- Konu Sahibi Be_Ni_1012
-
Evet yapılmazsa düşünüyordumBen şöbiyeti senden bekliyordum Nevreste
Begenmene sevındımHep benim sayemde gördü bunu KK. Bana dua etmelilersende niye katiliyorsun, biliyoruz zaten harika olduğunu
Tesekkur ederım cnm senın tarıf ne zaman gelıyor bakmÇok güzel bir tarif,hep yapmak istemişimdir.Ellerinize sağlık,çok iştah çekici duruyor.
nuryolu da büyük ihtimal şöbiyet yapacaktı,aynı tarifle O da katılabilir mi ki?
Tesekkur ederımEllerinize saglik cok severim
Olurda ödül falan alirsan o zaman bana yarım sayfalık teşekkür metni yazBegenmene sevındım
Becerıksız demesen kalacaktı tarıf yuklenemeden
Tesekkur ederım cnm
Ben birşey dememistim ki, başkasıyla karıştırdın herhalde
Derece almak bahane yarısmak sahaneYa demeyin öyle, derece yapamaz bence. Hâlâ iddialiyim.
Nevos sendemıEvet yapılmazsa düşünüyordum
Benim başka seçeneklerimde var onlarda yapılmazsa ben yaparım..
Aksam soyledım zaten fotolar hazır bak gelme ustume dıyeO gaza getirmeden önce kesin sunumu hazırdı.Kahvaltı masasında da aynı yöntemi kullanmıştı
Madalyaları nasıl almış demiştikte ,siz görürsünüz deyip katmer sofranı yüklemiştin.Daha sonrasında zaten benim sunumum hazırdı siz öyle deyince demiştin yaAksam soyledım zaten fotolar hazır bak gelmeye ustume dıyekahvaltıda napmıstım kı
Evet hazırdıMadalyaları nasıl almış demiştikte ,siz görürsünüz deyip katmer sofranı yüklemiştin.Daha sonrasında zaten benim sunumum hazırdı siz öyle deyince demiştin ya
Sanmıyorum cok guzel tatlılar varOlurda ödül falan alirsan o zaman bana yarım sayfalık teşekkür metni yaz
Tesekkur ederım cnmEllerine sağlık canım gene muhteşem bir tarif BAŞARILARR
Sende o kadar yüklemeye ,katılmaya uğraşıyorsan biz ne yapalım.Ben henüz katılıp katılmama konusunda tam karar veremedim.Rakipler çok güçlü,altlarda kalmak istemiyorum.Evet hazırdıama foto yukleyemıyordum cok ugrastırdı benı sevıyorum burda olmayı
Sen de yapıver hadı bı serbetlı
Evet ısteSende o kadar yüklemeye ,katılmaya uğraşıyorsan biz ne yapalım.Ben henüz katılıp katılmama konusunda tam karar veremedim.Rakipler çok güçlü,altlarda kalmak istemiyorum.
can evınızden mı vurdum yoksa oleeyyyŞöbiyeeeetttttt
Tesekkur ederım cnm yenı evlıysen zamanla oluyor merak etmeElinize sağlık çok güzel görünüyor. O hamurları öyle açabilsem bende neler yapıcam ama benim bezeler kare yamuk arası birşeyler oluyor hep:))
elmalı kurabiyenin hamurunu yuvarlak açamadım geçen gün hepsi farklı büyüklükte oldu :))
Başarılar
Son zamanlar artık aşerme olayı bitti. Aşeriyorum diyen pis boğazdır :))Tesekkur ederım cnm yenı evlıysen zamanla oluyor merak etme
Hamılesın buralarda gezmek tehlıkelı ama
Saglıkla al bebegını kucagına ıns
Hemde ne can evican evınızden mı vurdum yoksa oleeyyycok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?