- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Dinlenmeye çok ihtiyacım var, hava almayı geçtim artık cancağzım.Neyse ,bari en azından hava alıp gelirsin cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinlenmeye çok ihtiyacım var, hava almayı geçtim artık cancağzım.Neyse ,bari en azından hava alıp gelirsin cancağızım
Sonuna kadar hak ettin zaten cancağızımDinlenmeye çok ihtiyacım var, hava almayı geçtim artık cancağzım.
Sonuna kadar hak ettin zaten cancağızım
Yolculuk nereye
Geçen seneki yereYolculuk nereye
Gözden kaçıyor bazen şekercimYeni gördüm,arada kaynamış
Hep iyiol yasocum tatil durumu ne zaman gideceksiniz.Sağ olasın ablam, iyi çok şükür.
Evet,kusura bakma şekerciğimGözden kaçıyor bazen şekercim
Hep iyiol yasocum tatil durumu ne zaman gideceksiniz.
GünaydınGünaydınlar hanımlar
yani mantıken senin aklına bakacaklarınaSenin aklına mı baksınlar anlamadım
Günaydın
Günaydınlar hanımlar
Günaydın kuzuuuumgünaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kuzuuuum
Sevgilinin günaydın mesajı gibi içim kıpır kıpır oluyor senden haber alınca iyiyim Antalya'nın sıcakları ile baş etmeye çalışıyorum. Gidemiyoruz da bir yerlere. Sen nasılsın kurabiş kokulumİyi geceler canım, nasılsın?
Aşk olsun bendede oluyor arada gözden kaçıyorEvet,kusura bakma şekerciğim
GünaydınarGünaydın
Ayyyyy gene bişiler olmuşyani mantıken senin aklına bakacaklarına
Günaydınlarrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnnnnnnn
Kıyamam ya ne kusuru kuzum dikkat et sende KendineSağ olasın kuzu, sen yazdığında uykusuzluktan konuşamadım, kusuruma bakma.
Günaydınlar çıtırımmmm hocamSevgilinin günaydın mesajı gibi içim kıpır kıpır oluyor senden haber alınca iyiyim Antalya'nın sıcakları ile baş etmeye çalışıyorum. Gidemiyoruz da bir yerlere. Sen nasılsın kurabiş kokulum