Bu tabloyu görüp yönetici kadrosu zannedenler var elticim. Kaç defa emmi’ye postaladım
Aaaayyyyy çok zzzeeeelllllllll
İyiyim canım pamuğum,başım geçtiNasılsınn aşkoşkomm
Ne doktoru kızzzz pazartesi dahaİyiyim canım pamuğun,başım geçtisen nasılsın gittin mi doktora
Bebenin üstünde rozet lekeleri olacak, çok bakma benceAaaayyyyy çok zzzeeeelllllllllbaka baka nazar etcemm az kaldı
İşte oradan bakıp mesaj atıyorlar.Bana da çok mesaj geliyorBu tabloyu görüp yönetici kadrosu zannedenler var elticim. Kaç defa emmi’ye postaladım
Aaa bende bu hafta gidersin diye düşündümNe doktoru kızzzz pazartesi dahabi gelmedi gitti 1ay oldu geldi çattı
Başinı öperimm.niye ağrıdi acepp uyuyamadınmı ne
Ne diyolarİşte oradan bakıp mesaj atıyorlar.Bana da çok mesaj geliyor
Renkliyiz ya
Ben kaymakları topladım, yağımı yaptımGaza gelenler kurabiyelere asılsın
Ya biz gaza gelin diye gösteriyoruzAaaayyyyy çok zzzeeeelllllllllbaka baka nazar etcemm az kaldı
Gaza geldim vallahaa çok piss çalışmam lazımmmmmmmmmmmmmmYa biz gaza gelin diye gösteriyoruz.Ezin bizi ezin
Konu kapatma,üye şikayeti,üyelik kapatma,kişisel sorunlar,forum kuralları gibi gibiNe diyolar
İlk mesajda anlamamıştım, emmi rozetlerden geliyorlar muhtemelen deyince anladım.İşte oradan bakıp mesaj atıyorlar.Bana da çok mesaj geliyor
Renkliyiz ya
Bende çok kalkarsam gece ağrır başımAaa bende bu hafta gidersin diye düşündümağrıyla uyandım beybi ondan bence uyurken agrimis
Vuuuuuu olabilirdeBebenin üstünde rozet lekeleri olacak, çok bakma bence
İşte üyeler kısmına bakıyorlar. Orada üstlerde kim varsaİlk mesajda anlamamıştım, emmi rozetlerden geliyorlar muhtemelen deyince anladım.
Konu kapatma,üye şikayeti,üyelik kapatma,kişisel sorunlar,forum kuralları gibi gibi