- 16 Ağustos 2010
- 293.189
- 603.221
- 43
Bakayım canımNevosum dgs sinav yerleri açıklandı Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım canımNevosum dgs sinav yerleri açıklandı Nevreste
ÜniversitedeNevosum dgs sinav yerleri açıklandı Nevreste
Can nevoşum ne demek, nasılsınÜniversitede
Sağ ol canım
İyiyim canım sağ olCan nevoşum ne demek, nasılsın
Bende iyiyim çok şükür nevosumİyiyim canım sağ ol
Sen nasılsın
Daha sakin misinBende iyiyim çok şükür nevosum
EVet nevosum çok sakinim, her şey stabil duygularımı kontrol altına aldımDaha sakin misin
Çok şükür canımE
EVet nevosum çok sakinim, her şey stabil duygularımı kontrol altına aldım
Sende iyisin dimi nevoşumÇok şükür canım
Canım ben sağlık durumunu hiç takmıyorumBugün çok yoğundumSende iyisin dimi nevoşum
Harikasın nevoşum çok iyi yapıyorsun kağıt yuvarlayıp yaptığın eve bayıldım çok tatlı anasinifi etkinliklerine bayılıyorumCanım ben sağlık durumunu hiç takmıyorumBugün çok yoğundum
Sabah kursta kahvaltımız vardı sonra başka bir kurs merkezinde kursa gittimEve geldim çocuklar için alışverişe çıktıkYeni oturdum diyelim
Sağ ol canımHarikasın nevoşum çok iyi yapıyorsun kağıt yuvarlayıp yaptığın eve bayıldım çok tatlı anasinifi etkinliklerine bayılıyorum
Nevosum normal gec kalman oradan oraya yetişmissin ya yavaş yavaş yükselir etkinlikler nevos ayy çok tatlı çok eğlenceliSağ ol canım
Ya ben bugün o kursa yarım saat geç kaldımOrası biraz uzak,trafikte yoğunduGittim başlamışlarHızlı hızlı yapmaya çalıştım
Eğlenceli ama ben biraz daha üst sınıf etkinlikler seviyorum
Aynen canım Evet eğlenceli oluyorNevosum normal gec kalman oradan oraya yetişmissin ya yavaş yavaş yükselir etkinlikler nevos ayy çok tatlı çok eğlenceli
Aşkom nasılsın
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Aşkom nasılsın
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Allah iyilik versin aşkom Ben de aynenİyiyim aşkom sağ ol
Öyle geziniyorum