Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

tamamm,bide birsey sorcam 0.22 turuncu azaltıcı die yazmıs herkess alıp içine ondan mı koysam=))

cnm bende yazıyorm onu o boya sarı saçtaki çigliği almak için senin saçların koyu sana küllü herhangi bi koyu renk zaten düz turuncu yansımasız bi renk elde edersn koyunun içine atarsan onu kömür gibi dahada koyu bi renk elde edersn eger seviyorum dersen yap tabi denemeden bilinmez :)

sende dogal rengine yakın bir renk boya 2 boyama sonrası renk yavaş yavaş oturmaya başlar zaten :)

ama resimdee gordun ya saclarımı sence turuncu yada kahvee gibi durmuyo mu benı rahatsz eden o

ama resimdee gordun ya saclarımı sence turuncu yada kahvee gibi durmuyo mu benı rahatsz eden o

evet anlıyorm cikolata kahvemsi duruyor hatta dediğim gibi koyu renklere boyamaktan başka şansın yok 7ler daha açık daha turunculuk olucak 5ler 4 ler koyudur 20lik volumle sıfır turuncu yansıma elde edilir

evet anlıyorm cikolata kahvemsi duruyor hatta dediğim gibi koyu renklere boyamaktan başka şansın yok 7ler daha açık daha turunculuk olucak 5ler 4 ler koyudur 20lik volumle sıfır turuncu yansıma elde edilir
evettt=(acmadann olmaz dıosun yanii dimi off ya

yok ben senı anladım da,benım istedgm aslnda daha acık oyzdenn dedm=))

alla alla cnm sen dedin ya aralarındaki açıklık turunculuk olsn istemiyorum die alltaki foto gibi dedin hatta o fotodaki senin saçından cok daha koyu mat bi renk oyuzden bende sana koyu renkleri önerdim dogal olarak açık renk istiyorsan fotoyu yanlış attım sanırm

foto dogru da benn o kızın renk cok daha acık sanıodum bendenn

foto dogru da benn o kızın renk cok daha acık sanıodum bendenn

senin saçında volumu azdaha yuksek olarak girilmiş bi saç boyası var onda ise notrlenmiş bi koyu boya var cnm buyuzdende saçları daha mat duruyor sende dediğimi yapıp 20lik oksidanla koyu renge yada suan boyadıgın renge boyar isen o tonları yakalama şansın buyuk . ben sarılar ile deneyimim var koyu saçlar hakkında bilgim yok ama mantıkende düşünürsen bu böle :) elimden bukdr geliyor üzgünüm cnm

ciddeen cok teşekkr ederm,valla kusura bakma cok taktıgım için kafaya hep aklımda bu var suan=))ve senden edındıgım bilgilere gore gidip 3o luk oksıdanı deiştırıyorum yarınnn ve 20 alıyorum,suan boyadıgıma devam edıorum=)

ahh bide bende anlasam yardım edebılsem sana=)platın mi ki o=)

yok değil suan turkiyede bulunmayan bi renk eger getirtebilirsem 8.2 die geçiyor majirelin bi rengi mukemmel sinir oldum turkiyede yok işte böle renkler ((

dediğim gibi garanti olsn bi kuaföre falanda sor telefonuna at o resmi onlarda bi renk söler sana kesinleştir öle boya volum olayınıda sor ben gibi sölüceklerdir. bnm arkdsm kuaför ama suan balayında :))) kim ne zmn gelirler bilemiorm ona sorardm hemen sölerdi şansına

valla benım burda guvenebılcegım tek bı kuafor yok sana ciddi söyluorum istedıgımı yapamıyolar hiç.cok sanssızım,oyuzden sen arkadasın geldgınde sorar mısın=D zahmet olcak ama ,ne zaman gelırse artık=),,ya bide şöyle birşey yapıyolar,aa yaparım kolay dıyo apamıyo kuafor en gıcık oldugum sey,yapıp para versem haketse gercktn içim asla yanmaz

bilmemmi hiç o kuaförleriiiii senelerdir gitmiyorm işim olmaz. yakarsam kendim yakarım ii oldu bana derim yaparsamda helal olsn başardım derim ve hep başardm valla arastırma yap ben sabahlara kdr nette arastırıyorum napayım seviyorum :))) böle işleri.. tmm cnm sordugum zaman hemen yazıcam sana merak etme aklımda

çoookkk cok teşekkr ederm gercekten,tanımadgn birine bile yardım e dıyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…