Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Evet canım
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadeceOda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.
Yaparsin sen Allah'ın izni İle abla bu azim bu gayret oldukça

Evet canım
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadeceOda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.
Ben de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım ya neyse ki 2. Sınıftayım son sene de stajmis geriye 2 yıl kaldı öğrenci hesabı bunlar hep

Ben de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım ya neyse ki 2. Sınıftayım son sene de stajmis geriye 2 yıl kaldı öğrenci hesabı bunlar hep
Yok ben dgs den gireceğim kararlıyım
Matematiğe 1 hafta baktım 9 tane yaptım
Seneye çalışıp çok yapacağım.Pratik yapmadığım için süre yetmedi.Yoksa sınav zor değildi.

Yok ben dgs den gireceğim kararlıyım
Matematiğe 1 hafta baktım 9 tane yaptım
Seneye çalışıp çok yapacağım.Pratik yapmadığım için süre yetmedi.Yoksa sınav zor değildi.
Aynen aslında çalışılırsa zor değil sınav benim küçük bebeğim olmasa biraz da uyuşuk olmayıp daha çok çalışsam belki de daha yüksek alırdım.

Offf keşke sadece emzirseydimHazır ol büyüyünce işler zorlaşıyor
Bana da büyüdükçe kolaylaşıyorlar gibi geliyor. Kızım 1 oğlum 3 yaşında sanki oğlum daha iyi çünkü konuşuyor derdini anlatıyor arkadaş olunca kendi kendine oynuyor ama kıza hep pür dikkat lazım bir de kendi kendine kaçıp gidiyor minnos ki görme

Evde kolay canım dışarı çıkınca zor
Mesela sen büyüdüklerinde uyutacaksın zannediyorsun.Ben yazın bile 7 buçuk 8 de kalkıyorum
Maşaallah canımEn tatlı zamanları kıymetini bilErgenlikte cadaloz oluyorlar

Hahaha ergenliğe kadar daha var şükür. O zaman gelince yazarım sana şimdi ben ne yapacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…