Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

dogru söylüyorsun boyle sürekli boyamaktansa acici alip bikere yaptırmak en iyisi .ama uçları bildigin sari zaten sacimin altta açıcı kullanildigi icin.oyuzden bütün renkmi yoksa balyajmi ona karar veremiyorum

seni anlıyorum kararsz kalmak kotu sarışın olmak istiyosan komple aç gitsin uuçlar beyaza yakın olur hoş olur bak ben dun gece kbutun diplerimi açtım cig bi renk oldu sonra 9.1 ile cila yaptım gzl oldu cila yapmadan onceki halini ataym bak böle

Aman aman uzak duriyim o zaman hiç bulaşmıyım:) bi de canım cila işlemini ne zaman yapıyorsun yani cila işlemi ne zaman yapılır ne işe yarar?

bak yukarda fotomu paylaştım cila işlemi ole mat bi görüntü için yapılır ve ciglik turuncu yansımaları kapatır. açma işlemleri sonrası yapılır rengi dengelemek için açma işlemi snrası nemli saça yapılır

çok beeğendim güle güle kullanın.ben okadr cesaretli değilm tabiki.5.fotodaki saç renginz tam olarak nedir

çok beeğendim güle güle kullanın.ben okadr cesaretli değilm tabiki.5.fotodaki saç renginz tam olarak nedir

tşkrler tatlım o renge cikolata kahve sonrası akmıştı renk bende koleston yogun renk açıcı sürmüştüm beklettim bu renk cıktı :) herhangi bi boya değil o açıcı sonrası cıkan bi renk işte

Çok güzel yaaaa. Ama evde boyayla olurmu bu renk offff. Turuncu oluyo kaç kez yaptım

Sevgili Jully daha önce yukardaki resimlerle birlikte saclarimi acmak istedigimi söylemistim, bugün palette süper acici ile denedim su an kafamda tüp patlamis gibi, boyamaya uclardan baslamistim.

Bir acma islemi daha uygulamak istiyorum bu defa koleston ile bir hafta sonra yaparim diye düsünmüstüm ama bu sekilde disariya nasil cikacagim bilemiyorum, yarin bir acma islemi daha uygulasam yipratir miyim sacimi? Bu arada bugünki islem bir boya ne kadar zarar verirse saca saniyorum ki o kadar verdi, asiri bir zarar, yanma, kopma vs. olmadi.

Fotograflari bir sonraki mesajda yükleyecegim sürekli hata verip sayfa kapaniyor cünkü.

Ek : Fotograflari yükleyemedim, sac diplerim sari oldu ama yumurta sarisi gibi mi desem ne desem bilemedim alt kisimlarsa bakir gibi oldu anneme göre ise b.k rengi olmus kafam daha anlasilir olmasi icin böyle yaziyorum artik Ne yapayim simdi?

Son düzenleme:
Selm arkadaslar. Bende sarı saç hastasıyım. Ve saçlarım sarı. Diplerim çıktı baya bi.
Ama kuaföre gitmek istemiyorum. Röfleler offff saçımı hahfediyo ince Telli saçlarım bişeye gelmiyo
Evde sarı boya alsam diplerime biliyorum turuncu olcak öyle kaldım napcamı bilemiyom.
Bazen kafam atıyo kople mi boyasam koyü kumrala
Kumral yaparsam röfle üstüne yeşillenir diye korkuyom
Karasızım bu iki renk saçımla

Merhaba bu konuyu açman çok iyi olmuş sayende bizler de bilgileniyoruz. Benim de yardıma ihtiyacım var. Saçlarımı bi kaç kere köpük boya açık kahveyle boyadım ve şimdi de küllü koyu sarı yapmak istiyorum. Açık kahve sağolsun saçımda kızıllı turunculu yansımalar yaptı baya. Sence napmalıyım küllü koyu sarı elde etmek için? Palette yoğun açıcı ile açıp boyasam olur mu ki

Çok güzel olmuş senin çok beğendim:) ben şuan cila yapmıcam ama dimi bildiğin boyayacağım? Cila gerekli değil şuan sanırım bana

Çok güzel olmuş senin çok beğendim:) ben şuan cila yapmıcam ama dimi bildiğin boyayacağım? Cila gerekli değil şuan sanırım bana

saçını açtıktan sonra cıkan sonuca göre hareket edelim cnm bakalım nasıl bir renk cıkıcak ona göre ya boya yaparsn ya cila :)

cnm saçının fotosunu bana atabilirsen daha net karar veririz :) tabiki once açman gerekiyor saçı

cnm bu ne renkti bölesi bi renk hal almış açılınca ? onceki boyalarını bana sölersen sevinirim bu renk uzerine boyaların tutmaz bikez daha açılması gerekir cunku hala cok koyu

Çok güzel yaaaa. Ama evde boyayla olurmu bu renk offff. Turuncu oluyo kaç kez yaptım

turuncu olması dogal cnm benmde turuncu olmuştu işte asıl mesele o turunculuktan sonrası zaten tekrar açmalısın ben konunun başındada yazdm en az 2 kez açılması gerekir saç maalesef

tmm ben cok kişiye cvb verdiğim için kusura bakma sonraki yorumunu okudum saçının tekrar açılması şart cnm zaten ne gzl ben gibi demek saçların yıpranma en azda bu gzl saçlarını tekrar açman gerekicek daha da sarımsı olucak tekrarladıgında üzerine turunculuk istemezsen gzl bi küllü sarı begen içinede 0.22 igoranın tuuruncu giderici boyasından nohut tanesi kdr sık boyanın içine gzlce sür bekle yanlız cok az sık 0.22 yi bu saçındaki o çig ve turuncu yansımalarını alıcak sarı boyada renk vericektir. ama tekrar diorm saçının bikez daha açılması şart hala koyu

Tesekkür ederim julyy ikinci acma icin bir hafta beklemem sart mi? Tepem epey acik sari kaldi, kafamda tüp patlamis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…