Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

canım bekliyorum sımdı arkadaşına ulaşırsan cok sevınırım bu 12 11 e dıplerımı de koleston 9 yapsam nasıl olur sırtarır mı?hem renk esıtlenır uçlar bır ıkı ton koyu gıbı.en son 11.1 ıle komple boyatmıştım ama dıplerım cok cabuk acılıo benım ton farkı oldu.

canım koyduğun en son resımdekı sacın mükemmel olmuş.bakalım benım kı açılacak mı o kadar.acık sarılar boyatıyorum ben de ama sac mahvoluyor tabi

Ne kadar kurtulmaya çalışsam da yok anacım olmuyor açıcıyla açmıştık saçımı böyle altın sarısı gibi bi ton istemiştim küçükken de sarıydı saçlarım ona özenerekten.bekle bekle kafada açıcıyla sararmıyor turuncuda takıldı kaldı saçlarım çok güçlü değil zaten korktum yıkadım. altın sarısıyla boyadık eh fena değil gibiydi ama bir iki yıkamada boya gitti açıcıdan kaynaklı turunculuk kaldı saçta.saçlarım da iyice kurudu çok kötü oldu bi kere daha açıcı kullanmayı göze alamadım.en son kuaföre gittim karamel boyayalım dedi tutcak mı ki dedim tutar dedi boyadık eh biraz matlaştı turunculuk buna da şükür dedim iki yıkama sonra yine aynı.gözler de mavi olunca tam çakma hürrem oldum kurtulmalıyım artıkk küllü renkler turunculuğu alır muhabbetine dayanaraktan kendi saç rengime yakın bi renk bulayım kurtulayım boya macerasından dedim.küllü koyu kumral en yakın zannımca.ama küllülerden de çekinmeye başladım araştırdıkça. bir de senden fikir isteyeyim :) şuanki saç rengimi bir de asıl saç rengime yakın bulduğum rengi paylaşıyorum.kendimi öcü yaptım yardımcı olursan sevinirim julyy :)

bu arada saçların çok güzel maşallah :)

tatlım dip ben her ay boyuyorm bazen 3 haftada bir maalesef kullu renkler zamanla turunculaşıyor yıkaya yıkaya buna yapacak tek şey boyayı yenileemek bende öle yapıorm bnmde akıyor buna bi çözüm maalesef bulamadım :))) tek gzl olansa zamanla dip boyaya boyaya gzl bi renk cıkıyo uzadıkça o hoşuma gidior. ayrıca aldıgın tüp boyaya 1.5 şişe oksidan katmalıymışsn 2 değil haberin olsn bunun sebebide aldıgn tup dier boya tuplerinden 10ml fazla olmasıymş ve yogun bir boya olmasıymş ki sölemiştim zaten bunu sana

cnm ya artık yettim biliorum ama soru sormaktan kendim rahatsız oldum şimdi ben napıyorum ilk ? 1 ay bekliomuyum .. cilayı hangi boyayla yapıyorum yani renk olarak kafam çok karıştı benim yaa ( kusura bakma nolur...

sen cara loren in rengini istiordun once bana onu söyle platinmi istiyorsn yoksa yavaş yavaş platin olmakmı cilanı 9.1 ile palette ile at. senin suanki renge tekrar baktım sacına açma işlemi olması gerekiyor mecbur once acıcaksn yogun açıcı ile daha sonra cila ok :) saçın gür senin 2 paket al açıcıyı.. 1 ay bekle dememin sebebi saçlarına direk açıp boya sürme diye aralardaki beyazlar kopmasın die tatlım ondan sana cila onerdim turuncluklar var aralarda onlar açma işlemi sonrası cig bi renk alıcak cunku o yuzden

Selam julyy

Daha önce burada birisine sormustum bana elleme saclarini demisti ama duramadim, 3-4 defa kizila boyanmis saclarimi kumral yapmak isteyip küllü kumral ile boyadim. Saclarima acici uygulanmadi hic. Fotolardan birisi icerde birisi de pencere önünde isik vururken cekildi ama sanki o kadar da kizil görünmüyor normalde. Küllü kumral olmak istiyorum ne önerirsin? Bu arada küllü kumral sadece diplerde belli oluyor sacin tamami boyanmamis gibi duruyor.

Son düzenleme:

coook sevındım canım valla cok yardımcı oldun inan.bi yanlışlık yapmim emin olim.bir tup boya ıcın bır buçuk sıse dimi?sacım bıraz uzun ıkı tup aldım koleston perfect.yanı toplamda 3 sıse koycam dımı?

evet sadece diplerde belli olmasının sebebi kendi saçların uzadıysa boya kendi saçında tutar ve belli olur eger gercekten kararlıysan bu renkte olmaya bundan sonraki yapavagın her boyama küllü kumral rengi olmalı 1.sinde akar 2dede akar fakat 3te artık renk kendini göstermeye başlar sen bakma millete herkes olmaz olmaz dio ben ne olmaz dienler gördum ama bak kendi kendime evde neler başardım diormya herkese yeterki isteyin sıkılmadan yola devam :)

Eklentiler

• $1003192_10151643434869107_491862535_n.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 124
süper gerçekten.. bide ben becerebilsem bu son resimdeki tonu yakalamayı çok iyi olcak ama..:))

:) saçın ne renk bilmiorm ama 2 kez orealle açıp kullu sarı boyamana bakar

saçımın rengi konusunda şüphelerım var artık:)) açık bişi.. orealden korkuyorum çok ince telli saçlarım.. biraz kendine gelsin deneyecem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…