- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim julyy ikinci acma icin bir hafta beklemem sart mi? Tepem epey acik sari kaldi, kafamda tüp patlamis gibi.
sonuç turuncumsu bir renk senin 4. foto gibi ama ben son fotodaki gibi istiyorum 3 gün oldu boyayalı görmeye tahammül edemiyorum lütfen yardım açıçı mı kullansam kuaföre mi gitsem bilemedim son fotoğraftaki saçına bayıldım tonu parlaklığı PERFECT:):34
merhabaa,,saclarmın yarıya kadar olan kısmı dogal rengıydı(kestane) uclarında da acıcı kullanılmıstı,,bu haldeyken 6.1 koyu küllü kumralla boyadım ve boyar boyamaz resım cektım o da şu;
Eki Görüntüle 796303
bu resımden itibaren bı ay gectı suan,ve bıraz daha acıldı renk.. benım elde etmek istedıgım renk ise asagıdaki gibii;
Eki Görüntüle 796304
Eki Görüntüle 796305
Eki Görüntüle 796307
ve de sacımda turunculukkk kızıllık kahve yansımalrı olmasını hiç istemıorum,.yardımcı olabılır mısın acaba?? ikincı sorum da şu tekrar 6.1 koyu küllü kumral aldım ama bu seferrr acıcısı daha yuksekk bu turunculuk yapar mı,,![]()
oncelikle saçında turunculuk açıklık istemior ve fotodaki mat bi renk yakalıcaksan ilk yapcagın şey o oksidanı kullanmamak olucak 75kuruşa satılıyor parfumerilerde ufak şişe oksidanlar al onla boya 20 volumluk luk olsun unutmayın volum düştükce renk daha mat olur turuncu en aza iner :) kolay gelsin
Eki Görüntüle 796272 Eki Görüntüle 796274 Eki Görüntüle 796273
İşte saçımın ışıkta ve normal ışıksız normal odadaki hali ve ben koyu küllü sarı istiyorum önerilerini bekliyorum canım.
tamamm değiştiririm onu,teşekkur ederimm peki alttaki resımlerdeki rengı elde etmekk içinn hangı renk le boyaayyım dogrumu yani 6.1
anladım cok saol=( amaa resmımde de gordun o 6.1 boyanmıs hali=( pek de yakalayamamısmm rengiibaktım 6.1 küllü uygun gibi görünüyor az volumlu girdiğnde bu tonu yakalarsn. bnm pek koyu saçla ilgili boya geçmişim yok cunku sen daha ii bilirsn ama 20 volumle (oksidan) :)
bir de benım sac rengım kahve gibi duruyor ama resımlerde istedıgım renktekıler sarı gibi
anladım cok saol=( amaa resmımde de gordun o 6.1 boyanmıs hali=( pek de yakalayamamısmm rengii
yok açık istıorumm,20 kullanmıstım bende..ben pek bılmıyorum bu konuları sıkıyosam kusura bakma=( ama anlamadıgım şu benım resmımle bu ünlünün resmı arasında daglar kadar fark var,sence ne yapmalıyımm,renkmı yanlıs yoksa,7.1 falanmı alsammiçindeki oksidanla alakalı bilemiorm oksidanı kaç boyanın ? eger daha koyusunu istersen 5li serilere bak cnm
seni anlıyorum. birde eski boyaların kusuyodur dışa.. butun uclara açıcı sürüceksin ortalara uçlara en son diplere yedir kalan açıcını sacın epey bi kızıl yansımalı ve koyu cunku açılması 2 kere de ancak olucak bianda kimse sarı olamaz ben bile sen kdr kızıllı saçım yoktu 3 seferde açtım dusun sarı öle işte biraz zahmetli oluyor. boyanı yapıncada 2 . 3. boyada renk yerine oturur unutma zamanla gzlleşicek ama bu koyudanda kurtulucaksn. kuaförede git danış istersen oda sana açıcı uygulanmasını tekrar sölücektir :)
yok açık istıorumm,20 kullanmıstım bende..ben pek bılmıyorum bu konuları sıkıyosam kusura bakma=( ama anlamadıgım şu benım resmımle bu ünlünün resmı arasında daglar kadar fark var,sence ne yapmalıyımm,renkmı yanlıs yoksa,7.1 falanmı alsamm
Tesekkür ederim, dayanamayip yine actim sacimi :) diplerim cig sari oldu diger kisimlar ise su renge benziyor.
http://galeri.uludagsozluk.com/15/turuncu-saçın-kızlara-yakışması_128893.jpg
link vermek durumundayim, fotograf yüklemede sorun yasiyorum. Sari yapabilmem icin smdi ne yapmaliyim, eger olmaz diyorsan tamaminin fotodaki gibi olmasi icin ne yapmaliyim?
tamamm,bide birsey sorcam 0.22 turuncu azaltıcı die yazmıs herkess alıp içine ondan mı koysam=))gösterdiğin renk senin saçından daha koyu ve mat birenk buyuzden senin 6lı madem yapmışsn tutmamış 5lilere boyaman gerek 7.1 o renkle alakasız cok daha açıgı cıkar.