Onu temizlerler geçer canım çok şükür
Hadi gözün aydın canım tekrar geçmiş olsunCanlar sonucum çıktı, polip varmış. Korktuğum başıma gelmedi çok şükür
Genelde hiperoskopi yapıyorlarHadi gözün aydın canım tekrar geçmiş olsun
Tedavi ne önerdiler peki
İlaç tedavisi de varmış buna şükür kuzum rahatladımBebeyiiiim bak demiştik sana, hadi gelmiş geçmiş olsunPolip de kolay sanırım histereskopiyle alınıyor diye biliyorum
Çok şükür nevosum rahatladım, rabbim büyük o kolayOnu temizlerler geçer canım çok şükürKorkma
Internette ilaç tedavisi yazıyor nevos, önce ilaç vermiyor muGenelde hiperoskopi yapıyorlar
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razi olsun,buna şükür çok mutlulukHadi gözün aydın canım tekrar geçmiş olsun
Tedavi ne önerdiler peki
Git tabi ki kuzucum. Yerine büyüklüğüne göre değişir herhalde tedavi yöntemi, ama histereskopi de çok kolay bir işlem hiç korkmaİlaç tedavisi de varmış buna şükür kuzum rahatladımbaşka doktora da giderim bakalim o der
Ins canım benim, korkmuyorum valla Allah büyükGit tabi ki kuzucum. Yerine büyüklüğüne göre değişir herhalde tedavi yöntemi, ama histereskopi de çok kolay bir işlem hiç korkma
Çok şükür canımÇok teşekkür ederim canım benim Allah razi olsun,buna şükür çok mutluluktedavi şuan bilmiyorum. Çünkü dr la telefonda görüştüm, beşinci gün gel dedi reglinin
Ins kuzum Allah razı olsun, bundan sonra çok daha rahat olacakÇok şükür canım
Histeroskopi ben tüp bebek tedavisinde olmuştum çok kolay bir işlemdi polip alınmıştı
Hatta bir gün sonra gezmeye gitmiştim
İnşallah kolaylıkla atlatırsın
Sen raporu gösterdin mi?Çok şükür nevosum rahatladım, rabbim büyük o kolayreglinin beşinci günü gel rahim içini kontrol edicem dedi. Ama ben şehir hastanesine de bi gideyim diyorum, sadece özele gitmeyeyim diyorum. Fikir alayim en azından. şimdi sınava döneyim kafam rahatlamisken yoksa sınavda da gol yicem
Ne yazıyor rapordaInternette ilaç tedavisi yazıyor nevos, önce ilaç vermiyor mu
Dr bana raporun resmini gönderdi nevos, raporun çıktısını aldım. Gri kahve kanamalı doku,4cc yazıyor nevosSen raporu gösterdin mi?
Ne yazıyor raporda
Hiperplastik tipDr bana raporun resmini gönderdi nevos, raporun çıktısını aldım. Gri kahve kanamalı doku,4cc yazıyor nevos
Polip nerede yazıyormuş doktor mu söylediDr bana raporun resmini gönderdi nevos, raporun çıktısını aldım. Gri kahve kanamalı doku,4cc yazıyor nevos
Yok pasta yapıyoruzEt mi yapılacak bu ay? Hiç sevmiyorum şu kategoriyi.
Ben Bursa’dayken mi? OK.Yok pasta yapıyoruz
Niye Bursa'da pasta yapılmıyor muBen Bursa’dayken mi? OK.