• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Sık röfle yapan arkadaşlarımın saç rengi böyle. Ben de yaptırmıştım, memnundum, fakat kuaför değişince çok sık yapamadı, zebra görüntüsü çıktı ortaya. Anlatmaya çalıştım, daha az saç bırakman lazım paket dışında diye ama o zaman komple hepsini açtır dedi. Bu boya işine de hiç bulaşmamam lazımdı, güya diplerin rengini kıracakmış. Boyadan röfleye geri dönmek istiyorum ama diplerin uzamasını da bekleyemem çünkü yaz geldi, sürekli gezeceğiz, böyle diplerle olmaz. 2. defa röfle yaparsam çok yıpranır diye de korkuyorum, çünkü çok inceler.

canım evet eğer güzel yapılmazsa çizgi çizgi oluyor ve berabt duruyor ...canım bencede bulaşmasaydın baya ince duruyor bence açtırma :(

canım evet eğer güzel yapılmazsa çizgi çizgi oluyor ve berabt duruyor ...canım bencede bulaşmasaydın baya ince duruyor bence açtırma :(
Ben yaz bitene kadar dip boya yaptırmaya kadar verdim en açık tonla. Kışın da dipleri uzatacağım, bahar gelince bildiğim röfleye döneceğim. Marmaris'e filan giderim belki, oradaki kuaförler daha profesyonel en azından.

Ben yaz bitene kadar dip boya yaptırmaya kadar verdim en açık tonla. Kışın da dipleri uzatacağım, bahar gelince bildiğim röfleye döneceğim. Marmaris'e filan giderim belki, oradaki kuaförler daha profesyonel en azından.

canım o kadar güzel saç rengin var ki kendi hali bile hoş .kararın doğru bence öyle yap

Bakalım, inşallah sonunda istediğim renk olur.

canım en açıkla dip yaptırmak yerine 9la devam etmelisin 9.0, 8-1 ve 10-1 karışımı bir boya ile istediğin renge kavuşacağını düşünüyorum ama kesinlikle kuaförünün kullandığı boya markasını değiştirmesi lazım boya 1 saatte nasıl tutmaz öyle bi dünya yok

canım en açıkla dip yaptırmak yerine 9la devam etmelisin 9.0, 8-1 ve 10-1 karışımı bir boya ile istediğin renge kavuşacağını düşünüyorum ama kesinlikle kuaförünün kullandığı boya markasını değiştirmesi lazım boya 1 saatte nasıl tutmaz öyle bi dünya yok
Teşekkür ederim, az önce kuaförden geldim ben de, dediğiniz gibi yaptı, 9 10 ve 12 karıştırdı sanırım, istediğime yakın bir renk ortaya çıktı.
$Fotoðraf1178.webp$Fotoðraf1179.webp$Fotoðraf1181.webp

merhaba konunuzu en başından beri okudum aklım çok karışık fikrini almak istedim benim saçım şu anda koyu kumral 6 aydır 7.1 e boyuyorum çünki altta kızıl vardı bir yıl kadar onu kullanmıştım ama şimdi yaz geliyor ya gözüm kayıyor sarılara ne dersin palette ile açabilirmiyim yada kuaföremi gideyim eline güvendiğim kuaför var 100 e yaparım dedi bide kendim açsam diplerim daha çok açılıyor ne yapacağımı bilemedim açıkçası bana yol gösterin bayanlar

$1073912_10200935272277751_1265617885_o.webpbu sarı saçlarım..$DSC_0260.webpbuda hi$DSC_0260.webpnt kınasına boyadıgım saçlarımEki Görüntüle 1142941 buda dogal yollarla ve kumral boya sürerek açabildiğim kadarı..ucları diplere göre daha koyu...artık platin sevdamdan bile geçtim canım..$1945.webp bu rengi tuttursam yeter izlemem gereken aşamalar hakkında yardımcı olursan çok memnun olurum...

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin :)

arkdslar saçlarınızı açma işleminden sonra mutlaka badem yagı + gliserinli su ile bakım yapın..
ruyor.

Canım naber nasılsın? Uzun zamandır sac mac uzak kaldım gecen gun ınstagramda bır kuafor gordum ıstanbuldan adı toprak şeker tam benim ve burda bırcok kısının ıstedıgı rengı tutturuyor.tam senın anlattıgın gıbı pıgmentasyon ıslemı yapıyormus ama malesef ben ızmırdeyım=( koyu kestane sacları ıtınayla kızıllastırmadan kullu kumrala cevırıyor.ben hala ıstedıgım gıbı kullu kumrala donemedım =((

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin :)

arkdslar saçlarınızı açma işleminden sonra mutlaka badem yagı + gliserinli su ile bakım yapın..

merhaba canım ben bundan 6-7 ay once saçlarımı küllü kumrala boyatmak istemiştim hani şu bizim türk kızlarının hep istediği ancak genetik itibariyle pek başaramadığı alttan kızıllıklara neden olan renk.neyse kuafor beni hürrem sultan yaptı yolladı ve sonra senın sayende once majirel 6.1le pıgmentasyon yapıp sonra majirel 7.1 le boyamıstım ve ıstedıgım renge yakın ancak bır ton daha koyusunu elde etmıstım.bunu bır ıkı kere daha tekrarladım aynı sekılde saclarımın durumu suan koydugum resımdekı gıbı bana ne onerırsın ?

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 322
  • $10395804_10152538466556385_690796016982863071_n.webp
    $10395804_10152538466556385_690796016982863071_n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 369
  • $2.webp
    $2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 1.127
merhaba jully nasılsın?ben senden ıkı ay once bır kez yardım almıstım kullu kumrala cevırmek ıstedıgım saclarım kuafor tarafından turuncu karamel bıseye cevrılmıstı bende senın tavsıyenle 2kutu majırel 6.1 ıle pıgmentasyon yapıp 3 kutu majıreal 7.1 e boyadım coK guzel oldu.ıstedıgım ton ve sacımın suankı durumunu koyuyorum tekrar yardımcı olursan cok dua ederım =))Bu arada beyazlarım da cok :(

Bu ilk resimdeki saç hangi renk ?

Canım benim saçlarım koyu kestane, boya yok şuan sacımda kendi rengi. Saçımı nasıl bu renk yapabilirim? (Daha önce saçımı açmışlığım var renk zor gibi ama anlatırsan yapabileceğimi düşünüyorum. )$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Back
X