EV

Merak ettim hangi il ve ilçe de eviniz site içinde mi fiyatı cok geldi bana birde amerikan mutfak..

370 se valla arkana bakmadan al 500 den baslıyo artık evler onlarda giriş kat 2.1 ama kücücük bence yine 360 ı zorla ama kesinlikle almaya calıs

Evin içinde eşya olması yada kredi ile alınmış alınmamış olması değil burda kriter .Eksper tapuya bakıyor ;tapu devri olmuş mu olmuş bitti .

Ev alsanızda kiraya da çıksanız şimdiden ağız tadıyla oturmanızı dilerim. Elinizdeki miktar peşinat için çok az 300 bin kredi çekseniz yaklaşık ödemesi 4 bin tl olacak, buna ek olarak banka kredi için sigorta yaptırmanızı zorunlu tutacak bunun da maliyeti yaklaşık 1 sene sürecektir. Daha makul bir ev bakmanızı öneririm ev ve araba kredi ödüyoruz 2 kişi çalışıyoruz, kredi ödemek heleki uzun vadeli çok can sıkıcı o yüzden kendinizi boğmayacak şekilde ödemeye girmelisiniz. Bana sorsanız ben bikaç sene daha kirada oturmanızı öneririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…