• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

senin için o kuaför arkdsıma ulaşmaya çalıştm fakat ulaşamadım ulaştıgım an yazıcam ama senin süren kaldımı bilemiorm üzgünüm cnm :( en iisi bir kuaföre gir sor boyanı söle yardımcı olurlar elbet herşey para değil

canım bekliyorum sımdı arkadaşına ulaşırsan cok sevınırım bu 12 11 e dıplerımı de koleston 9 yapsam nasıl olur sırtarır mı?hem renk esıtlenır uçlar bır ıkı ton koyu gıbı.en son 11.1 ıle komple boyatmıştım ama dıplerım cok cabuk acılıo benım ton farkı oldu.

canım koyduğun en son resımdekı sacın mükemmel olmuş.bakalım benım kı açılacak mı o kadar.acık sarılar boyatıyorum ben de ama sac mahvoluyor tabi:43:

Ne kadar kurtulmaya çalışsam da yok anacım olmuyor :D açıcıyla açmıştık saçımı böyle altın sarısı gibi bi ton istemiştim küçükken de sarıydı saçlarım ona özenerekten.bekle bekle kafada açıcıyla sararmıyor turuncuda takıldı kaldı saçlarım çok güçlü değil zaten korktum yıkadım. altın sarısıyla boyadık eh fena değil gibiydi ama bir iki yıkamada boya gitti açıcıdan kaynaklı turunculuk kaldı saçta.saçlarım da iyice kurudu çok kötü oldu bi kere daha açıcı kullanmayı göze alamadım.en son kuaföre gittim karamel boyayalım dedi tutcak mı ki dedim tutar dedi boyadık eh biraz matlaştı turunculuk buna da şükür dedim iki yıkama sonra yine aynı.gözler de mavi olunca tam çakma hürrem oldum kurtulmalıyım artıkk :D küllü renkler turunculuğu alır muhabbetine dayanaraktan kendi saç rengime yakın bi renk bulayım kurtulayım boya macerasından dedim.küllü koyu kumral en yakın zannımca.ama küllülerden de çekinmeye başladım araştırdıkça. bir de senden fikir isteyeyim :) şuanki saç rengimi bir de asıl saç rengime yakın bulduğum rengi paylaşıyorum.kendimi öcü yaptım :D yardımcı olursan sevinirim julyy :)

bu arada saçların çok güzel maşallah :)

$1002498_159591144232762_861037741_n.webp$2012625165928_b6ckoyukullukumral.webp

Ne kadar kurtulmaya çalışsam da yok anacım olmuyor :D açıcıyla açmıştık saçımı böyle altın sarısı gibi bi ton istemiştim küçükken de sarıydı saçlarım ona özenerekten.bekle bekle kafada açıcıyla sararmıyor turuncuda takıldı kaldı saçlarım çok güçlü değil zaten korktum yıkadım. altın sarısıyla boyadık eh fena değil gibiydi ama bir iki yıkamada boya gitti açıcıdan kaynaklı turunculuk kaldı saçta.saçlarım da iyice kurudu çok kötü oldu bi kere daha açıcı kullanmayı göze alamadım.en son kuaföre gittim karamel boyayalım dedi tutcak mı ki dedim tutar dedi boyadık eh biraz matlaştı turunculuk buna da şükür dedim iki yıkama sonra yine aynı.gözler de mavi olunca tam çakma hürrem oldum kurtulmalıyım artıkk :D küllü renkler turunculuğu alır muhabbetine dayanaraktan kendi saç rengime yakın bi renk bulayım kurtulayım boya macerasından dedim.küllü koyu kumral en yakın zannımca.ama küllülerden de çekinmeye başladım araştırdıkça. bir de senden fikir isteyeyim :) şuanki saç rengimi bir de asıl saç rengime yakın bulduğum rengi paylaşıyorum.kendimi öcü yaptım :D yardımcı olursan sevinirim julyy :)

bu arada saçların çok güzel maşallah :)

tşkrler cnm :) saçların ne gzl açılmş korkmadan keşke bi 3-4ton yogun açıcı daha sürmen gerekirdi. sarıya ulaşmak için saçlar en az bi 2 kez açılması gerekio maalesef boyalarla saç açılmaz sadece renk kırılır .. sarı saç isteyen kişinin oncelikle saçı yıpranacak zaten bunu göze alması gerekir.. yıprandıktan sonraki aşama onemlidir bakımyagları ile saçı beslemek o sarıyı korumak gerekir. sana tekrar açmandan başka önericeim suan maalesef birşey yok üzgünüm.. saçını ya kendi rengine boyucaksın 2. seferde yerine oturur renk ilk boyamalar hepimizin akıyor bi sende olmuyor. dediğim gibi sarı istiorsanda tekrar açmalısın ve cila yapmalısın küllü ile..

canım bekliyorum sımdı arkadaşına ulaşırsan cok sevınırım bu 12 11 e dıplerımı de koleston 9 yapsam nasıl olur sırtarır mı?hem renk esıtlenır uçlar bır ıkı ton koyu gıbı.en son 11.1 ıle komple boyatmıştım ama dıplerım cok cabuk acılıo benım ton farkı oldu.

tatlım dip ben her ay boyuyorm bazen 3 haftada bir maalesef kullu renkler zamanla turunculaşıyor yıkaya yıkaya buna yapacak tek şey boyayı yenileemek bende öle yapıorm bnmde akıyor buna bi çözüm maalesef bulamadım :))) tek gzl olansa zamanla dip boyaya boyaya gzl bi renk cıkıyo uzadıkça o hoşuma gidior. ayrıca aldıgın tüp boyaya 1.5 şişe oksidan katmalıymışsn 2 değil haberin olsn bunun sebebide aldıgn tup dier boya tuplerinden 10ml fazla olmasıymş ve yogun bir boya olmasıymş ki sölemiştim zaten bunu sana

cnm ya artık yettim biliorum ama soru sormaktan kendim rahatsız oldum :53: şimdi ben napıyorum ilk ? 1 ay bekliomuyum .. cilayı hangi boyayla yapıyorum yani renk olarak kafam çok karıştı benim yaa :(( kusura bakma nolur...

sen cara loren in rengini istiordun once bana onu söyle platinmi istiyorsn yoksa yavaş yavaş platin olmakmı cilanı 9.1 ile palette ile at. senin suanki renge tekrar baktım sacına açma işlemi olması gerekiyor mecbur once acıcaksn yogun açıcı ile daha sonra cila ok :) saçın gür senin 2 paket al açıcıyı.. 1 ay bekle dememin sebebi saçlarına direk açıp boya sürme diye aralardaki beyazlar kopmasın die tatlım ondan sana cila onerdim turuncluklar var aralarda onlar açma işlemi sonrası cig bi renk alıcak cunku o yuzden

$DSCF0210.webp$DSCF0217.webp

Selam julyy

Daha önce burada birisine sormustum bana elleme saclarini demisti ama duramadim, 3-4 defa kizila boyanmis saclarimi kumral yapmak isteyip küllü kumral ile boyadim. Saclarima acici uygulanmadi hic. Fotolardan birisi icerde birisi de pencere önünde isik vururken cekildi ama sanki o kadar da kizil görünmüyor normalde. Küllü kumral olmak istiyorum ne önerirsin? Bu arada küllü kumral sadece diplerde belli oluyor sacin tamami boyanmamis gibi duruyor.

Son düzenleme:
tatlım dip ben her ay boyuyorm bazen 3 haftada bir maalesef kullu renkler zamanla turunculaşıyor yıkaya yıkaya buna yapacak tek şey boyayı yenileemek bende öle yapıorm bnmde akıyor buna bi çözüm maalesef bulamadım :))) tek gzl olansa zamanla dip boyaya boyaya gzl bi renk cıkıyo uzadıkça o hoşuma gidior. ayrıca aldıgın tüp boyaya 1.5 şişe oksidan katmalıymışsn 2 değil haberin olsn bunun sebebide aldıgn tup dier boya tuplerinden 10ml fazla olmasıymş ve yogun bir boya olmasıymş ki sölemiştim zaten bunu sana

coook sevındım canım valla cok yardımcı oldun inan.bi yanlışlık yapmim emin olim.bir tup boya ıcın bır buçuk sıse dimi?sacım bıraz uzun ıkı tup aldım koleston perfect.yanı toplamda 3 sıse koycam dımı?

coook sevındım canım valla cok yardımcı oldun inan.bi yanlışlık yapmim emin olim.bir tup boya ıcın bır buçuk sıse dimi?sacım bıraz uzun ıkı tup aldım koleston perfect.yanı toplamda 3 sıse koycam dımı?[/QUO
ayrıca dıplerını de koleston 9.0 sarı boyatcam.turuncu olmaz dımı.kulluyle boyattım turuncu olmuştu dıpler.sımdı de bunu denıcem.yanı dıpler 9 sacın kendısı 12.11 olacak.ucları bır ıkı ton koyu ve turuncu demıstım ya.umarım renk esıtlenır.once sacı sonra dıplerı boyatcam.sen nasıl degerlendırıosun fıkırlerımı:)bıraz fazla sordum ama:)

coook sevındım canım valla cok yardımcı oldun inan.bi yanlışlık yapmim emin olim.bir tup boya ıcın bır buçuk sıse dimi?sacım bıraz uzun ıkı tup aldım koleston perfect.yanı toplamda 3 sıse koycam dımı?[/QUO
ayrıca dıplerını de koleston 9.0 sarı boyatcam.turuncu olmaz dımı.kulluyle boyattım turuncu olmuştu dıpler.sımdı de bunu denıcem.yanı dıpler 9 sacın kendısı 12.11 olacak.ucları bır ıkı ton koyu ve turuncu demıstım ya.umarım renk esıtlenır.once sacı sonra dıplerı boyatcam.sen nasıl degerlendırıosun fıkırlerımı:)bıraz fazla sordum ama:)

cnm dedim ya karar senin fikirlerin iyi tabi uygun yapabilirsn hem denemeden bişey olmaz denemen laızm yap kendi istediğin gibi bak bakalım nasıl olucak sonucta sürücein boya açıcı vs değil korkmana zaten gerek yok ;) yanlız dibine 9 vurucaksan yarım pakette küllü sarı sık içine olurmu cok turuncu olmasn. ayrıca saçına oreal vurmuosunki cok dusunmenede gerek yok :) ya ben an gelio herkesi kendim gibi sanıorm kusura bakma :) ben biraz dedim ya takmıorm ya ne boyasam boyuyorm cnm o an ne istio begeniorm boyuyorm oyuzden ya böle saç rengine sahip oldm sende korkma boya gitsin sevmedinmi? al bitanede farklı dene boya.. boyalar saçı oreal ve açıcılar gibi yıpratmıo unutma bunu.

cnm dedim ya karar senin fikirlerin iyi tabi uygun yapabilirsn hem denemeden bişey olmaz denemen laızm yap kendi istediğin gibi bak bakalım nasıl olucak sonucta sürücein boya açıcı vs değil korkmana zaten gerek yok ;) yanlız dibine 9 vurucaksan yarım pakette küllü sarı sık içine olurmu cok turuncu olmasn. ayrıca saçına oreal vurmuosunki cok dusunmenede gerek yok :) ya ben an gelio herkesi kendim gibi sanıorm kusura bakma :) ben biraz dedim ya takmıorm ya ne boyasam boyuyorm cnm o an ne istio begeniorm boyuyorm oyuzden ya böle saç rengine sahip oldm sende korkma boya gitsin sevmedinmi? al bitanede farklı dene boya.. boyalar saçı oreal ve açıcılar gibi yıpratmıo unutma bunu.

haklısın aslında .denemeden bilemiyor insan.sımdı dınlendırıyorum boyatcam sonra.yıpranıyor sarıda saç bılıyorsundur.maske uyguluyorum.bakalım.sarı saca da bi bulasan bi daha bırakamıyor.gercekten.cunku kadını daha feminen havalı gosterıyo bence

Eki Görüntüle 784340 Eki Görüntüle 784341

Selam julyy

Daha önce burada birisine sormustum bana elleme saclarini demisti ama duramadim, 3-4 defa kizila boyanmis saclarimi kumral yapmak isteyip küllü kumral ile boyadim. Saclarima acici uygulanmadi hic. Fotolardan birisi icerde birisi de pencere önünde isik vururken cekildi ama sanki o kadar da kizil görünmüyor normalde. Küllü kumral olmak istiyorum ne önerirsin? Bu arada küllü kumral sadece diplerde belli oluyor sacin tamami boyanmamis gibi duruyor.

evet sadece diplerde belli olmasının sebebi kendi saçların uzadıysa boya kendi saçında tutar ve belli olur eger gercekten kararlıysan bu renkte olmaya bundan sonraki yapavagın her boyama küllü kumral rengi olmalı 1.sinde akar 2dede akar fakat 3te artık renk kendini göstermeye başlar sen bakma millete herkes olmaz olmaz dio ben ne olmaz dienler gördum ama bak kendi kendime evde neler başardım diormya herkese yeterki isteyin sıkılmadan yola devam :)

haklısın aslında .denemeden bilemiyor insan.sımdı dınlendırıyorum boyatcam sonra.yıpranıyor sarıda saç bılıyorsundur.maske uyguluyorum.bakalım.sarı saca da bi bulasan bi daha bırakamıyor.gercekten.cunku kadını daha feminen havalı gosterıyo bence

kesinlikle katılıyorm ;) sarı olmak bi ayrıcalıktır. hem külfetli hem ugraştırmalı ama sonuc muhteşem :) bnde vazgecemiyorum bi ara yeltendim ama olmadı tutmadı tekrar açtım bende sende bakımlarını yap sonrası boya gitsin bişey kaybetmessin.

Eklentiler

• $1003192_10151643434869107_491862535_n.webp
    $1003192_10151643434869107_491862535_n.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 124
süper gerçekten.. bide ben becerebilsem bu son resimdeki tonu yakalamayı çok iyi olcak ama..:))

yuzun ne gzlmiş maşallah :) saçlarında karanlık bi foto olmasına ragmen gayet saglıklı ve parlak gözüküyor

saol tatllım:)güzel gözle baktığın için öyle göruyosun.bugday yenlıyım zaten.cıyak sarı gıtmez bana ıkı uc ton daha açılsın yeterlıdır benım ıcın.bu 12.11 de açacaktır zaten.cok tesk edıyorum bılgılerın ıcın de

:) saçın ne renk bilmiorm ama 2 kez orealle açıp kullu sarı boyamana bakar

saçımın rengi konusunda şüphelerım var artık:)) açık bişi.. orealden korkuyorum çok ince telli saçlarım.. biraz kendine gelsin deneyecem teşekkür ederim

Back
X