- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bir kedim öyle inanılmaz enerjik ve bol bol ısırma huyu var. O istemedikçe kucagımıza da gelmez o yuzden kimse onu çok sıkmaz kızmasın diye Sana tavsiyem enerjisini atacak oyuncaklar alman. Ben biraz kedi oltası yazarsan çıkar sanırım link vermeyeyim o tur oyuncaklara bak normal olta gibi ucunda peluş tüy ve fare oluyor genelde. Onlarla enerjisini boşaltıyoruz arada yoruluyor sakinleşiyor bir de ufak ödül mamalar oluyor çoklu kutularda içinde onlarca ödül maması var uslu durdugu bir zaman sevin ve hemen ardından onu verin. Böylece de yavas yavas sakinliğe ve sevilmeye alışıyorlar.
Sizinki tam fırlama olmuş ama nasıl bir guzellik o güle güle büyütün nice yıllarda.
cok teşekkür ederim yardımcı oldugun için, yoruldugu zaman evet sevdiriyor kendini geceleri yanımızda yatıyor hatta,ama annem bıkmış durumda , ben gün boyu dışardayım çalışıyorum , kedi annemle birlikte ve hiç rahat vermıyor kadına, annem kediden sogudu o derece.. yani birgün kapının önüne koyacak diye korkuyorum dedigin oyuncaklara bakayım hemen
Maşallah fındığa çok şeker benim minnakta aynı şekilde tırmalamak ısırmak en büyük hobisi kızınca dahada saldırgan oluyo ben veterinere dahi sordum ama 9 aylık olana kadar ısırmaları devam ediyomus, ben şu plastik bebeklerden aldım onu ısırıyo baya ama bizede saldırdığıda oluyo. Şuan dişlerinin kaşındıgını söyledi veterinerimiz naparsanız yapın 9 ay çekiceksinizide ekledikızllllar bilen bilir ben bu kediyi daha 2 haftalıkken buldum besledim büyüttüm şu hale getirdim :) ama gelin görünki bizim kız cok fazla yaramazz evi talann ediyor,herşeyi dagıtıyor,hep bir koşturma içerisinde. Herşeyi gectimm ısırma huyu başladı sürekli ısırıyor ve kanattıgı da oluyor, hayvanı sevemıyorsunn hemen elini yakalayıp ısırmak ıstiyor nasıl baş edicem bilemedim. Annem sırf bu yüzden dışarı atıcam ugraşamıyorum rahat vermıyor bana diyo. Ve şuna inanın siz ittikçe daha cok yapışıyo. gıcık ediyor insanı ya varmı böyle bir şeyle karşılaşan vatandaşlarr bi deyiverin
Maşallah fındığa çok şeker benim minnakta aynı şekilde tırmalamak ısırmak en büyük hobisi kızınca dahada saldırgan oluyo ben veterinere dahi sordum ama 9 aylık olana kadar ısırmaları devam ediyomus, ben şu plastik bebeklerden aldım onu ısırıyo baya ama bizede saldırdığıda oluyo. Şuan dişlerinin kaşındıgını söyledi veterinerimiz naparsanız yapın 9 ay çekiceksinizide ekledi
Bence ilk etapta ayna olmamalı kafeste..yeni bir muhabet kuşu aldım arkadaşlar kafesınde ayna var o aynayı kaldırsam mı internetten araştırdım bir site kalsın diyor bir site kaldırın diyor , hangisi daha doğru olur aynasını çıkardım şuan
teşekkür ederim. çok kafeste durmayı da sevmiyo dışarı salıyorum çok yakın zaman da bir arkadaş alıcam . ismi limon çok tipsiz bişey yaBence ilk etapta ayna olmamalı kafeste..
Güle güle büyütün miniği
Maşallah Limon'ateşekkür ederim. çok kafeste durmayı da sevmiyo dışarı salıyorum çok yakın zaman da bir arkadaş alıcam . ismi limon çok tipsiz bişey ya Eki Görüntüle 1601828
Iki bebegim iste.. Kara bocuk Totoro'mdan ozur dilerim..iki sarmanim var yazmisim :) bir Bombay kedim bir de Sarmanim var olacakti :) sari bocugum de prenses Nauska :) :) asigim ulen asik
Evet kardes gibi oldulae :) ikisini de ayri ayri sokaktan almistik cabucak alistilar simdi heo beraber geziyolar :) rum minnak dostlarimiza masallah:)Maşallah Limon'a
Kardeş kardeş olmuş ne güzelMaşallah.
Oy oyy çok mu çapkın?
Maşallah
Kötü bir şaka yapılmış! Öyle bir durum yokmuş arkadaşlar.@aybalHatun çok üzgünüm şu anda.. Ve inanamıyorum hala..
Az önce öğrendim ki aramızdan ayrılmışsın..
Çok sevdiğin pisiciklerin de annesiz kalmışlar artık..
Allah rahmet eylesin nur içinde uyu arkadaşım..
Bu minnak firar etmişti deeğil mi? Buludu mu acaba yavruşteşekkür ederim. çok kafeste durmayı da sevmiyo dışarı salıyorum çok yakın zaman da bir arkadaş alıcam . ismi limon çok tipsiz bişey ya Eki Görüntüle 1601828
bulamadım ya inşallah kendine sahip çıkmıştır kedilere falan alışkın köye götürmüştüm 4 kedim var ona saldırmışlardı yani kendisine zarar vereceğini bilip kedilerden kaçar kesin eminim bir eve sıgındı civar apartmanlara resmını asıcam bulabilirim inşallah.Bu minnak firar etmişti deeğil mi? Buludu mu acaba yavruş
Maşallah Dusty'e pek güzelmiş gerçekten..Bizim minik Dusty'miz Eki Görüntüle 1606146