Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

saçımın rengi konusunda şüphelerım var artık:)) açık bişi.. orealden korkuyorum çok ince telli saçlarım.. biraz kendine gelsin deneyecem teşekkür ederim

rica ederim karar verip yaptıgın zaman bizimlede paylaşırsan seviniriz :)

Merhabaa julyy. Tavsiyene uyup, saçımı palette açıcıyla açtım, harika bi sarı oldu, kızıllıktan eser kalmadı. öyle de kalabilirdim aslında
dün açtım, bugün de palette kumralla boyadım, ve harika oldu, istediğim rengi elde ettim ve hiç yıpranmadı aksine canlandı saçlarım, küllüyle boyamadım, o yüzden yaşlı rengi olmadı
gün ışığında resimle de paylaşırım son halini. saçlarımı biraz dinlendirdikten sonra da krepe balyaj düşünüyorum bakalım nasıl olacakk :)

ayyyyyyy cok sevindimmmm :) gule gule kullannn cnm tavsiyeme uydugun için ben asıl sana tşkr ederim guvenin için evettt balyajj kesinlikle yap cok yakışıcaktır eminim öpüyorum

Tatlım merhaba benim sorun aslında tüm saçını platin yapan hatunlarla aynıs sorun DİP BOYASI....
ben dip boyamı sürekli açıcı ile açıp yapmak istemiyorum ayda birde yapsam saçlarım ciddi anlamda yıpranyor...O yüzden sence bir formülü varmı bu işin ..Üstelik kendi saçalrım oakdarda koyu degil koyu kumral sadece açtıgım zaman boya ile (Garnier extra açık gümüş sarısı ) dipler turuncu oluyor! ve bundan nefret edyorum...Birde cila için sence garnier gümüş sarısımı yoksa palette 10.1 ,m önerirsin şimdiden çok teşekür ederim tatlım

canım birde bunada yardımcı olurmusun lütfen yarına karar vermem lazım

Benim saçlarım kısa ama ço kdegil hani orta kısalıkta ama omuzlarımdada degil açıkcası küt misali gibi...çıtçıt arayışıma devam ederken bi arkadaşta yarım ay çıtçıt gördüm ve benim saç yapıma çok benzettim benimde saçlarım kabarık ve kuru oysaki piyasadaki tüm çıtçıtlar hep pırasa gibi pürüssüz...
o yüzden bende yarım ay çıtçıt almaya karar verdim ama yarım ayın kullanımı nasıldır birde boyu konusunda endişelerim var 55 cm imiş bana uyarmı gögüs altıma gelsin yeter diorum ben boyumda zaten benim hiç uzun sayılmaz boyum 1,55 fln....
kızlar resimleride ekliyecegim lütfen yarına kadar birşeyler söyleyin yarın almayı düşünürum gerçek saç kız 2 yıl kullanmış 100 tl dio fiyatıda uygun geldi 150 grm şuan maddi açıdanda cazip geldi gerçegi söylemek gerekirse...lütfen yorumlarına ihtiyacım var

ÇITÇITLAR

Eki Görüntüle 785666 Eki Görüntüle 785667

BUDA KENDİ SAÇIM VE SAÇ RENGİM BOYUM

mavi tozu oksidan yerine suyla karıştırsam olur mu canım?

cnm diplerine 10.1 uygula palette cok gzl hoş bir renk oluo ben öyle kullanıyorum turunculuk yerine grilik oluor :) platine tek giden dip rengidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…