- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar şekercimGünaydın şekerciğim
Günaydınlar şekercim
Günaydın canımGünaydın
Günaydınlar berrecimGünaydın
Burasıda öyle çok sıcakBu saatte bile
Dün öldürdü,bugün ne olacak bakalımGünaydınlar berrecim
Burasıda öyle çok sıcak
Canım ben katılamam sanırım, o heyecanı takip etmek bile çok güzel katılacak olan herkese kolaylıklarYarışmanın başlamasına az kaldı.Kimler katılacak
1 Ağustos'ta yeniden buradayız
Jenna16
@Kukrim
@C A N O
@yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Blue_Peri
@deynepnaz
@Margaret Hale
@pearlshine
@alsem
@Oriana
@Cemoos
@MssPARE
@Msspinkie
@Minnosprenses
@KaramelDelisi
berresuu
@Amanita
@WunderLost
@Jou
@Kerrar
@RedGirl
@Dahliadivin
@Ziya
@Bal0ncuk
HanimKelesimiGetir
@yorgun anneanne
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Lady bug
@evlaefe
Dn burasıda öyleydi acayip sıcak vardı.Dün öldürdü,bugün ne olacak bakalım
Bu hafta hep böyle olacakmış galibaDn burasıda öyleydi acayip sıcak vardı.
Yandık desene geneBu hafta hep böyle olacakmış galiba
Hem de nasıl,evden çıkmayı düşünmüyorum ben ,zorunlu olmadıkçaYandık desene gene
Zaten market işi oluyor onuda mecbur yapıyoruz.Hem de nasıl,evden çıkmayı düşünmüyorum ben ,zorunlu olmadıkça
Onu bile mecbursa anca ,iyi ki eve yakın benim sıcaklar beni çok yoruyor sıfır enerjiZaten market işi oluyor onuda mecbur yapıyoruz.
Bizdede yakın marketler yürüme mesafesinde neyseki,bünyenmi zayıf yoksa sıcakmı etkiliyor.Onu bile mecbursa anca ,iyi ki eve yakın benim sıcaklar beni çok yoruyor sıfır enerji
Sıcaktan oluyor,başım ağrıyor mesela sık sık. Çok uzun sürerse asabi oluyorumBizdede yakın marketler yürüme mesafesinde neyseki,bünyenmi zayıf yoksa sıcakmı etkiliyor.
Rahatsız ediyor demek ki sıcakta,ben severim sıcağı .Sıcaktan oluyor,başım ağrıyor mesela sık sık. Çok uzun sürerse asabi oluyorum
Ediyor evet ,iyi gelmiyor vücuduma pekRahatsız ediyor demek ki sıcakta,ben severim sıcağı .
Öyle oluncada dkkat etmek lazım tabi.Ediyor evet ,iyi gelmiyor vücuduma pek