Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

sonuç turuncumsu bir renk senin 4. foto gibi ama ben son fotodaki gibi istiyorum 3 gün oldu boyayalı görmeye tahammül edemiyorum lütfen yardım açıçı mı kullansam kuaföre mi gitsem bilemedim son fotoğraftaki saçına bayıldım tonu parlaklığı PERFECT:):34

İşte saçımın ışıkta ve normal ışıksız normal odadaki hali ve ben koyu küllü sarı istiyorum önerilerini bekliyorum canım.

merhabaa,,saclarmın yarıya kadar olan kısmı dogal rengıydı(kestane) uclarında da acıcı kullanılmıstı,,bu haldeyken 6.1 koyu küllü kumralla boyadım ve boyar boyamaz resım cektım o da şu;

bu resımden itibaren bı ay gectı suan,ve bıraz daha acıldı renk.. benım elde etmek istedıgım renk ise asagıdaki gibii;

ve de sacımda turunculukkk kızıllık kahve yansımalrı olmasını hiç istemıorum,.yardımcı olabılır mısın acaba?? ikincı sorum da şu tekrar 6.1 koyu küllü kumral aldım ama bu seferrr acıcısı daha yuksekk bu turunculuk yapar mı,,

Tesekkür ederim julyy ikinci acma icin bir hafta beklemem sart mi? Tepem epey acik sari kaldi, kafamda tüp patlamis gibi.

seni anlıyorum. birde eski boyaların kusuyodur dışa.. butun uclara açıcı sürüceksin ortalara uçlara en son diplere yedir kalan açıcını sacın epey bi kızıl yansımalı ve koyu cunku açılması 2 kere de ancak olucak bianda kimse sarı olamaz ben bile sen kdr kızıllı saçım yoktu 3 seferde açtım dusun sarı öle işte biraz zahmetli oluyor. boyanı yapıncada 2 . 3. boyada renk yerine oturur unutma zamanla gzlleşicek ama bu koyudanda kurtulucaksn. kuaförede git danış istersen oda sana açıcı uygulanmasını tekrar sölücektir :)

ben son fotoma gelene kdr baya bi açma işlemi yaptım once senin suan ki renk gibi olmuştu olede kullandım sonra tekrar komple oreal ile açtım üzerine de 10.1 boyamıştm bu renk oldu . tabi bi ara bide platine boyadm saç uçlarımı yaktı o yuzden tavsie etmiorm neva color platin ve sarı serilerini bilginiz olsn.

oncelikle saçında turunculuk açıklık istemior ve fotodaki mat bi renk yakalıcaksan ilk yapcagın şey o oksidanı kullanmamak olucak 75kuruşa satılıyor parfumerilerde ufak şişe oksidanlar al onla boya 20 volumluk luk olsun unutmayın volum düştükce renk daha mat olur turuncu en aza iner :) kolay gelsin

tamamm değiştiririm onu,teşekkur ederimm peki alttaki resımlerdeki rengı elde etmekk içinn hangı renk le boyaayyım dogrumu yani 6.1

saçların baya bi koyuymuşş cnm bu saça fazlasıyla açıcı uygulanması gerek kuaföre renk kusturma konusuyla ilgili gittinmi hiç ? ama eger yok ugrasamam cok para alıyorlar dersen sanada 2 belki 3 seferli bi açıcı önericem saçların yıpranıcak ama göze alıyorsan yaz ben sana söylerim neler alıcagını konuma gelen herkes sarışın olmak isteyenler saçları yıpranırsada bunu göze alan insanlar cunku maalesef açma işlemleri saçlarımızı yıpratıp kurutuyor bende sürekli bakım yapıyorm onceki sayfalarmda yaptıgım bakım kürünü yazmıştm aktardan alıp yaparsn öle beslersin saçını iice kararını ver derim

tamamm değiştiririm onu,teşekkur ederimm peki alttaki resımlerdeki rengı elde etmekk içinn hangı renk le boyaayyım dogrumu yani 6.1

baktım 6.1 küllü uygun gibi görünüyor az volumlu girdiğnde bu tonu yakalarsn. bnm pek koyu saçla ilgili boya geçmişim yok cunku sen daha ii bilirsn ama 20 volumle (oksidan) :)

baktım 6.1 küllü uygun gibi görünüyor az volumlu girdiğnde bu tonu yakalarsn. bnm pek koyu saçla ilgili boya geçmişim yok cunku sen daha ii bilirsn ama 20 volumle (oksidan) :)
anladım cok saol=( amaa resmımde de gordun o 6.1 boyanmıs hali=( pek de yakalayamamısmm rengii

bir de benım sac rengım kahve gibi duruyor ama resımlerde istedıgım renktekıler sarı gibi

fotolarda net cıkmaz zaten daha parlak cıkar flashtan dolayı ortam ışıgına göre degişir her saç.. sen gördugun renge göre kararını ver cnm

içindeki oksidanla alakalı bilemiorm oksidanı kaç boyanın ? eger daha koyusunu istersen 5li serilere bak cnm
yok açık istıorumm,20 kullanmıstım bende..ben pek bılmıyorum bu konuları sıkıyosam kusura bakma=( ama anlamadıgım şu benım resmımle bu ünlünün resmı arasında daglar kadar fark var,sence ne yapmalıyımm,renkmı yanlıs yoksa,7.1 falanmı alsamm

Hımm demek 2 ile 3 kez açmam gerekicek :S sen en iyisi bana neler yapmam gerektiğini anlat ben de ona göre düşünüp bi karara varıyım yani oriel ile mi açıcam yoksa palette yoğun açıcıyla mı 2-3 kere açıcam falan gözüm biraz korktu açıkcası 2-3 diyince

Tesekkür ederim, dayanamayip yine actim sacimi :) diplerim cig sari oldu diger kisimlar ise su renge benziyor.

http://galeri.uludagsozluk.com/15/turuncu-saçın-kızlara-yakışması_128893.jpg

link vermek durumundayim, fotograf yüklemede sorun yasiyorum. Sari yapabilmem icin smdi ne yapmaliyim, eger olmaz diyorsan tamaminin fotodaki gibi olmasi icin ne yapmaliyim?

gösterdiğin renk senin saçından daha koyu ve mat birenk buyuzden senin 6lı madem yapmışsn tutmamış 5lilere boyaman gerek 7.1 o renkle alakasız cok daha açıgı cıkar.

dipleri cok bekletmişsin daha cok açılmş diplere en son sürülür açıcılar cunku dibimz sıcaktır daha cabıuk renk alıp açılır. simdi sen eger sarışın olmakta ısrarlıysan saçlarını biraz dnlendirmen lazm. ben işte suan senin oldugu saç gibi gezdm baya bi süre ozamanlar hemen sarı yapamazdm cunku beklemem lazımdı o yuzden gzl bi karamele boyamıştım daha sonra açıp 10.1 boyadm saçımda yanmamış oldu simdi bu saçın üzerine gzl bi karamel yada o tarz renklere boyarsan hadisenin rengi yani bnm 5. foto rengimi yakalarsın boyarkende once dipleri boyucaksın 15 dk sonra tümden boyucaksn tekrar üzerine

ben 12 yasında saclarımı platın sarısına boyamıstım.ama bana cok yakısmamıstı ben de bal sarısına boyadım, sonra kestane, sıyah derken saçlarım mahvoldu yıllardır duzeltmeye calısıyorum sımdı sacımda boya yok ve kendıme en cok yakıstırdıgım renk doğal rengım

gösterdiğin renk senin saçından daha koyu ve mat birenk buyuzden senin 6lı madem yapmışsn tutmamış 5lilere boyaman gerek 7.1 o renkle alakasız cok daha açıgı cıkar.
tamamm,bide birsey sorcam 0.22 turuncu azaltıcı die yazmıs herkess alıp içine ondan mı koysam=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…