Dondurucuda hiç denemedim ama denemeliyimalirsin alirsin bir anda dusuyor sonra fiyati ...her halini seviyorsan ucuzladiginda dondurucuya at
Benim buzlukta iki poşet var kuzu pasta vs de kullanıyorum. Salinca üşünük gibi oluyor ama kaynatıp hoşaf olarakta kullanılabilir. Bazen yarı buzlu yiyorum tam salmamisken dona donaDondurucuda hiç denemedim ama denemeliyimbir haftaya belki görürüz pazarlarda minikom
Dondurucuda hiç denemedim ama denemeliyimbir haftaya belki görürüz pazarlarda minikom
İlla ki fark oluyo yani perişkomBenim buzlukta iki poşet var kuzu pasta vs de kullanıyorum. Salinca üşünük gibi oluyor ama kaynatıp hoşaf olarakta kullanılabilir. Bazen yarı buzlu yiyorum tam salmamisken dona dona
sen anca ye zatenBenim buzlukta iki poşet var kuzu pasta vs de kullanıyorum. Salinca üşünük gibi oluyor ama kaynatıp hoşaf olarakta kullanılabilir. Bazen yarı buzlu yiyorum tam salmamisken dona dona
Ins minikom bekleyecegizinsallah canim ilk satilanlar genelde cabuk olgunlasmasi icin ilaclaniyor biraz daha bekle bence
keske selena gibi sihirli guclerimiz olsada istedigimiz seyi en guzel hali ile istedigimiz zaman yesekİlla ki fark oluyo yani perişkom
Nerdeeeeeeeekeske selena gibi sihirli guclerimiz olsada istedigimiz seyi en guzel hali ile istedigimiz zaman yesek
Aynenİlla ki fark oluyo yani perişkom
Napimm aç mı durayim öliim miiiiisen anca ye zaten
yok banağlan ye banağlannnNapimm aç mı durayim öliim miiiii
Sende ye yalnız yemeyi sevmemyok banağlan ye banağlannn
dün bi gozleme yemisim üfffffSende ye yalnız yemeyi sevmem
Deme beeeedün bi gozleme yemisim üfffff
ispanakli peynirliDeme beeeeneyli yedin hain domdom heç cagirmaz
Kurabiye yapıyorumPiştt gızlaaar
Kolay gelsin nevoşKurabiye yapıyorum
Piştt gızlaaar