- 8 Haziran 2013
- 57.162
- 151.775
- 898
Maşallah canım paşa sünnet olmuş. Allah askerliğini de göstersinBen Arada laflamaya gelirim. Gündemim yoğun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım paşa sünnet olmuş. Allah askerliğini de göstersinBen Arada laflamaya gelirim. Gündemim yoğun
YanıyorsunuzBide böle bak Eki Görüntüle 3102065
Urfayı çok sıcak derdim. Meğer orası ne serinmiş. Değerini kaybedince anladımYanıyorsunuz
Hep öyle olurNeyse klimanız varUrfayı çok sıcak derdim. Meğer orası ne serinmiş. Değerini kaybedince anladım
Tantuni yasakNevoş yasaklı var mı
960 küsür elektrik geldi 20 küsür günlükHep öyle olurNeyse klimanız var
Tahmin etmiştimTantuni yasak
Ayyyy oda doğruElektrik çok gelir960 küsür elektrik geldi 20 küsür günlük
Tarif araştırmaya başlayınTahmin etmiştim
Açmadan da durulmuyor kiAyyyy oda doğruElektrik çok gelir
Bizim klima yok350-400 geliyorAçmadan da durulmuyor ki
Benim kafamda klasik sıralama belli yarışa yarışa ezberlemişim. Hangisi denk gelirse artıkTarif araştırmaya başlayın
Aynen. Komşu bu ay evde yoktu. Ona da 300 küsür gelmişBizim klima yok350-400 geliyor
Bence en iyi sunum alırBenim kafamda klasik sıralama belli yarışa yarışa ezberlemişim. Hangisi denk gelirse artık
Her şey çok pahalıAynen. Komşu bu ay evde yoktu. Ona da 300 küsür gelmiş
Bencede hepsi kendi çapında iddialı tarifler oluyor. Sunumla güzel olur hayırlısı bakalımBence en iyi sunum alır
Öyle canım. Markete gitmeye korkar olduk. Her dışarı çıksak en az 500 gidiyorHer şey çok pahalı
Hayırlısı artıkBencede hepsi kendi çapında iddialı tarifler oluyor. Sunumla güzel olur hayırlısı bakalım
Paraya bir şey gelmiyorÖyle canım. Markete gitmeye korkar olduk. Her dışarı çıksak en az 500 gidiyor