Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

saç rengine uyumlu olan boyayı söylüyorum 9.5 bu senin dip rengin olmalı saçın bal sarısı fotoda görünen .. diplerini yogun açıcı ile açtıktan sonra bu renge boyarsan komple aynı rengi yakalarsn

9.5 ne rengi ? Birde açıcı olmadan olmazmı :/ zaten sacım göründüğü gibi az daha beter olmasından korkuyom

9.5 ne rengi ? Birde açıcı olmadan olmazmı :/ zaten sacım göründüğü gibi az daha beter olmasından korkuyom

bak sana tum samimiyetimle sölüorm en son dip boyamı açıcı ile yaptım evet gzl açıldı ama inan butun uçlarm yine yıprandı yıkarken illaki uçlara gelior buyuzden açıcısız sadece boya ile diplerini açmanı öneririm. ben hep öle yapıodm ama cok koyu geliodu gözüme die dedim açıcı ile yapaım yıprattı baya yine sen bilirsin açıcı ile yapmak istersen mavi toz al sadece diplere sür sonrası gzl istediğin sarı tonlarına boya ... bnm 9.5 dediğim palette altın pırıltılı bal rengi ben ablama sürekli boyuyorm diplerine cok hoş bi renk die tavsie ettm

İlgin için çok sağol canım

Birde aklımda olan bişey var sen bu işlerden anlıyorsun gerçekten harikasın.

Bu rengin üstüne kumral boyasam neyi önerirsin ?
Koyu kumral nasıl olur?
Yıkandıkçada akar ben hiç palette kullanmadım. Loreal kullandım sürekli.

loreal de gzl ama majirel serileri harika nereye baksam heryer majireli konuşuyor bende bundan sonra bu markayı boyamayı düşünüorm. simdie kdr palette kullandım cokta memnunum harika yumuşacık yapıyor saçlarımı 7 özel yag içeriyor cunku bakım kremide bir harika kullanınca anlarsın. kumral tonları bnmde hasta kaldıgım renkler ama o tona ilk seferinde maalesef ulaşamazsın 2 boyama sonrası oturur renk yerine :) kumralda bir tavsiyem ancak açık kumrallar olur. koyu kumralı sevmiyorm ona sen karar vericeksin :)

pBGWC.jpg (604 x 635 pixels)
wFToH.jpg (351 x 408 pixels)

Tesekkür ederim, foto yüklyemiyorum makinem de bozulmus bunlari ancak cekebildim bundan daha acik gbi sanki hangi karamele boyayabilirim?

pBGWC.jpg (604 x 635 pixels)
wFToH.jpg (351 x 408 pixels)

Tesekkür ederim, foto yüklyemiyorum makinem de bozulmus bunlari ancak cekebildim bundan daha acik gbi sanki hangi karamele boyayabilirim?

saçlarını suan ck gzl açmışsn ya uzerine küllü sarı boyarsan nasıl olur acaba onu düşünüyorumda. ama yıpranma olmasn az bekle die geçici bi duz renk yapmanıda istiorm o yuzden palettenin karamel tonlarına bir bak istersen yada loreal majirel 9.1 de hoş olucak sana sen bakın renklere begendiğini bana sölersn herkesn begenisi farklı cnm sen bak daha ii olur

Benım mesajı yoğunluktan kaçırmışsın ben de tekrar yazayım dedim ben neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Mesela saçımı oreallemi açmalıyım yoksa palette ile mi? Bu açma işlemi eğer palette ile yapmam gerekiyosa yapabilirim ama oreal beni korkutuyo bir de açtıktan sonra hangi markanın kac numarası olur acaba koyu küllü sarı için?

Sevgili julyy, verdigin bilgiler ve yönlendirmen icin tesekkür ederim.

Bir hafta daha bekleyemedim, icime sinen karamel de bulamayinca gözümü karartip bir kez daha actim ardindan loreal 9.1 e boyadim. Sac diplerim su an inanilmaz tatli bir sari. Eger sacimda kizil boya olmasaydi muhtemelen her yer esit acilacakti ve en fazla 2 acma bir boyama ile istedigim rengi elde edecektim. Hala bilmediklerim var tabi ama en azindan sari saci evde kendim de yapabilecegimi ögrendim. Bu ilk denemem acelecilik ve acemiligim sebebi ile saclarimi biraz yipratti ama sükür ki kopma, lastiklesme yok denecek kadar az, kuaförde yaptirsaydim su anki halinden farkli olmayacagina eminim hatta dün iki kuaföre de danistim acip sari yapamayiz yanar dedi birisi digeri de yanar yine de bir tutamina paket atip denemem gerek dedi. Dün gece kuaföre gitmeye karar vermistim bu söylemlere ragmen ama korkuyordum da ya istemedigim bir sonuc cikarsa diye. Cünkü ne yaptiklarini söylemiyorlar, bilgi vermiyorlar, boyaya ne katiyor sacim ne hale gelecek vs. bilgimiz olmadan emanet ediyoruz kendimizi.

Cok uzattim simdi neler yaptim ve bunlarin bana maliyeti ne oldu onlari yazayim.

Öncelikle belirteyim; saclarim 2 defa evde, 2 defa da kuaförde olmak üzere 4 defa kizil tonlarina boyanmisti.

En basta kizillardan kurtulmak icin deneme amacli lilafix 7.1 kullandim, sadece dip rengim degisti kizilliklar aynen duruyordu. Bunu yapmaktaki amacim sariya dönüs degildi kizillardan kurtulmakti. Lilafix fiyati 3.5 tl

Ardindan lilafix bir seye yaramadi sanirim diyerek loreal 9.1 uyguladim o da sadece diplerimi degistirdi, boyali yani kizil kisimlar aynen duruyordu. Loreal 12 tl

Buraya kadar olanlar 15,5 tl bunlar sarisin olma yolundaki harcamalar degil yine de sacimda ne tür boyalar vardi yazayim istedim.

Ardindan senin yaptiklarindan cesaret alarak sariya dönüs icin denemelere basladim. (4-5 yil önce sariydi saclarim)

Platte yogun renk acici 11 veya 12tl

Kuaför malzemeleri satan yerden aldigim süper acici paket halinde 5tl (yine yazacagim fakat simdi de belirteyim kesinlikle tavsiye etmiyorum)

Koleston yogun renk acici 16tl

Loreal 9.1 küllü sari 12 tl

Sari maceram buraya kadar 45 tl.

Son yazdigim 3 islem ise her gün bir tane olmak üzere 3 gün icinde yapildi. Bunu kimseye tavsiye etmiyorum, benim saclarim zaten ince telli, kuru ve azdir, bu sebeple uzun yillar kisa kullandim sayet yanarsa kestirmek dert olmayacakti. Sacimin bu özelliklerine ragmen acilip sariya boyanan sac ne kadar yipranirsa benimki de o kadar yiprandi.

palette yogun acici ile kizillik olmayan veya boyasiz sac bir defada acilabilir. Sacimda sertlik veya yipranma yapmadi. Ertesi gün kuaför malzemeleri satan yerden aldigim paket acici ki saniyorum bu oreal denen sey oluyor mavi toz ve oksidan krem vardi %12 oldugu yaziyordu üzerinde bu sacimi sertlestirdi bu sebeple tavsiye etmiyorum ancak buna sebep olan beklemeden yeniden acmis olmam da olabilir. Saclarim her defasinda turuncu acildi bunu da belirteyim.

Son olarak kolestonun daha az turuncu actigini okudum onu da denemek istedim bunun yipratma durumu hakkinda bir sey diyemeyecegim cünkü öncesinde uyguladigim mavi toz sertlestirmisti bunu uyguladiktan sonra da saclarim sertti ama biraz daha acildi yine turuncuydu. En son 9.1 küllü sari ile boyayinca turuncu kisimlar kapandi. Dip rengime ise bayildim. Erkek arkadasim sari sevmiyor bana kalsa uzunca bir süre 9,1den vazgecmem.

Benim maceram bu kadar, bilgi ve yönlendirmeler julyy´den göz karartip uygulama benden. Bir süre bu sekilde kalir saclarim daha oynamam saniyorum, sari akip turunculuklar ciktikca yine basini sisirmeye devam edecegim

Bu arada en kisa zamanda fotograf eklemeye calisacagim. Boyadan sonra sac diplerime gelmeyecek sekilde bakim yagi karisimi uyguladim sacima, diplerini yormak istemiyorum. Bu gece bekleyip yarin yikayacagim icin fotograf cekemedim koyu görünüyor yagliyken.

Son düzenleme:

majireli ben de çok okudum güzel falan diye kalıcılığı da daha iyiymiş galiba. onun 9.1'i veya 911'i güzel diyorlar ama 911'in açıcı etkisi de varmış galiba. off ben hala ne yapacağıma karar veremedim:/ tam karar veriyorum sonra yeni bir şeyler daha okuyorum off off hayat çok zor

CANIM BANA İNANIP UYGULAdIGIN İÇİN ASIL BEN SANA TEŞEKKÜR EdERİM GÜVENİN İÇİN VE SENİ GERCEKTEN TEBRİK EdERİM BEN GİBİ CESURSUN :) KORKUYLA YAPILAN HERŞEYİN SONU HÜSRANdIR KORKMAdIN BAŞARdIN İNAN COK SEVİNdM CNM :) saçlarına argan yagı ile bakım yap ve bir fısfısa gliserin koy suyla karıştır bi kapak yeterli yumuşacık saçların olucak hemde anında öptüm cok fotograflarınıda bekliyorummm

tabi 911S die gecer açıcı etkili olanlar 900lü serileri 9.1 küllü hoş bi sarısı onda açma etkisi die bişey yok boya o :)

rica ederim cnm ne demek :) lorealde gzl evet gözüne eger koyu görünmücekse ilk seferde en gzli 1 ton koyusuna boyamak aktıkca gzlleşir ama dediğim gibi kumral tonları ilk boyamada akınca yeşeriyor cnku ablama yapmıştık gecen sene sarıydı onun saçları ama senin daha koyu sarı oldugu için sana daha iyi olucana eminim tabi 2. boyada... paletteyi de tavsiye ederim kararı sen ver cnm 2side gzl boyalar cunku. lorealin birazdaha koyu cıkıyor onu biliyorum sadece :)

kusura bakma cnm görmemişimdir saçlarını dediğim gibi komple açman gerek korkuyorsan palette yogun renk açıcı ile başla işe ozaman yavaş yaavaş açalım yıpranmada olmasın üzülmeyelim saçlarını 2 kez açarsan bak üstte bi arkds açtı başardı mutlu ama o oreal ile açtı sen yogun açıcı ile yavaş yavaş aç ki 1 açmada baya açılıcak saçın görüceksn sonrasına o zamanki açılan renk görüp karar verelim olurmu :)

Arkadaşın saçı turuncu olmuş sanırım açılınca şimdi ben de açarsam benimde turuncu olcak büyük ihtimal 2. açtığımda da o turunculuk olur mu ki bi de küllü tona boyayınca gider mi ki o turunculuk biraz korkuyorum bi de kendim açmaya çünkü şimdiye kadar sadece bi kere kendi saçımı boyadım o da köpük boyaylaydı başarabilir miyim bunu

2. aşamada saç artık turuncu o hürrem renginden cıkıyo sarıya dogru o yuzden sadece turuncu yansıma kalıyor. onuda 9.1 küllü cok açık sarı ile gecirioruz. yanında bilir kişi olursa yada başka birisi saçının arkalarını görerek açıcı sürerse daha ii olur tek başına sürme bazı yerlere gelmez saçların dalga dalga açılır heryerine yedirilmesi gerekir ve açma işlemi cok süratle yapılması gerekir.

Merhaba canım. Sözlendin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…