Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayıldım bu çalışmaya ve pisiye Maşallah onaEki Görüntüle 1608695
günaydın kızlar :) elimdeki üzümleri mama gibi gören kedi hala uyanamamış demektir isimli çalışmamız
teşekkürlerBayıldım bu çalışmaya ve pisiye Maşallah ona
tedi tabi ki,patisini bile öperim onunEvet arkadaşlar;
Hayatımızı paylaştığımız can dostlarımızdan hangisine sahibiz?
Maşallah şekerlemeyeİşte bu da benim kızım "prenses " im. Ankaradan sahiplenmiştik minnacıkken :)
Sırt üstü yatmaya bayılıyor sıpam. Eki Görüntüle 1611198 Eki Görüntüle 1611200
Bebekken sorun olmadıysa sanmıyorum büyüdüğünde de olacağının benim kız daha 50 günlükken kafesteki kuşun kanat çırpma sesine ellerimin arasından ok gibi fırlayıp atladı kafese. Annemgilin kuşları idi. Hatta az önce kaşıma videosunu izlerken kuşların sesini duydu tlfdan uykudan uyanıp telefona koştu kuşun peşine balkondan atlamışlığı Bile var. Hiç affetmez uçan canlıları. Eve kelebek girdiğinde siper alıyoruz eşimle çünkü kelebeği yakalamak adına herşey mübah deyip kafamıza yüzümüze zıplamışlığı varÖnce kuşlarım geldi biri 4 yaşında diğeri 2 pisim henüz 3 aydır bizimle anlaşmada sorun yaşamadık pisimiz çok meraklı geçip hem akvaryumlarımız hem kuşlarımızı izliyo ırkı nedeniyle saldırma söz konusu olmaz dediler ama büyüyünce sorun yaşarmıyız tam emin değilim tabi şimdiden önlem aldık kurcalayamıyo kafesi
Yok sorun yaşamıyoruz şimdilik sadece ses yaptıgında gidip izliyo napıyo bu der gibilerinden aval aval bakıyo sizin minnakınızda çok şeker maşallahBebekken sorun olmadıysa sanmıyorum büyüdüğünde de olacağının benim kız daha 50 günlükken kafesteki kuşun kanat çırpma sesine ellerimin arasından ok gibi fırlayıp atladı kafese. Annemgilin kuşları idi. Hatta az önce kaşıma videosunu izlerken kuşların sesini duydu tlfdan uykudan uyanıp telefona koştu kuşun peşine balkondan atlamışlığı Bile var. Hiç affetmez uçan canlıları. Eve kelebek girdiğinde siper alıyoruz eşimle çünkü kelebeği yakalamak adına herşey mübah deyip kafamıza yüzümüze zıplamışlığı var
Çok şekermiş sizin kız da bayıldım!
ay bu da benimkinden baş köşeye geçip sırt üstü uzanıyor her akşam eşimle kenarlara sıkışıyoruz hanımefendiyi rahatsız etmeyelim diye bir kumandası eksik elinde diyordum ki sizin ki kumandayı da almış yamacına
MaşallahhhEki Görüntüle 1614207 4 yillik kizim beti ve 24 gunluk bebisleri :)
Oy oyyy
Bayıldım onlara
Benim de bir pisim ve bir köpişim var.. Çok tatlılar değil miii
Çok tatlılar evetttBenim de bir pisim ve bir köpişim var.. Çok tatlılar değil miii
Maşallah onlara