Sağol canımçok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Sağ ol canımNevoşum diploman hayırlı olsun
Tebrikler
Evet oldum ama devam edeceğimOo mezun mu oldunNevreste
Yaaaa çok sevindim dgs ile devam edecektin demi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaSağ ol canım
Evet oldum ama devam edeceğim
Evet canımYaaaa çok sevindim dgs ile devam edecektin demi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Yaparsin sen Allah'ın izni İle abla bu azim bu gayret oldukçaEvet canım
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadeceOda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.
Sağ ol canım inşaallahYaparsin sen Allah'ın izni İle abla bu azim bu gayret oldukça
Ben de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım yaEvet canım
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadeceOda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.
Yok ben dgs den gireceğim kararlıyımBen de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım yaneyse ki 2. Sınıftayım son sene de stajmis geriye 2 yıl kaldı öğrenci hesabı bunlar hep
Aynen aslında çalışılırsa zor değil sınav benim küçük bebeğim olmasa biraz da uyuşuk olmayıp daha çok çalışsamYok ben dgs den gireceğim kararlıyım
Matematiğe 1 hafta baktım 9 tane yaptım
Seneye çalışıp çok yapacağım.Pratik yapmadığım için süre yetmedi.Yoksa sınav zor değildi.
Benimde büyük bebeklerim varAynen aslında çalışılırsa zor değil sınav benim küçük bebeğim olmasa biraz da uyuşuk olmayıp daha çok çalışsambelki de daha yüksek alırdım.
Ay en azından 1 saatini emzirmek gecirmiyorsun bir de bunun uyutmask var ekstra maması varr...Benimde büyük bebeklerim varHemde bu yıl yks ye girecek bebekler
Offf keşke sadece emzirseydimAy en azından 1 saatini emzirmek gecirmiyorsun bir de bunun uyutmask var ekstra maması varr...
Ay her yaşın sorunu ayrı benimkiler yks ye gireceğinde ben ne yapacağım kim bilir
Bana da büyüdükçe kolaylaşıyorlar gibi geliyor. Kızım 1 oğlum 3 yaşında sanki oğlum daha iyi çünkü konuşuyor derdini anlatıyor arkadaş olunca kendi kendine oynuyor ama kıza hep pür dikkat lazım bir de kendi kendine kaçıp gidiyor minnos ki görmeOfff keşke sadece emzirseydimHazır ol büyüyünce işler zorlaşıyor
Evde kolay canım dışarı çıkınca zorBana da büyüdükçe kolaylaşıyorlar gibi geliyor. Kızım 1 oğlum 3 yaşında sanki oğlum daha iyi çünkü konuşuyor derdini anlatıyor arkadaş olunca kendi kendine oynuyor ama kıza hep pür dikkat lazım bir de kendi kendine kaçıp gidiyor minnos ki görme
Hahaha ergenliğe kadar daha var şükür. O zaman gelince yazarım sana şimdi ben ne yapacağım diyeEvde kolay canım dışarı çıkınca zor
Mesela sen büyüdüklerinde uyutacaksın zannediyorsun.Ben yazın bile 7 buçuk 8 de kalkıyorum
Maşaallah canımEn tatlı zamanları kıymetini bil Ergenlikte cadaloz oluyorlar
Bende kahve mi yudumlarken sana yazarımHahaha ergenliğe kadar daha var şükür. O zaman gelince yazarım sana şimdi ben ne yapacağım diye