- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
Benim sağlık bölümünde konularım var.Doktor sanıp bilgi almak isteyen oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağlık bölümünde konularım var.Doktor sanıp bilgi almak isteyen oluyor
Asıl gezenti o desene. Vıy ırkıdışSen birde O’nun gittiği, gördüğü yerleri bilsen
Senin eline kimse su dökemezAsıl gezenti o desene. Vıy ırkıdış
Gizanim kaymağı napcan onu hala anlamadım kurabiyeyi bilmesem belki cozerdimBen kaymakları topladım, yağımı yaptım
Aaa bekle bekle daha iyi olur senin için canisi, artik zaman daraldıBende çok kalkarsam gece ağrır başım
Eşimin iş saati uymadı onsuzda gitmiyorum doktora pazartesiye kaldı aşkoşkommm
Tereyağ yaptım bebek anlasanaGizanim kaymağı napcan onu hala anlamadım kurabiyeyi bilmesem belki cozerdim
Tereyağı yapmışGizanim kaymağı napcan onu hala anlamadım kurabiyeyi bilmesem belki cozerdim
Ihtisasimi tamamlamadim de nevos, pratisyenimBenim sağlık bölümünde konularım var.Doktor sanıp bilgi almak isteyen oluyor
Maşaallah MaşaallahTereyağ yaptım bebek anlasana
Yok artıkTereyağ yaptım bebek anlasana
KorkulurTereyağı yapmış
Valla sırf bu yüzden bile bu yarışmaları çok seviyorum benMaşaallah Maşaallah
Kalip resmini atsana beybiValla sırf bu yüzden bile bu yarışmaları çok seviyorum ben
TabiiğYok artık
Evett balımm sık sık gidicem artıkk bavuluda halelttim.bugün şükür bitti artıkk ve bende bittimmAaa bekle bekle daha iyi olur senin için canisi, artik zaman daraldı
AttımKalip resmini atsana beybi
Henüz o aşamaya bile gelmedimIhtisasimi tamamlamadim de nevos, pratisyenim
Dur daha yeni başladıkValla sırf bu yüzden bile bu yarışmaları çok seviyorum ben
Ooo unutmadım daha tarhana yapiciizDur daha yeni başladık
Ooo unutmadım daha tarhana yapiciiz