- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Yok gelmedi daha.Geldi mi kargon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gelmedi daha.Geldi mi kargon?
Evet oradan geliyotrmesaj,sana niye gelmedi mesaj vermedinmi numaranı yoksa.AJinomoto İstanbul gıda diye mi geliyor bu çorba ürünleri eşime mesaj gelmişte
yeni
Eşimin nosunu vermiştim çok önce abla sitede yayınlanınca ordan başvuru yapmistim ses cikmamisti ,sonrada nevreste abla aramıştı ona kendi nomu vermiştim ama eşime gelmiş mesaj .Evet oradan geliyotrmesaj,sana niye gelmedi mesaj vermedinmi numaranı yoksa.
EvetAJinomoto İstanbul gıda diye mi geliyor bu çorba ürünleri eşime mesaj gelmişte
yeni
Yakinda gelir herhalde ,ben bugun deneyip yazacagim yorumumu:)Yok gelmedi daha.
Anladım pericim sistemde hangi nımara varsa ona geliyor mesaj tabi.Eşimin nosunu vermiştim çok önce abla sitede yayınlanınca ordan başvuru yapmistim ses cikmamisti ,sonrada nevreste abla aramıştı ona kendi nomu vermiştim ama eşime gelmiş mesaj .
Bugün gelecekmiş zaten dün arayan öylededi,birde pazara gidecem daha,erken daha da gelirsede kapıya bırakırlar artık.Yakinda gelir herhalde ,ben bugun deneyip yazacagim yorumumu:)
Günaydın parecimGünaydın kizlar Hayırlı Cumalar
Jeyooom jeyoooom dene bakalım bir hüplettt
Öyle demekki ablaAnladım pericim sistemde hangi nımara varsa ona geliyor mesaj tabi.
abla kilo verme koçum oluomusn olmuosmusn hemen söyle ona göre küsecem1.300 gram daha verdim 1 haftada. Bal0ncuk aman aman görmesinnn
Seninki de gelir bir kac saate kuzuJeyooom jeyoooom dene bakalım bir hüplettt
Öyle demekki abla
Bakalim nasil cikacaklar evetBugün gelecekmiş zaten dün arayan öylededi,birde pazara gidecem daha,erken daha da gelirsede kapıya bırakırlar artık.
Merak ediyorum bende tatlarını.
1.300 gram daha verdim 1 haftada. Bal0ncuk aman aman görmesinnn
Günaydın ablacım nasılsın görmeyeliGünaydın parecim
Tabisi olurum sana o kadar tüyo verdim uyguladınmı bakemm.abla kilo verme koçum oluomusn olmuosmusn hemen söyle ona göre küsecem
Günaydın canııs,iyiyim ne olsun diyete devam hala,sen nasılsın iymisin .Günaydın ablacım nasılsın görmeyeli
cumartesi pazar bunu uygulayayımTabisi olurum sana o kadar tüyo verdim uyguladınmı bakemm.
En son dün yumurta diyeti yaptım sende dene.
Sabah akşam 2yumurta, 1 meyve 1 bardak limonlu su ,çiyorsun.
Öğlende ızgara tavuk yada et yiyorsun olmazsa z.yağlı sebze yiyebilirisn.
Bunu 2gün yapacan bırakacan sonraişok diyetmiş buda.
Bol su,birde detoks suyu içecen.
Iyiyim ablacığım şükürGünaydın canııs,iyiyim ne olsun diyete devam hala,sen nasılsın iymisin .