- 24 Eylül 2018
- 97.243
- 292.601
HeelllooEvet yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeelllooEvet yavrum
Günaydın aşkomGünaydın
Çıktı hemsom,polip varmış. Reglinin beşinci günü çağırdı kontrol edecekmiş. Artık ne zaman gelirse... benimki çok nazlidir kendiliğinden düşüp patlayabiliyormus, ins öyle olur hemşomSonuçlar çıktı mı ? ASSOSyal
Benim arkadaşa geçen hafta hiperoskopi yapacaklardı,kendiliğinden kaybolmuş gerek kalmadıÇıktı hemsom,polip varmış. Reglinin beşinci günü çağırdı kontrol edecekmiş. Artık ne zaman gelirse... benimki çok nazlidir kendiliğinden düşüp patlayabiliyormus, ins öyle olur hemşom
Ayyyy nevosum ins banada öyle olur yaaa çok istiyorum. Tekrar o masaya yatmak istemiyorum. soğan suyu içiyorum temizlesin iceri diye eğer hemen alinmazsa kanama dışında bir zararı var mıBenim arkadaşa geçen hafta hiperoskopi yapacaklardı,kendiliğinden kaybolmuş gerek kalmadı
Gebe kalınca bebek tutunamıyormuş tabi bu herkes için geçerli değilOndan alıyorlarAyyyy nevosum ins banada öyle olur yaaa çok istiyorum. Tekrar o masaya yatmak istemiyorum. soğan suyu içiyorum temizlesin iceri diye eğer hemen alinmazsa kanama dışında bir zararı var mı
Aman bebek sorun değil nevosum başka birşey olmasın yeter bu saatten sonra bebek tutunmayiversinGebe kalınca bebek tutunamıyormuş tabi bu herkes için geçerli değilOndan alıyorlar
Niye yaBelki sorunun buydu bundan sonra rahatça olacakAman bebek sorun değil nevosum başka birşey olmasın yeter bu saatten sonra bebek tutunmayiversin
Ayy yok hiç sanmıyorum nevosum daha önce rahim içi tertemizdi böyle birşey yoktu, olsa olurduNiye yaBelki sorunun buydu bundan sonra rahatça olacak
Oyy nevosuma bak yaaa bi de şaşırıyor yerim seniNiye yaBelki sorunun buydu bundan sonra rahatça olacak
İnşallah en kolay şekilde giderler hemşom,Allah şifa versin sanaÇıktı hemsom,polip varmış. Reglinin beşinci günü çağırdı kontrol edecekmiş. Artık ne zaman gelirse... benimki çok nazlidir kendiliğinden düşüp patlayabiliyormus, ins öyle olur hemşom
Nasip bilemeyizAyy yok hiç sanmıyorum nevosum daha önce rahim içi tertemizdi böyle birşey yoktu, olsa olurdu
Önce sınavı kazanıp atanacaksın sonra bebeğin olacakHepsi bu yıl olacakÇok aminOyy nevosuma bak yaaa bi de şaşırıyor yerim seni
Allah razı olsun hemşom, rabbim herkeslere sifa versin. Hastalık yüzü göstermesin kendiliğinden sapasağlam olalımİnşallah en kolay şekilde giderler hemşom,Allah şifa versin sana
Aynen nasipten öte yol yok nevosumNasip bilemeyiz
Oyyyy pamuk kalp yaaaa evet önce sınav çok amiin, lütfen güzel geçsin allahim bünye alışkın değil yavaş yavaş gelsinler nevosumÖnce sınavı kazanıp atanacaksın sonra bebeğin olacakHepsi bu yıl olacakÇok amin
Evi taşıdıkC A N O ne yapiyor goremedim