dogru söylüyorsun boyle sürekli boyamaktansa acici alip bikere yaptırmak en iyisi .ama uçları bildigin sari zaten sacimin altta açıcı kullanildigi icin.oyuzden bütün renkmi yoksa balyajmi ona karar veremiyorum
cnm 0lı rakamı karıştırırsan saçında turuncu yansıma artar sen bilirsn :)
Aman aman uzak duriyim o zaman hiç bulaşmıyım:) bi de canım cila işlemini ne zaman yapıyorsun yani cila işlemi ne zaman yapılır ne işe yarar?
çok beeğendim güle güle kullanın.ben okadr cesaretli değilm tabiki.5.fotodaki saç renginz tam olarak nedir
çok beeğendim güle güle kullanın.ben okadr cesaretli değilm tabiki.5.fotodaki saç renginz tam olarak nedir
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
bak yukarda fotomu paylaştım cila işlemi ole mat bi görüntü için yapılır ve ciglik turuncu yansımaları kapatır. açma işlemleri sonrası yapılır rengi dengelemek için açma işlemi snrası nemli saça yapılır
Çok güzel olmuş senin çok beğendim:) ben şuan cila yapmıcam ama dimi bildiğin boyayacağım? Cila gerekli değil şuan sanırım bana
Merhaba bu konuyu açman çok iyi olmuş sayende bizler de bilgileniyoruz. Benim de yardıma ihtiyacım var. Saçlarımı bi kaç kere köpük boya açık kahveyle boyadım ve şimdi de küllü koyu sarı yapmak istiyorum. Açık kahve sağolsun saçımda kızıllı turunculu yansımalar yaptı baya. Sence napmalıyım küllü koyu sarı elde etmek için? Palette yoğun açıcı ile açıp boyasam olur mu ki
Ek : qdxYV.jpg (327 x 245 pixels)
gpP7y.jpg (327 x 245 pixels)
7DTHx.jpg (327 x 245 pixels)
Ancak bu sekilde yapabildim mesaj düzenleme sürem dolmus mesaja ekleyemedim, dipler görünenden daha acik bir renk cilasiz acilmis sari renk, cig sari mi yumurta sarisi mi ne deniyor bilmiyor. Alt kisimlara dogru da sanki koyulasiyor.
Çok güzel yaaaa. Ama evde boyayla olurmu bu renk offff. Turuncu oluyo kaç kez yaptım
Eki Görüntüle 794777 Eki Görüntüle 794778
Sevgili Jully daha önce yukardaki resimlerle birlikte saclarimi acmak istedigimi söylemistim, bugün palette süper acici ile denedim su an kafamda tüp patlamis gibi, boyamaya uclardan baslamistim.
Bir acma islemi daha uygulamak istiyorum bu defa koleston ile bir hafta sonra yaparim diye düsünmüstüm ama bu sekilde disariya nasil cikacagim bilemiyorum, yarin bir acma islemi daha uygulasam yipratir miyim sacimi? Bu arada bugünki islem bir boya ne kadar zarar verirse saca saniyorum ki o kadar verdi, asiri bir zarar, yanma, kopma vs. olmadi.
Fotograflari bir sonraki mesajda yükleyecegim sürekli hata verip sayfa kapaniyor cünkü.
Ek : Fotograflari yükleyemedim, sac diplerim sari oldu ama yumurta sarisi gibi mi desem ne desem bilemedim alt kisimlarsa bakir gibi oldu anneme göre ise b.k rengi olmus kafam daha anlasilir olmasi icin böyle yaziyorum artikNe yapayim simdi?
Eki Görüntüle 794799 Eki Görüntüle 794798
Saçımın rengi. Ve diplerim çıktı napsam bi fikir verin banada
tmm ben cok kişiye cvb verdiğim için kusura bakma sonraki yorumunu okudum saçının tekrar açılması şart cnm zaten ne gzl ben gibi demek saçların yıpranma en azda bu gzl saçlarını tekrar açman gerekicek daha da sarımsı olucak tekrarladıgında üzerine turunculuk istemezsen gzl bi küllü sarı begen içinede 0.22 igoranın tuuruncu giderici boyasından nohut tanesi kdr sık boyanın içine gzlce sür bekle yanlız cok az sık 0.22 yi bu saçındaki o çig ve turuncu yansımalarını alıcak sarı boyada renk vericektir. ama tekrar diorm saçının bikez daha açılması şart hala koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?