Evet ayazın okulunda da kolluksuz yüzdürüyorlar alışır ablaİyiyim berrecim sağol,yok yarın başlayacak torun bugün başlıyor yaz okuluna,ondads yüzme korkusu var biraz havuza kolluksuz giriliyormuş hocalar eşliğinde korkmuş kenarda oturuyormuş.Zamanla alışacak tabi yenecek o korkuyu.
Alışır mutlaka anneside öyleydi zor girerdi havuza en son havuza fırlatmıştım o oldu alıştı sonra.Evet ayazın okulunda da kolluksuz yüzdürüyorlar alışır abla
Bizimkini bıraksan hocaları görmeden atlayacak öyle diyor
En temizini yapmışsınAlışır mutlaka anneside öyleydi zor girerdi havuza en son havuza fırlatmıştım o oldu alıştı sonra.
Aynen kökten hallettim hemen,bizim lojmanda kalırken yüzme havuzu yapılmıştı kurs aldı oradan,sonrada okullar arası yarışmada 3.oldu okulları madalyası bile varEn temizini yapmışsın
Bu hafta böyleymiş maalesef.Sabah 5ten beri sıcak,sıcak daha da sıcak olacak
O kadar etkili bir atış olmuş yani abla süperAynen kökten hallettim hemen,bizim lojmanda kalırken yüzme havuzu yapılmıştı kurs aldı oradan,sonrada okullar arası yarışmada 3.oldu okulları madalyası bile var
Gece sinirim bozuldu ,asla esmedi,nefes alınmadıBu hafta böyleymiş maalesef.
İyi ki atmışsın şekerciğimAynen kökten hallettim hemen,bizim lojmanda kalırken yüzme havuzu yapılmıştı kurs aldı oradan,sonrada okullar arası yarışmada 3.oldu okulları madalyası bile var
Sen Kayseriye gel o zaman geceleri serin oluyorGece sinirim bozuldu ,asla esmedi,nefes alınmadı
İşeyaradı yani tam hedefi tutturdum sonraO kadar etkili bir atış olmuş yani abla süper
Burasıda sıcakta,binada mantolama yapıldıya onun çok faydası oldu yoksa duvarlar ateş gibi oluyordu hep.Gece sinirim bozuldu ,asla esmedi,nefes alınmadı
Aynen şimdi balık gibi yüzüyorİyi ki atmışsın şekerciğim
Ana gibi anaİşeyaradı yani tam hedefi tutturdum sonra
Burasıda sıcakta,binada mantolama yapıldıya onun çok faydası oldu yoksa duvarlar ateş gibi oluyordu hep.
Aynen şimdi balık gibi yüzüyor
Hemen geliyorumSen Kayseriye gel o zaman geceleri serin oluyor
Açtım kapıyıHemen geliyorum
Sağol canımAçtım kapıyı
Valla olurdu kesin
Kıza niyet ,toruna kısmetValla olurdu kesin