılar ya.birde acık sarı yapcagım için dipler turuncu kalıcak.acık küllü kumrala boyasam o sarı olan platinlerde komple küllü renkmi olur acaba.yada ıkı boya alıp karıstırıp mı boyasam napsam bilemedim.
canım cvp için çok teşekkür ederimama benim şöyle bir sorunum var ben daha önce başkası hariç kendime hiç boya yapmadım açma işlemide yapmadım .... diğer saç yıpratıcı olucaksa onu göze alamam... senin ki gibi olsun benimkide
çok severimm öle olursaa
senden ricam eğer seni yormıycaksam bana ayrıntılı bir şekilde nasıl yapıcamı anlatırsan çok sevinirim... çünkü buna çok ihtiyacım var ....
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)