Sağol şekerciğimSağol şekercim sanada çok geçmiş olsun.
Sönbaharda daha da fena olacak zaten.
Bizdede 5 tane,bende olmayacam yeni bir aşı olacakmış herhalde söylmleri var.
Bende öyle söyledimSesim çıkmasa da haber veririm ben Gezenticiğim
İyidir canım sağ ol sen nasılsınGünaydın
Herkes iyi mi?
Günaydınalr yasocumGünaydın
Herkes iyi mi?
Ne olacak bakalım göreceğizSağol şekerciğimÖyle diyorlar,illa hepimizi hasta edecekler
Nevoş naptın canısı hastane işini doktorla görüşebildinmi dün sonuçlar içinBende öyle söyledim
Keşke sesli anlatabilme durumu olsa burada kuzu. Ama ben çok şükür iyiyim. Hiç bitmeyen işler silsilesi var tepemde. Fazlaca yoğunum sadece.abla nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ablacım sağ göğsümde lezyon varmış,koltuk altlarımda lenf bezi nodülleriGünaydınalr yasocum
Ne olacak bakalım göreceğiz
Nevoş naptın canısı hastane işini doktorla görüşebildinmi dün sonuçlar için
Ya sen tatile gitmedin miKeşke sesli anlatabilme durumu olsa burada kuzu. Ama ben çok şükür iyiyim. Hiç bitmeyen işler silsilesi var tepemde. Fazlaca yoğunum sadece.
Şimdi hastanedeyim, evime geçip valiz hazırlayacağım. Eki Görüntüle 3099784
Yasocum hayırdır ne oldu öyle önemli bişi değildir umarım.Keşke sesli anlatabilme durumu olsa burada kuzu. Ama ben çok şükür iyiyim. Hiç bitmeyen işler silsilesi var tepemde. Fazlaca yoğunum sadece.
Ablacım sağ göğsümde lezyon varmış,koltuk altlarımda lenf bezi nodülleriAma şimdilik sıkıntılı değiller.3 ay sonra yeniden ultrason çekilecek.Değişim olmazsa sadece 3 ayda bir kontrol edilecek. Olursa işlem yapılacak.
Aynen şekerciğimGünaydınalr yasocum
Ne olacak bakalım göreceğiz
Nevoş naptın canısı hastane işini doktorla görüşebildinmi dün sonuçlar için
Günaydın cancağızımGünaydın
Herkes iyi mi?
Devam edecek gene nasılsaAynen şekerciğim
abla geçmiş olsunKeşke sesli anlatabilme durumu olsa burada kuzu. Ama ben çok şükür iyiyim. Hiç bitmeyen işler silsilesi var tepemde. Fazlaca yoğunum sadece.
İnşaallah ablacımYasocum hayırdır ne oldu öyle önemli bişi değildir umarım.
Çok geçmişler olsun,kontrol altında olunca takip edilir en azından,lenf bezleri bende de var arada şişiyor yanağıma vuruyor hemen.
İnşallah operasyona gerek kalmazda canımcım
Bendeki kesin dişten kaynaklı herhalde,kabakulak gibi şişiyordu arada gene oluyor.İnşaallah ablacım
Benimde daha önce yanağımda olmuştu.Bunu beklemiyordum
Ama iyi huyluymuş umarım öyle kalır.
Perşembe yola çıkıyorum canımYa sen tatile gitmedin mi
Bende öyle söyledim
Çok şükür elticim, eve geçeceğim birazdan. Motor taktım, hazırımİyidir canım sağ ol sen nasılsın
Kv Cumartesi evde düştü, köprücük kemiği 3 yerinden kırıldı, dün ameliyat oldu ablam.Yasocum hayırdır ne oldu öyle önemli bişi değildir umarım.
Çok geçmişler olsun,kontrol altında olunca takip edilir en azından,lenf bezleri bende de var arada şişiyor yanağıma vuruyor hemen.
İnşallah operasyona gerek kalmazda canımcım
Nasılsın cancağzım?Günaydın cancağızım
İnşaallah ablacımBendeki kesin dişten kaynaklı herhalde,kabakulak gibi şişiyordu arada gene oluyor.
Kalır merak etme belki ilaçtakviyesiylde geçer .
İyi hadi bakalımPerşembe yola çıkıyorum canım
Çok şükür elticim, eve geçeceğim birazdan. Motor taktım, hazırım