- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 23
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
Kiralık ev bakındık ama fiyatlar uçuyor. Biz evimize baya uygun girdik bizede süpriz oldu satış işi. Hayırlısı olsun hakkımızda ya da en kötü daha düşük fiyata satılık ev bakacağız. Hayırlısı olsun hakkımızda.Oo çok fazla ya büyükșehirde mi oturuyorsunuz? Fiyatlar o civarda mı başka yerlerde de?
Kredi paketi açıklandı 1 yıl ödemesiz %0,74 oranla. Ama baya taksit ödenir sizin eve. Bence biraz daha birikim yapın en azından 150 bin falan olsun ki kredi az çekin.
Yani şu anki şartların altına düşmeyin bence. Çocukta olursa sıkıntı gerçekten. Bizde biraz bizi zorlayacak bi eve niyetlendik geri iskan falan sıkıntı çıktı caydık. Şimdi diyorum iyi oldu bi yönden daha uygununu buluruz şu anki hayat şartlarının altına düşmeyiz. Diğer türlü baya sıkacaktık kendimizi.
Doğru diyorsunuz ama ya kiraya ya da uygun bütçeli satılık bir ev bulmamız şartSizin yerinizde olsam şu an öyle bir şeye kalkışmazdım. Daha piyasaların nasıl bir seyir alacağı belli değilken büyük risk olur.
Hayırlısı olsun hakkımızda kafalar karışık açıkçası.Ben olsam girmem o maaşla ev alma işine.
Kiraya ne kadar ödediğiniza bağlı 2 bin üzeri ödüyorsanız ev alınabilir. Yoksa şu an gereksiz olur benceKiralık ev bakındık ama fiyatlar uçuyor. Biz evimize baya uygun girdik bizede süpriz oldu satış işi. Hayırlısı olsun hakkımızda ya da en kötü daha düşük fiyata satılık ev bakacağız. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Kiraya ne kadar ödediğiniza bağlı 2 bin üzeri ödüyorsanız ev alınabilir. Yoksa şu an gereksiz olur bence
Hayır uyguna oturuyoruz ama oturduğumuz yerler uygundu 1,2 yıl öncesi fakat şuan her yer pahalanmış bu fiyata bir daha imkansız. 1500 en az kiramız olacak bende bilmiyorum çok kafam karışık vardır bir hayır diyorum ama çok sıkıyo canımı
Ama yok işte olsa bende kiraya geçicem ki geçersemde 1500ten başlayacak. Sanırım daha uygun fiyatlı satılık bir ev bakmak gerek.370 liraya inmiş adam, 370liralik ev için 70-75 lira pesinat cok az. 5 lira bile olmayan maaşla 300bin ödemeye ben giremezdim acikcasi ama "kirada rahatim" kafasiyla gezme tozmayla cocuk yapmayi da planlamazdim. Daha uygun fiyatli ev bakmak daha mantikli.
Benimde öyle ama şuan çok karışık durumlar biz uyguna girmiştik şuan bu fiyatta kiralık ev yok yani. 1500 tl kiraya vereceğimize ev mi alsak dedik.Kirada oturan biri icin ev alip kredi ödemek herdaim avantaj ama tek maaş ve bu fiyat gözümü korkuttu. Krediniz eb fazla 2500 tl civarı olmali
Ama yok işte olsa bende kiraya geçicem ki geçersemde 1500ten başlayacak. Sanırım daha uygun fiyatlı satılık bir ev bakmak gerek.
Banada şuan en mantıklısı daha uygun bir satılık ev bulmak gibi geliyor.Birikimsiz ev alınmaz.70 yetmez 100 küsur lazım. Yoksa cok zorlanirsiniz ayrıca o fiyat çok. Daha yeni bizimkiler Çankaya da Kızılay'a 10 dakikalık kombili ankestireli 2+1 ayri mutfaklı geniş ara kat eve 250 verdiler.
Esinizin maasinin 3-3.5 oldugunu tahmin ediyorum tek maaş 70bini nasıl biriktirdiniz helal olsun valla. Bence siz de bir ise girin cocuğu da 1 yil erteleyin. 100 e tamamlayinca ev alırsınız. Ve siz de calissaniz diyelim eve 5-5.5 arasi girecekse 250lik evlere bakın. 10 yıl borç ödemeyin
Ay gecinemezler ki esinin maasi 3-3.5 arasi kadın çalışmıyor çalışsa asgariden calışacak is bulabilecek mi mechul ne yiyip ne icecekler. Her duruma hazirlikli olunup tek maasa göre ev düşünülmeliKirada oturan biri icin ev alip kredi ödemek herdaim avantaj ama tek maaş ve bu fiyat gözümü korkuttu. Krediniz eb fazla 2500 tl civarı olmali
Pardon. Evet sanırım öyle daha mantıklı olacak.Yok kiraya gecin demedim zaten "kirada rahatim" demek yerine uygun fiyatli ev bakmak mantikli dedim eger oyle bir dusunceniz varsa.
Yok canim ya 5000 e yakin gibi bisi dedi 4. 4 5 var bn ona gore dedim 3binle zaten olmazAy gecinemezler ki esinin maasi 3-3.5 arasi kadın çalışmıyor çalışsa asgariden calışacak is bulabilecek mi mechul ne yiyip ne icecekler. Her duruma hazirlikli olunup tek maasa göre ev düşünülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?