Aşkom vücut ağrın var mıYok hemşom ,boğazim aciyor,burnum tikaliSen nasılsın?
Sukur diyeyim aşkom,sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
Halsizlik var aşkom simdilik,bir pazara ciktim öldüm ,uzun yürürüm diyordumAşkom vücut ağrın var mı
Hay Allah hemso,zencefil icmelisin sıcak sıcak çok iyi geliyorYok hemşom ,boğazim aciyor,burnum tikaliSen nasılsın?
Allah iyilik versin hemşocanımHay Allah hemso,zencefil icmelisin sıcak sıcak çok iyi geliyorbende şükür iyilik sağlık hemso
Yaa bebişim çok hasta oldun bu aralar senYok hemşom ,boğazim aciyor,burnum tikaliSen nasılsın?
Çok geçmiş olsun aşkomHalsizlik var aşkom simdilik,bir pazara ciktim öldüm ,uzun yürürüm diyordum
Sen de sağol aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Amin aşkom,sagol,gececek inşallahÇok geçmiş olsun aşkom
Rabbim şifa versin çok dikkat et
Sorma bebişim, organlar ,bogaz derken hep beni bulduYaa bebişim çok hasta oldun bu aralar sen
İnşaallah aşkom
Havalar tam hastalık havası, dikkat et kendine bebişimSorma bebişim, organlar ,bogaz derken hep beni buldu
Ederim bebişim ,sen de etHavalar tam hastalık havası, dikkat et kendine bebişim
Geçmiş olsun cennamSorma bebişim, organlar ,bogaz derken hep beni buldu
Sağol canımmGeçmiş olsun cennam
Biraz dinlen,iyice bak kendine ya
İyiyim diyeyim cennam bıktım bende bu hastalıklardan ya noldu böyleSağol canımmSen nasılsın?
Geldi mi üst üste geliyor sanki,hayir randevu da yokİyiyim diyeyim cennam bıktım bende bu hastalıklardan ya noldu böyle
Aynen mutlaka dene, gerçekten etki ediyor hemsocan,şifa olsun inşAllah iyilik versin hemşocanımToz olarak vardi,bakayim ,limonlu balli su da yapayim hatta